Kişilik & Karakter Aklımıza gelen düşüncelerin nefsani mi ruhani mi olduğunu nasıl ayırt ederiz? YolunSonuGaliba Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Şşşşrştşt Güncellemeler1 yıl Günce l Aklımıza gelen düşüncelerin nefsani mi ruhani mi olduğunu nasıl ayırt ederiz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. düşünerek.. vicdanın rahatsa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Eğer vicdanın rahatsa ve acaba soruları oluşmuyorsa, sana bu durum içten içe rahatsızlık vermiyorsa ruhanidir. 0 4 Yorumla YolunSonuGaliba 1 yıl Sorgulamalar peki, mesela Din var mı Allah var mı vs gibi sorular hangisinden kaynaklı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O bizim düşünmemiz ve sorgulamamız için varolan beynimizin ürünü nefs ya da şeytanla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Yorumla YolunSonuGaliba 1 yıl Sana göre öyle işte gerçek nasıl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben karar mercii değilim evren benim ağzımdan çıkanlara göre şekillenmiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
düşünerek.. vicdanın rahatsa
Eğer vicdanın rahatsa ve acaba soruları oluşmuyorsa, sana bu durum içten içe rahatsızlık vermiyorsa ruhanidir.
Sorgulamalar peki, mesela Din var mı Allah var mı vs gibi sorular hangisinden kaynaklı
O bizim düşünmemiz ve sorgulamamız için varolan beynimizin ürünü nefs ya da şeytanla ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Sana göre öyle işte gerçek nasıl
Ben karar mercii değilim evren benim ağzımdan çıkanlara göre şekillenmiyor
bilmem ama bazi ihtiyaclar ve yoksunluklar isyana suruluyo