Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuda özgür olunmali ama maalesef boyle bir algi var. Hani bir ara rahatsizligim vardi ve doktorun bacaklarima bakmasi gerekiyordu. Rahatsizliktan dolayi agda işini de aksatmıştım. Bir erkek ne yapar gider rahatca muayenesini olur, açar özgürce bacaklarini. koltuk altini bile ozgurce açar ama ben yapamamistim.
Iste o zaman keske erkek olsaydim ya da bu kıl kadinlarda da dogal bir sey olsaydi dedim. Kıllarım var diye o gun muayene olmayi reddetmistim. Bak sagligim söz konusu belki doktor takmayacak ama bu kaliplasmis şey sagligin önüne bile gecebiliyor. Killari aldiktan sonra doktora tekrar gitmiştim. Senin demek istedigini de anladim. Alan alsın, almayana da laf edilmesin. Ben orada doktor erkekti ne düşünür, ayip olur diye acamamistim bacaklarımı. Bu konuda kadin bedeni acisindan ozgurluk olsaydi o utanmayi yasamazdim. Alan almakta özgür, almamakta özgürlük olmalı. Kadinda kıl bu kadar anormal olmamalı. Hamileler bile malum bolgeyi hamilelikten folayi alamadiklarinda da sorun oluyor. Normal dogum yapacak asagi taraf kil dolu. Kadın zaten kafasinda bi ton dusunce var doğum zorlu mu olacak, normal dogar mi, sancili gecer mi vs diye endiseler varken üstüne şu killar ne olacak doye de düşünüyor. Demek istedigin sey kadinda da normal karsilanmali. Ki bence de öyle. Bu kil mevzusundan dolayi kac kere doktor randevularimi bile agdaya denk getirip gittigimi bilirim. Bu jinekologta falan tum bolumler dahil. Kalp damarda da bacak damarlarima bakilacakti kıllarım olmasinin utancindan dolayı kacacak delik aramistim resmen. Ama iste erkekte boyle olmuyor. Erkek bacak kiliyla, koltuk alti kiliyla goguslerinin killariyla oldugu gibi cekinmeden açıyor herkesin gözünün önüne. Kadinda cok anormal karşılanıyor karsilanmamali. Her zaman tertemiz olamaz o vucut. Elden ayaktan düşersin o killari alamaz hale gelirsin ki bazi rahatsizliklarda oluyor bu durum alacak gücün, enerjin olmuyor. Kadinda kıllari bu kadar anormal karsilamasin kimse sadece istenilen bu. Artik yolunmus tavuga döndük resmen. 2000 lilerin basinda kol kılı falan rahatsiz etmezdi kimseyi. Simdilerde kim çıkardıysa birak kol kilini burnunun icinde gorunmeyen kılın bile derdine düşüyor millet. Kol kilini, burun kılını bile al diyor. Kadin olarak tek kılın saç olsun deniyor. Bu kadar da olmaz. Hadi koltuk alti, genital bolge tamam hadi bacakta tamam. Ama geri kalan bana fazla geliyor. Bu kadarda yolunmaya gerek yok. baskasinin kılı tüyu de kimseyi germesin. Kisinin kendisini geriyorsa gerer alirsa alir almazsa almaz. Baski kurmaya gerek yok. Ama baski cok fazla.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadın ve erkeğin doğası gereği kıl yapıları farklıdır kıl yoğunluğunu hormonlar tetikler kadın da kılların fazla olmasının hormonal bi çok sebebi var kılların fazla olmasınında dişil enerjiyi düşürdüğü kesin ben mesela tüylerim hafif uzasa bile rahatsız olurum almak isterim toplum baskısı 0 olsa bile vücudum da kılın fazlası olmamalı. Kadının doğasında detaycılık, anaçlık, doğurganlık ve estetik kaygılar var. Ve ben bunların hepsiyle kıllı olmayı bağdaştırabşlirim sana 💁🏻♀️
Aykırı ruhunuz toplumsal güzellik algısına karşı gelebilir ama doğamız böyle üzgünüm23 Yorumla
Soran+1 yılBen doğaya bir şey demiyorum evet tabikide erkeklerdeki gibi kıl olamaz farkındayım. Yalnız doğamız böyle üzgünüm şeyini kabul etmiyorum kıllı olan kadın güzel mi olamıyor gerçekten
- +1 yıl
bence kıllar fazla ve dikkat çekiciyse güzelliği bozar estetiklik kaybolur
