aslında hayata dair ne kadar eleştiride bulunsak ta iyi ki yaşamışım dediğimiz anlar tabi ki oldu. belki çok değil ama sanırım on adet vardır gün olarak. sadece iki tanesini sana söylemek isterim kızlarımın dünyaya geldiği günleri iyi ki yaşamışım derim. 21 Nisan ve 23 Nisan
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Gün ayı güzel denk gelmiş..☺ Allah daima mutluluk artırsın.
Evet oldu iyi ki yaşadığım demediğim zamanlar. Bundan 3 yıl önce İstanbul'da çalışırken çalıştığım yerde bir bayanla arkadaşlığımız oldu. Gerçekten güzel zamanlar geçirdik, birbirimize vakit ayırdık, birbirimize değer verdik. İnsan birisiyle vakit geçirmek için illa sevgili veya aşk yaşaması şart değil. Beraber yemek yiyerek bir şeyler içerek de güzel zamanlar geçirebiliyorsun. Önemli olan birbirine verdiğin kıymet ve değer.
Yaşadığım hiçbir şey için pişmanlık duymadım, olumlu olumsuz her şey için iyi ki yaşadım diyorum, çünkü yaşamış olduğum her şey, beni şu an ben yapan, duygularımı, isteklerimi belirleyen bir karaktere büründürdü :) 😍
İyi ki Edebiyat okudum dediğim çok oldu. Çünkü kültür kattı bana her şeyden önce ve yaşama bakışım tamamen değişti. Hatam da oldu ancak güvenip birine sevgisine inanmak konusunda ama suçlamadım kendimi. Çünkü güvenilmeyen insan hatayı kendinde aramalı.
İyiki yaşadım dediğim çok var hiçte pişman değilim ama bir tek bir şey yaşadım işte o hepsinin önüne geçti aşk ondan öyle pişmanım ki imkanım olsa o kısmı siler atardım onun dışında gelen her şey baş üstüne
Neler yaşamadık ki dokuz sezonluk dizi çıkar bu hayattan ama iyi ki yaşamışım hayatı ve yaşamayı seviyorum her şey insan için o yüzden heryeri güne gülerek başlıyorum.