ben zaten gürültüden patırtıdan kaçıyorum...
Ya zaten hayatta herkesle kavgalıyım
ben zaten gürültüden patırtıdan kaçıyorum...
Güzellikle masum bir ses tonuyla anlat. Burda yazdığını ona söyle bence yavru kedi misali birsey diyemez :D
inşaallah...
Bir tek sevdigin yeter onla kavga etmede gerisi cok onemli degil.Zamanla duzelir diger iliskilerinde ancak sevgilinle kavga edersen hele digerleri yuzunden bu ona cok buyuk haksizlik olur dusunursen
Nasil problemlerin ciktigi Neler hissetigini ona soyle sonucta ayni zamanda dert ortagin o senin.
saygilarimla
evet ya ben de onu istiyorum ama o sürekli bi şeyler için bağırıp çağırıyo... sessiz kalıyorum, bi şey demiyorum ama içten içe sinirleniyorum, içim daralıyor resmen...
saygılar bizden efendim :)
Birbirini seven kisilerin tipik ozelligi bir taraf elektriklendiginde diger tarafin hemen duruma mudahale edip sakinlestirmesidir senin sinirleneceksin o sakinlestirecek o sinirlenince sen sakinlestireceksin,bu nedenledirki insan en sinirli oldugu oldugu anda SAKIN BIR LIMAN gibi sevdigini arar .Bu sakinlestirme surekli asla tek yonlu olmamalidir (alttan alma falan diye soyluyorlar)iki yonlu olmaldir bunun nedeni iliskinin iki yonlu denge sarttidir
Cevap
4Cevap
Herkesle kavgalıysan problem herkeste değil sendedir olaylara açını değiştirerek bak biraz da hem herkesle aranı düzeltirsin hem de sen daha sakin ona buna atar yapmayan bir insan olursun
çalıştığım kurumda müdür, muhasebeci, patronun kardeşi gelip gidip daha çok çalışın tarzında laflar ediyo sürekli. diğer mesai arkadaşlarım sürekli dedikodu yapıyolar, annemle aramızda olaları anlatmaya ks yetmez... ben istiyorum ki onun yanında sakin, huzurlu olayım. gerginlik olmasın istiyorum ama o sürekli bi şeylere bağırıyo. bikaç kere
anlatmaya çalıştım tarzım bu diyo bana. kavga çıkmasın diye sessiz kalıyorum ama bu sefer de içim içimi yiyo
İş yerinde olanlar her yerde var. Özel sektör böyle çok köklü gerçekten %100lük bir ciddiyetle çalışan firmada da olsan bu tip insanlar çıkar karşına. Kişisel telkin yollarını araştır ve uygula iş dışında insanlarla çok fazla muhatap olma, kendi kendini telkin et ve işine bak, koca şirketi kendine uyduramazsın, yaşadım biliyorum... Evde de annenle konuş neden gergin olduğunu neden bağırdığını sor ve anlamaya çalış, empati kur birebir çözemeyeceğiniz bir sorun olduğunu sanmıyorum.
geçen yine konuşmaya kalkıştım. sen benim limanım ol istiyorum sen sürekli bağırıyosun bi şeylere ben geriliyorum dedim. o da sen zaten benim limanımsın falan dedi konuyu kapattı :(
önce diğer insanlarla sıkıntını düzelt ve ardından sevgilini de kum torbası olarak görme.
hayır onu kum torbası olarak görmüyorum. biz iyi geçinelim mutlu olalım diye elimden geleni yapıyorum ama o sürekli gergin ve kızgın
diğer insanlara sinirli oldğun için sevdiğinin her hareketi seni geriyor.buna adım gibi eminim.bunu yapma.
Sevgiline sığınıyorsun ama nasıl sığınıyorsun millete sinirlenip sevgiline mi patlıyorsun ondan ters tepebilir.
kavga gürültü olmasın diye elimden geleni yapıyorum. gülüyoruz eğleniyoruz, beraber gezmelere gidiyoruz, arkadaşları gelince onları ağırlıyorum... ama asabi biraz
Sevgilinle konuşmayı dene tatlı bir dille.
ne desem nasıl desem :(
Sakince konuşmayı dene bana böyle bağırma vs kızma canım acıyor ... Birazda aşkım bebeğimm de gözlerine bakarak yumuşar. Kedi gibi davran.
benim tarzım bu diyo... ama o bağırdıkça benim de asabım bozuluyor. ya bi insan düğün konvoyu yüzünden bu kadar bağırır mı ya? tarzına s.çtığım... tövbeeeeeeee... yine de ben bi konuşayım, şansımı deneyim
hadi gazam mübarek olsun
sevdanın kıblesi yanlış yöndeymiş dostum :)
hay ağzıma s.çayım :(
haklısın dostum
Sence bu işte bir yanlışlık yok mu?
var ya var :(
Peki nerde olabilir?
benim b.k yemem
O zaman ne yapman gerekir?
Sana söyliyim.Sevgiline sınırları bildirmen gerekir.Ne kadarına katlanacağını söylemen gerekir.Ama aynı zamanda yediğin boklarında zararlarını telafi etmen ve düzeltmen gerekir.Misal ne tarz boklar yedin evladım?
Eğer sevgilin hala daha devam ederse acı sonuda hatırlatmayı ihmal etme.
kimsen yoksa ALLAH a sığın.. sevgiline değil..
aynen her zaman dua et sıkıntıların azalır..ve erkek arkadaşını boğma yani sürekli de ona mızmızlanma..
mızmızlanmama fırsat vermiyo ki... bi kere bile beni avutmadı :(
haklısınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?