Soran+1 yılBelkide evet tartışmaya açık bir şey bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yılCanım bu neyin kafası :D ya kusura bakma olay şu ; bilim diyor ki erkekllik ve kadınlık hormonu diye bir şey var. Erkeklerde erkeklik hormonu sebebiyle kıl çıkıyor normal ama kadınlard böyle bir durum yok bu genel olan bişi fakat arada istisnalar da var tabi kılsız erkek veya diğere kadınlara göre daha fazla kılı olan kadınlar. Yapman gereken kendi türüne adapte olmak ve onlara katılmak. Yani bu yaradılışla alakalı bi durum :D ayrıca kıl var diye pis ya da temiz olmuyosun dedğin gibi. Günlük temizliğini yap , ter kokma vs... piss ya da temiz bununla alakalı mevzular. ha kıl mevzusunda da bence pis diye yargılanabilecek tek bölge avret mahalidir. o bölgenin temiz olması lazımdır. Bu da eşine karşı bi durum tabi. ha kıllı olmussun kılsız olmussun bu seni ilgilendirir ama dediğim gibi kendi türüne tabi olmalısın ben şimdiye kadar fantezi ya da saplantılı insanlar dışında kıllı kız seveni görmedim :D :D
10 Yorumla
+1 yılSanki kadınlara erkekler dayatmış gibi konuşuyorsun. Bu kadınların kendi tercihi. Kaldı ki ağdayı bulan Lidyalı bir kadın, gerçi kazara buluyor ama kadınların kendilerini daha güzel veya seksi bulmak için yaptıkları bir şey. Kaldı ki fazla kılı erkekte görünce de laf yapılıyor. Ben hiç çok kıllı bir erkeği beğenen kadın görmedim
16 Yorumla
Soran+1 yılBen kadınlara erkekler dayattı demedim ama burada bile yorumlara bakarsan anlarsın az çok ne demek istediğimi. Kadınların kendi tercihi olabilir ama öyle de görünebilir. Çünkü toplum onları buna zorluyor. Erkek gözüyle bakıyorlar insanlar falan ona. En sinir olduğum da şey pis falan diyorlar. Bunu diyenler de kıllı değilse hiçbir şey bilmiyorum. Olabilir laf yapana bir şey diyemem. Ben gördüm yani sen görmemişsin. Neyse ama sen halan benim demek istediğim şeyi anlamamışsın. Ben insanlar artık bir şeylere saygı duysun istiyorum. Gerçekten kadın dediğin kıllı olur algısı neden var mesela işte? Bunları sorgulayın lütfen. Sorgulamıyorsanız da saygı duyun sadece yeter
- +1 yıl
Sen saygı duymaktan çok dayatma peşindesin arkadaşım. Benim görüşüm bu öbür görüş saygı duyma adı altında değişsin istiyorsun. İnsanların güzellik anlayışı farklıdır. Kimi için koldaki bir kaç tüyün önemi yok ken kimisine itici gelebilir. Pis yazanların demek istediği şey aslında bakımsız anlamında yinede pis gibi bir itamda bulunmaları yanlış ve itici. Dünyada ki güzellik anlayışını kadınlar şekillendirir. Erkekler düz mantık insanı olduğu için daha önce kadınlardan görmedikleri bir şeyin beklentisine giremezler zaten. Ve ne kadar kadın dediğin kılsız olur algısına karşı olsanda bir kadın olarak seninde kıllı bir erkeği beğeneceğini sanmıyorum açıkcası
Soran+1 yılDayatma mı gerçekten mi 😂? Evet değişirse bir şeyler saygı duyulmuş olur işte demekki. Sen anlamadın yine işte. Şunu diyorum. Eğer kadınlar da kıllı olabilir görüşü olursa artık saygı duyuluyor olur zaten genel olarak. Ben dayatmıyorum bir şeyi yani ne alaka. Pis olarak gelebilir evet ama saygı duymuyor işte o kişiler. Kusucam, midem bulandı, iğrenç falan demek saygı duymak olmuyor işte. Hadi onuda geçtim açıkladım kıllı olan kadın veya erkek pis diyemeyiz. Bakımsız da diyemeyiz bence tamam özel bölgelerini falan alabilirsin ama diğer türlü böyle bir şey söz konusu değil. Kılsız olup 2 haftada bir yıkanan da var işte. Peki sen dan sanmamaya devam et diyeyim 🙂
- +1 yıl
Aramızda iletişim problemi var sanırım. Ben kadınlar kılsız olmalıdır ya da kıllı olsada olur gibi bir görüş yapmadım. Veya kıllıysa pistir kılsızsa temizdir demedim. Benim sana burada açıklamaya çalıştığım şey. Senin görüşüne saygı duyulmasını istiyorsan karşı görüşe saygı duyuyor olman gerektiği.
