Kişilik & Karakter Günün en sevdiğin zamanı hangi saatler? superisi1992 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor İşten çıkıp eve gitmek :) sessizlik , huzur, koltuğum, battaniyem <3 , Çay keyfim :) Güncellemeler+1 yıl Günün en sevdiğin zamanı hangi saatler? Nasıl değerlendiriyorsunuz? Günün en sevdiğin zamanı hangi saatler? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Genelde gece seviyorum şarkı dinlemek 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Saat 7 de, eve ayak bastığım an. Bi akşam yemeği, çay sonra ya evde takılmaca ya da direk uyku artık yorgunluğa bağlı. 1 3 Yorumla superisi1992 +1 yıl İşe başlıyoruz akşam olsa da gitsek modu hep var bizde :D Yorumla Menethil +1 yıl Bazıları işe gitsem diye bakıyor ben daha o moda giremedim 😅 dönüşü beklemeye devam Yorumla superisi1992 +1 yıl :) Ego savaşı oldukça bu insanlarda insanlarda çalışma isteği kalmıyor maalesef :/ Yorumla
Elif9559 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Oğlum uyuyor radyoda slow müzik loş ışık çıtır çıtır yanan sobanın sıcağı... Çok şükür 🤲 1 1 Yorumla superisi1992 +1 yıl mükemmel :) Yorumla
bunickonsekizharfli Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Eve girişim, pijamalarımı giyip sallanan sandalye karşısında elimde çay ve tv keyfi 1 0 Yorumla
ManyetikMUZ Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl 20 - 24:00 arası. İşten eve gelmiş yemek yemiş ve dizi film izliyor ve çay içiyor oluyorum. 1 0 Yorumla
Ademsdiar Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Aynen yaa o kadar iyi oluyoki akşam olasada eve gitsek duygusu ☺️ 1 0 Yorumla
adaceylin_17 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 518 cevap paylaştı. gece 2den gun doğana kadar sessiz sakin 2 0 Yorumla
gizlilik_korunuyor Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yalnız kala bildiğim saatler 1 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bu saatlerde iyiyim enerjim dolu oluyo#Gomi 1 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 989 cevap paylaştı. Sabah ve akşam saatlerinde güzel olur hanımefendi 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. İlk uyandığım dakikalar 1 0 Yorumla
picmisinenes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tam tersine yaşadığım için sabah 8-9 gibi falan 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kendimle başbaşa kalabildiğim zaman dilimi 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Gündüz 0 1 Yorumla superisi1992 +1 yıl o saatlerde biz çalışıoruz ya o yüzden pek yaşamamıyoruz o saatleri :D :) Haftasonu anca :) Yorumla
--NiKoTiNeby-- Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Gün boyu diyebilirim hshshs çünkü zenginim 0 1 Yorumla superisi1992 +1 yıl :D Fakirin mutluluğu bizdekide :D Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. akşam 5 sularını sevıyorum nedensız 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. cuma öğlen sonu :d 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Bu saatler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Genelde gece seviyorum şarkı dinlemek
Saat 7 de, eve ayak bastığım an. Bi akşam yemeği, çay sonra ya evde takılmaca ya da direk uyku artık yorgunluğa bağlı.
İşe başlıyoruz akşam olsa da gitsek modu hep var bizde :D
Bazıları işe gitsem diye bakıyor ben daha o moda giremedim 😅 dönüşü beklemeye devam
:) Ego savaşı oldukça bu insanlarda insanlarda çalışma isteği kalmıyor maalesef :/
Oğlum uyuyor radyoda slow müzik loş ışık çıtır çıtır yanan sobanın sıcağı... Çok şükür 🤲
mükemmel :)
Eve girişim, pijamalarımı giyip sallanan sandalye karşısında elimde çay ve tv keyfi
20 - 24:00 arası. İşten eve gelmiş yemek yemiş ve dizi film izliyor ve çay içiyor oluyorum.
Aynen yaa o kadar iyi oluyoki akşam olasada eve gitsek duygusu ☺️
gece 2den gun doğana kadar sessiz sakin
Akşam sekizden sonrası. En sevdiğim.
Yalnız kala bildiğim saatler
Bu saatlerde iyiyim enerjim dolu oluyo
#Gomi
Sabah ve akşam saatlerinde güzel olur hanımefendi
İlk uyandığım dakikalar
Tam tersine yaşadığım için sabah 8-9 gibi falan
Kendimle başbaşa kalabildiğim zaman dilimi
Gündüz
o saatlerde biz çalışıoruz ya o yüzden pek yaşamamıyoruz o saatleri :D :) Haftasonu anca :)
Gün boyu diyebilirim hshshs çünkü zenginim
:D Fakirin mutluluğu bizdekide :D
sessizlik , huzur ve çay keyfim :) aynen
akşam 5 sularını sevıyorum nedensız
cuma öğlen sonu :d
Sessizlik beraberinde kitap okuyup yazmak
5 den sonra
gece 3-4
Bu saatler
15:00 super 😅😅😅