O zaman bu tez çürür, çünkü ancak düşük iq lu bir varlık mantıksız seçimler yapar ve kadınlar mantıksızlığın dibidir.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Shshsh 2 işi aynı anda yapamayan erkek kişisinin bizim zekamiza laf etmesi shsjs kadinlarin daha zeki ve pratik olduğy bilimsel olarak da kanitli. Ağla :)
Sectikleriniz sizi öldürürken de iki işi aynı anda yapabiliyor musunuz
Hangi kanıt söylüyor onu kardeşim uydurma
@Yunusemre1143 mal işte. Kendine anlam yüklüyorlar, hiç kimse ciddiye almıyor kadını, Atatürk başımıza bela etti bunları oy seçme seçilme verdi
Kadına hakaret etme knk şimdi onun da bir şerefi var. Kadını ne yereceksin ne de yücelteceksin. Denge önemli
Hadsize bak!! Sende bir kadından doğmasın!! Haddini bil. Konuşmalara bak sanki üstün ırk! Kendini Allah mi saniyorsun sana mi kaldi haklarimizi sorgulamak! Sabah aksam kadin pesinde kosarsiniz buralarda sürekli kadinlar hakkinda sorar konusursunuz. Bir kadin yüzünüze baksa yerlere serilirsiniz gelmis haspam burada artistlik yapiyor. Hadi ordan kapinin önünde oyna!!
Ağzının payını verdin doğrusu
Allah seni benimle, erkekle odullendirmis. Tabii ki erkek daha üstün. Kadın doğurup bakıyor da ne oluyor? Sanki kadınlar kutsal. Kadın doğurduğu icin bütün insanlarda çocukluk yarası var. Çocuk büyütmek var bir tek yaptığınız, o insani bile sağlıklı buyutemiyorsunuz, kendi kalbinizi o çocuğa da aktarıyorsunuz
Knk sinirlenme ama boş yapıyosun be
@Yunusemre1143 oğlum uyma bunlara cidden. Sen şimdi hak verirsin bir kıza destek olursun sonra bu kız yine onu sevmeyen birine gider. Kadının doğası bu, ben defalarca tecrübe ettim, redpile niye düşmanlar sanıyorsun. Gerçekleri söylüyor çünkü.
Bizim akıllı olmamizi istemiyorlar. Bizi feminen hale getirip kendileri dünyada kadının baskın olduğunu göstermek istiyorlar. Neden böyle yapıyorlar çünkü çocukken anneleri babaları eziyor bizden daha çok yıpranıyorlar, faturasını biz erkeklere kesiyorlar. Bunların hiçbiri erkeğe sevgi duymuyor, yaşadım, gördüm onayladım, sonra da kim üzdü seni, senin canını fena yakmışlar derler. Denge dedin ya, bazen izini kaybedeceksin, başka kızlarla da flortleseceksin, cidden kafaları o yönde çalışır kızların
Aslında haklısın çoğu kızlar şeytan olabiliyor ancak sadece onları aşağılaman hoş olmaz. Sonuçta insanın insana bir üstünlüğü yoktur.
Peygamber -sallâllâhu aleyhi ve sellem- Efendimiz buyurur:
“İkram ve ihsanlarınızla çocuklarınıza eşit muâmelede bulunun. Eğer ben birini üstün tutacak olsaydım, kızları üstün tutardım.” (Heysemî, IV, 153; İbn-i Hacer, el-Metâlibü’l-Âliye, IV, 69)
Ayağının altına cennet serilmiş kadındır anne.
Senin gibi vasat bir insan için harcadiğim 2 dk'ya yazik. Kendi çöplüğünde boğul.
Peygamber zamanında kadın bollugu vardı. Ben olsam ben de öyle derdim. Hz Muhammed'in küçük çocukla ilişkisi olduğu da yazıyor bu konuyu araştırmanı öneririm, diamond tema da anlatıyordu.
Kuran'da Yusuf süresinde "kadınların hilesi çok olur" da yazar.
Kadın erkekten üstünse niye Muhammet Ebubekiri halife seçti de karısını secmedi?
Yazdıklarını okuyunca ay gibi ortadan ikiye ayrildim burada.
Şeytan olmayan kadın yoktur dostum. Kadınların intikamı acı olur. Sırf intikam almasınlar diye huylarına gideceksin, ama kısa süre ilişki yaşayacaksın onlarla, zaten uzun süre ilişki yaşama kafan varsa seni direkt başta elerler. Senin savruk olmanı sever kadın, dengesiz olmanı sever. Kestirilemez olmanı, her zaman telefona cikmamani sever kadın.
Serserileri güçlü buluyoruz derler ya o da hikaye. Yok neymiş çocuklarımi koruyacak erkek istediğim için kavgacı erkek severim diyor 😂 la zaten kavgacı adam koruyaamaz asıl. Kavga etmeyen adam kavgaya bulaşmaz, yoluna bakar zor durumda kalmadikca kavgayla işi olmaz, en iyi o korur. orada kadın o adamın kendisini sevmeyecegini anlar travması tetiklenir veya o adamı ben degistirecegim der egoya kapılır. Değiştirse terk eder, değiştiremez ölür
Hormon ve zekanın farkını öğrenince konusalım
Hormonlarını da insan yönetir. Ben saçma sapan kişileri secmiyorum kendime değer verdiğim için ama kadını asagilarsam veya kafasını karistirirsam kadın gitmiyor
Sen kendin kötüsün zaten kadını aşağılamak mantıksızlıktır.