Soran+1 yılTamam evet de ben saygısızlık mı yaptım? Midem bulandı şu bu diyen biri saygılı olamaz işte bunu anlatamıyorum
- +1 yıl
Bunu anlatmana gerek yok, bunları diyen birinin saygılı olduğunu bende düşünmüyorum zaten. Erkekler kıllı olabiliyorda kadınlar neden olamıyor demek yerine kadınların da olabileceğini söylemen yeterliydi. Karşılaştırmaya gerek yoktu. Çünkü bu karşılaştırma yapacağımız bir konu değil. Testesteron seviyemiz yüzünden bizde fazla kıl çıkıyor sizdekiler tüy. Yani erkeklerin ki pek seçim olduğu için değil mecburiyet. Her neyse iyi geceler
+1 yılYorumları okuduktan sonra eğer bir hatun kalkıp ben kıllı er seviyorum deyip erkeklere yalakalık yaparsa bu saatten sonra düşmanımdır. Hep bu hemcinslerim hepsi onların başının altından kalkıyor. Erkeklere kızm hemcinslerine kız. Küçük ırıspılar g*tlerini şişirip kameraya dayıyor diğer g*tü olmayan hatunu üzüyor. Estetik yapıyor diğer parası olmayan kız üzülüyor. Bazı hemcinslerimden tiksiniyorum.
20 Yorumlaben kıllı kadın ve erkekleri sevmiyorum ama herkesin kendi tercihi ama herkes herkese karışıyor falan saçmasapan bişi sdjfbs
24 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun sana. Sonunda anlayışlı, saygılı biri işte
Soran+1 yılCansın sen 💖
+1 yılErkekler de sürekli romantik olsun hediyeler alsın vs şeyler istemesin kadınlar biz de öyle olmaya mecbur değiliz
15 Yorumla
Soran+1 yılHer kadın öyle değil ama kadınların çoğunun hoşuna giden bir şey bu. Gayette normal
- +1 yıl
Kılsız kadın da erkeklerin çoğunun hoşuna giden birsey
Soran+1 yılEvet olabilir tabi gayet hak veririm
- +1 yıl
Sorunun cevabını bulduk işte zevk meselesi kişiden kişiye değişir 😊
Soran+1 yılEvet zaten bende onu demek istiyorum işte 🙂
+1 yılTercihen saygım sonsuz kesinlikle katılıyorum da neden bu görsel ya bu fazla olmuş 😂😂
24 Yorumla
Soran+1 yılYani belki biraz evet ama toplumu da ölçmek istedim biraz bu konuda. Çok anlayışsız, saygısız bir milletiz maalesef
- +1 yıl
Tabi bi yerden başlamak lazım nasıl kadın kıl tüy almalı zihniyetini güdülediyseler tam zıttı olarak bu algıyı değiştirmek gerek normalleştirmemiz lazım senin fikirlerini
Soran+1 yılAynen öyle canım. Bizim halkımız olduğu için gerçekten zor olucak ama ben pes etmeyeceğim. Bağnaz olan çok insan var ama olsun 🙂
- +1 yıl
Arkandayız 💪👊
+1 yılKıllı bir kadın benim hayatta ilgimi çekmiyor.
