Kişilik & Karakter Günün en sevdiğin zamanı hangi saatler? Sühandan46 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor 🕓 Güncellemeler1 yıl Gündüzü seviyorum ben... Günün en sevdiğin zamanı hangi saatler? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. gece saatleri genellikle 0 0 Yorumla
aanoonimmmmm Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güneşin doğmasıyla birlikte doğanın uyanışı kuşların cıvıltısi.., 1 0 Yorumla
jRobiN Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sevişmenin bittiği, kahvenin soğuk balkon ayazında içtiğin o an.. 0 0 Yorumla
behişti89 Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şafak vakti tan ağrıdığı zaman 1 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Geceyi seviyorum 0 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kendime ayırdığım tüm zamanlar 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. gece saatlerini seviyorum 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Akşam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
gece saatleri genellikle
Güneşin doğmasıyla birlikte doğanın uyanışı kuşların cıvıltısi..,
Sevişmenin bittiği, kahvenin soğuk balkon ayazında içtiğin o an..
Gece saatleri
Şafak vakti tan ağrıdığı zaman
Akşama doğru ama evde olduğum zaman
Geceyi seviyorum
Kendime ayırdığım tüm zamanlar
gece saatlerini seviyorum
Geceyi severim
Akşam 6 7 gibi
Öğleden sonra 3-6 arası
hafta içi 7den sonra
Gece 1 ile 4 arası
Gece saatleri