Eğer kız olarak doğduysanız çok şanslısınız bir çok nedeni var. Boyu kısa olan bir erkeği hiç kimse istemez, sevgili bulamaz yalnız yaşayıp ölür hayatının sonuna kadar, boyu kısa olduğu için dışlanır hep ama kız olunca öyle değil kimse alay etmez, aksine çekici bulurlar kısa olmayı normal olarak görürler hem kısa hem güzel olmayan bir kızın bile alıcısı vardır ama kısa boylu erkeğin hiç bir alıcısı yoktur yalnızlığa mahkumdurlar. Kız kiloludur kimse alay etmez, kimse dışlamaz yine çekici bulurlar ama erkeksen yandın kardeşim uzun boylu değilsen hayatını cehenneme çevirirler mutsuzluğun daha bu dünyada başlar intihara kadar sürükler seni.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dostum bütün kadınlar 1.80 filan değil birde biraz daha kültürlü kızlarla flört et
Akıllısı bulmuyor beni
Benim boy 170 hacı senin kaç? bu arada boyla alakası yok var herkesin alıcısı
En çok da bence boyla alakası var ben bu sitede daha kısa boylu bir erkeği çekici bulan kız görmedim ve görmek de imkansız
Bu sitede imkansız zaten dışarıda bulucaksın. Boyun kaçtı birazda ona göre konuşayım
1.67 senden beterim
Hocam 3 cm i boş ver ne beterinde Bahsediyorsun :D gidersin 160 ve kısa kızlarla birlikte olursun olur biter. Benim arkadaşım var 171 boyunda 170 kızla çıkıyor :D boy her şey değil merak etme kızlar tipten boydan çok güce önem veriyorlar paraya özellikle.
Param da vardı yine bakmadılar hala var
Özgüven eksikliğin var öncelikle. Bakımlı ol güzel giyin ve parfüm sık güzel kokmakta çok önemli birazda kültürlü olursan tamamdır bu iş saça sakala önem ver.
işin kötü tarafı bozuk cd gibi takılı kaldım gören 17 yaşında sanıyor sakallar henüz tam olarak çıkmadı ailede geç çıkmış 26 gibi
Aynı bende öyleyim sakal falan yok babyface şeklinde güzel görünmeye çalışacağız artık. Hem kısa hemde sakalsız olunca gören küçük sanıyor gerçekten.
Bakalım şansım varsa olur yoksa ben gidiyorum hakkinizi helal edin olacak
Ya s*ktir et aga olan olur rahat ol yaaa
Ben bu kızlar için ölmeye hazırım
Onlar seni umursamıyor brom
Ah be kardeşim senin gibi güzel insanlar çok nadiren cikiyor karşima umarim mutlu olursun
Sağol kardeşim umarım sende mutlu olursun.
böyle yıkık yorumlar yapmayın ve sosyelleşin. değerinizi bilin ulen! ayrıcı uzun boylu kadınlar daha güzel.
🍷 şŞarap içiyorsak şarap içicez..🍷
§anki terk edılmiiş biir viraaneeğyiim her yanımm dağıllmiiş yıkılmışşıım benn..
Mesaja yanıt vermezsen küfür yersin gerçi mesaj yazarsan yine küfür yersin
Kız kiloludur kimse alay etmez? İnstada anasını ağlatıyorlar milletin realda aynı şekil
Nasıl ya ben hep body positivity görüyorum erkeği de kadını da seviyor...
Neye göre?
Kizlarsoruyorda sadece ağlatiyorlardir bence
Bu sitede dahil her yerde
işte ben öyle değilim ama kimseyle alay etmiyorum kilosundan boyundan dolayı illa ki beni kendine bağlayacak bir şeyleri oluyor mesela güzel bir kişilik karakter gibi
Burdakilere bakma hatta burdan uzaklas
Gerçek hayatla burası farklı mı
Evet burdakiler normal degil
kim dedi bunları?
Bu sitedeki kızlar
insan olmak zor
Kısa boylu olmak daha zor insan olmaktan
daha büyük sorunlar var
Ne gibi
Sacmalamissin
Ben bu sitede ne gördüysem onu yazdım.
Sen hayatini bu siteye goremi yonetiyorsun? Bu sitede %90 ergenler bir kismis da cinsel aclik ceken abazalar diger cok kucuk normal kisim kaliyor. Yani bunlara dayanarak dusun. Ayrica her kadin uzun boylu erkek sevmez. Mesela benim teecihim 167 - 175 arasi birisi