O kadına dokunduğumda pürüssüz ve çekici bir vücuda sahip olmalı. Aylarca mastürbasyon yapmamış biri bile olsam o an o kadının kıllı olduğunu farkettiğim vakit yapamam.10 YorumlaMutlu olduğun gibi yaşamakta özgürsün. Vücut senin vücudun.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
+1 yılKıl üretimini sağlayan testosteron ve androjen gibi hormonlar erkeklerde kadınlara oranla çok daha fazla bulunur ayrıca gelişim döneminde kadınlar yağ kütlelerini arttırırken erkeklerde kas artışı gözlemlenir bu nedenle evrimsel süreçte sıcaklık için gerekli olan yağ kütlesi açığı erkeklerde kıllarla sağlanmaya çalışılmış olması muhtemeldir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılResimdeki gibiysen kötü görünmeyecek gibiyse sorun yok ama yine de kadında 1 tane bile siyah kıl görmek istemem
128 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar değil tabi ama var yani
Cevap sahibi+1 yılKıl olarak benden fazlasın öyleyse 😀
Soran+1 yılBilemem belkide ama benimkiler güçlü değil öyle incecik
Cevap sahibi+1 yılBen alıyorum. Eğer eşin\sevgilin bunu sorun etmeyecekse alma tabi 😀
Soran+1 yılYok ikiside ama ederse de onun sorunu yani
Cevap sahibi+1 yıl😀😀 şöyle düşün karşındaki insan senin hoşuna gitmeyen bir şey yapsa ne hissedersin?
Soran+1 yılHoşuma gitmez tabi
Cevap sahibi+1 yılResimdeki gibi değil ise çok problem edeceğini sanmam zaten
Soran+1 yılYani dediğim gibi o onun sorunu ne yapalım. Ben mutluyum böyle
Cevap sahibi+1 yılKarşındaki nasıl olsun istersin 😀
Soran+1 yılYani kaslı olabilir tabi ama sevdikten sonra takılmam böyle küçük detaylara
Cevap sahibi+1 yıl😀😀 sanırım bütün kızlar kaslı istiyor 😀 peki kıl tüy?
Soran+1 yılYani kas güzeldir tabi 😂. Tamamen onun kendi tercihi olur bir şey diyemem
Cevap sahibi+1 yıl😀😀 ne kadar kas mesela 😀
Soran+1 yılBilmem yani göze hitap etmeli diyeyim o kas dışarıdan belli olsun azda olsa
Cevap sahibi+1 yılBenim biraz daha yolum var o zaman 😀
Soran+1 yılYani bilemem o kısmı kişiden kişiye değişir. Belki başka bir kız kolayca beğenir
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim yorumunu 😀
Soran+1 yılYani fena değil aslında
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 😀
Soran+1 yılNe demek 😄
Cevap sahibi+1 yılSen yine de bu kıl tüy olayına çok takılma 😀😀😀
Soran+1 yılYok ben takılmıyorum zaten mutluyum
Cevap sahibi+1 yılYani şöyle aslında mesela bende kıl sevmiyorum çok fazla ama sevgilim ben seviyorum serse almam 😉 anlatabildim sanırım 😀
Soran+1 yılAnlatabildin tabi gayet iyi şekilde 😄
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım görüşürüz o zaman 😀
Soran+1 yılGörüşürüz diyelim😄
Cevap sahibi+1 yılGörüşelim 😀
Selam konuyu yeni gördüm gerçekten insanların yersiz yargıları ve tabuları yüzünden rahat edemez olduğumuz için çok üzgünüm ama şuna sevindim ki temizlik ile kıllı insan farkını ayırt etmiş bir insan çıktı karşıma iznin olursa seni tanımak isterim...
00 YorumlaErkekten ne farkın mı var?
Niye sakal bırakmıyorsun, niye çükün yok, niye suratını boyuyorsun lan?
Mantık dışı sorular sormayı terk et yavrum, sen karısın, karı kal.
Suratını boyamayı, saçını boyamayı normal gördüğün gibi, kılını almayı da normal görmekle mükellefsin.
Hadi bakayım..14 Yorumla- +1 yıl
ne alaka sie
Soran+1 yılOff nasıl bir cahilsin ya sen gerçekten.
Soran+1 yılHahaha komiksin 😂. Yazdığın şeylere bir bak lütfen de bir daha sonra geri gel 🙂
Alıştık bi kere yüzyıllarca olmaz artık kılı biz kaptık
10 Yorumla
+1 yılBilinçaltımıza öyle yerleşmiş halbuki bir ay almasalar benden çok bıyıkları çıkacak
10 Yorumla
+1 yılAlma sen ben senin yerine alıyorum rahatsız oluyorum çünkü 😀
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılolur da tercih etmiyoruz. menemenin yumurtasını da cıvık sevmiyom mesela ben
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimse görmüyorsa alma tabiki mutluysan alma kışın almıyorlar zaten
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Görsel yeterli cevap için
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadının her noktası öpülebilir. Öpülmeli. Kıllı olunca hem aşırı çirkin, hem de itici olur.
10 Yorumla
+1 yılbence erkeklerde kıllı olmaz iğrenç kıl kötü gözüküyorrrr
40 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. KS için 0-6 yaş grubu derdim. Özür dilerim 0-3 inmiş.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılYürüyen testosteron değilsiniz çünkü.
YÜksek testosteronlu kadınlar da erkeklere itici gelir10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 921 cevap paylaştı. Şu görüntü o kadar rahatsız ettiki beni asker arkadaşım Mami geldi aklıma
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın kıllı olabilir, kim demiş olamaz?
13 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar...
- +1 yıl
İnsanın doğasında var olan her şey kabul edilir. İnsan olan bir diğer insana şekil biçemez.
Soran+1 yılHmm yani evet aslında doğru
+1 yılbenim bir akrabamın eşi kendine eziyet etme niye canın yansın dokunma kıllarına diyormuş, kıla takmayan erkekler de var yani
10 YorumlaKromozomlar farklı tatlım. Hormonlarımız farklı.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen onu demiyorum ki
Kadınlar istediği gibi olabilirler
112 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ☺️
Soran+1 yılAynen öyle. Kılla temizliğin zerre alakası yok. Ona bakarsak bundan 100 yıl önce ne ağda ne lazer vardı ve zaten hem kadınlarda hemde erkeklerde kıl vardı. Sorun muydu insanlar için hayır. Temizlik ile alakalı da sorun yaşanmıyordu tabi çünkü alakası yok
+1 yılBen lazere gideceğim o kadar nefret ediyorum sendeki mide iyiymiş cidden
20 Yorumla
+1 yılAlınmasın mı görseldeki gibi koyu ise alınmalı kesinlikle
20 YorumlaKadınlar erkeklerden 10 kat daha pis olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış.
00 YorumlaBu ne yaa iğrenç yemin ediyorum kadınlardan soğudum
11 YorumlaBacakların sakal bırakmış hayırlı olsun denesi bir görsel 🤮
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Katılıyorum, niye yani
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet, dimi işte. Bu algı neden var işte
Zevkler renkler ayrı kenara hijyen ve görüntü önemlidir bakım ayrı bir durum
10 YorumlaTercih ettiğim bir durum değil bir bayanda lakin bu duruşunuzu taktir ediyorum. Her birey kendi kararını kendi vermeli. Medyanın ve çevre baskısının yüzünden birçok bayan ve erkek mutsuz. 👏👍
00 Yorumla
+1 yılHerseyimizi elimizden alıyorsunuz kılımızada sahip çıkın tam olsun. Sanane insanların kalibindan herkesin kendi zevki sen o killarla git hayvanat bahcesinde sempazelere anlat derdini
09 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun ya sen
- +1 yıl
Sen goril gibi mutluysan bize neeeeee sen öyle mutlusun diye bizim düşüncemiz neden değişsin iğrenç mahlukat
Soran+1 yılNe iğrenç bir insansın gerçekten. Umarım düzelirsin bir gün
- +1 yıl
Hayır iğrenç olan sensin. Senin düşüncen iğrenç ve toplumdaki algiyi sorguluyosun sen o killarla midemi bulandirmaya ne hakkın var terbiyesiz
Soran+1 yılOff yürü git işine be amcacım. Algıyı sorgularım gayette en azından sizin gibi koyun değilim. Bir şey öyle seviliyor diye toplumda bende aynı şekilde olacak değilim bunu anla. Miden bulanıyorsa da o senin sorunun
- +1 yıl
Koyun olan sensin canım embesil insanların yaşam tarzına saygı duy sen kıllı gez bizene ahmak. Embesil canım ukala
Soran+1 yılAmcacım ne dediğini bile bilmiyorsun. Gerçekten tam bir koyunsun. Ben insanlara saygı duyuyorum ama sen bana ve benim yaşam tarzıma saygı duymuyorsun aslında. Benim bu soruyu sorma nedenim de o zaten. İnsanlar yani senin gibiler saygı duymuyor tam aksine.
- +1 yıl
IGRENC MAHLUK KADIN DEMEYE KADIN YERINE KOYMAYA DEGMEZ SENI
Soran+1 yılTamam amcacım sen beni kadın yerine koyma. Ben seni insan yerine koymuyorum. Pardon zaten istesen bile bu halde olamazsın 🙂
+1 yılOlamaz diye bir şey yok. Herkes istediği gibi olma özgürlüğüne sahiptir. Tercihen kılsız tüysüz birini isterim 😅
00 Yorumla
+1 yılTamam kendi tercihin ama nasıl rahat ediyorsun?
Ben erkek olmama rağmen sıklıkla tüyleri alırım, sevmiyorum, kirli hissediyorum.00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. Profil resmime bir bakar mısın
18 Yorumla
Soran+1 yılHmm cd misin
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılNe isterse giysin ama bilmiyorum
Soran+1 yılBu pek benlik değil
Soran+1 yılYani gayet güzel ama bilmiyorum o kadar da bana hitap etmiyor sanki bu
İcat çıkarmayın. Sen almıyosan alma da niye milleti gazlıyosun
15 Yorumla
Soran+1 yılGazlıyorum kısmı gerçekten ne alaka. Ben kimi gazlamışım. Sadece kıllı da olabilir kadınlar bunu kabullenin
Soran+1 yılBen kalıplar değişsin dedim evet ama orada onu kasdetmedim. İnsanlara göre kadınlar kıllı olmamalı ama bence olabilir ve gayet normal. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Yoksa banane insanlardan. Konudan bu kadar uzak olmayın lütfen.
Soran+1 yılBen sporcu değilim Allah razı olsun 😂. Vücudum gayet iyi ve protein gayet de iyi alıyorum aslında sıkıntı çıkarmaz
Fotoğraf cevabını veriyor
10 Yorumla
+1 yılAliskin olmadigimizdan belki
10 YorumlaOlursa böyle oldukları için
10 YorumlaBi kadının kıl nasıl hoşuna gider ya 😕
21 Yorumla
Soran+1 yılTercih meselesi
Kadın da erkek gibi doğuştan kıllıdır almak empoze edilemez
00 Yorumla
+1 yılErkekler neden kısa boylu ya da zayıf olmazsa kadında ondan kıllı olamaz
00 YorumlaSaçma saçma düşünceler işte boş ver takma
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİstersen almayabilirsin. tercih senin.
10 Yorumla
+1 yılYalnız onu bunu bilmem de bu foto garanti shop
10 Yorumlabu nee bilader gözüm kör oldu
10 YorumlaBunlar benim bakacaklarım sanki 🤔
00 YorumlaSen al temiz ol
10 YorumlaAlmadığımız oluyo :D
71 Yorumla
+1 yılsen ne bok yiyosan ye de şu görseli koyup iştah niye kaçırıyorsun oc
05 Yorumla
Soran+1 yılKaraktersiz bir kadınla konuşmayı öğren sen önce
- +1 yıl
kadın mı varmış karşımda, asker arkadaşım sanıyordum
Soran+1 yılTerbiyesiz. Çok şükür karakterim iyi senin aksine
- +1 yıl
sen git kadın gelsin ona terbiyeliyim
Soran+1 yılÇokeşli olmaktan neden bu kadar keyif alıyorum? ↗ şu sorunu gördükten sonra nasıl bir karakter pardon karakterin eksik olduğunu anladım. Konuşmaya bile değmezsin
sen ekolsün
14 Yorumla
Soran+1 yılTişikkürler🙂
Soran+1 yılHahaha aynen 😂
Harun abi sen misin 🤔
10 Yorumla
+1 yılsüper, fikirlerini destekliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin var mı
13 Yorumla
Soran+1 yılŞu anda hayır
Cevap sahibi+1 yılCinsel ilişkide rahatsız eder giriyosan