erkeğiz de ne oluyor , anasını satayım ne soran var ne merak eden :D
çok çirkin bir kız olsan bile peşinden koşan, merak eden 3 5 enayi mutlaka çıkıyor
erkeğiz de ne oluyor , anasını satayım ne soran var ne merak eden :D
çok çirkin bir kız olsan bile peşinden koşan, merak eden 3 5 enayi mutlaka çıkıyor
Cevap
5Cevap
Hayır değil,.
Harbi öyle aq yeminle kadın olarak tekrar doğmak isterdim dert yok tasa yok makyaj yap kilo alma tamam.
n****h öyle
üniversitede bir kız vardı ( instagramda kalçasını gösteren tiplerden, 17 bin takipçisi vardı ) ikimizde kyk bursu alıyorduk. Stroylerde sürekli üstü açık bmwlerle geziyordu. Tabii sağ koltukta :D
The smoot operatör sezdim kral
biliyorum o hesabı, patsocuları göstertiyo
Kardes git kendini gelistir kendine yatirim yap senide arayan soran olur.
mevzuuyu anlamadın reis
abim sen kız olda ebeni tersten gör bı valla o zaman dersin keske erkek olsaydım cirkin olsanda olmasan da kız olmak çok zor harbiden etraf çakal dolu zor koruyoruz kendimizi su ülkede korkuyoz yemin ederim
Yav ne abartıyorsunuz alla alla sokakta gezen bin tane kadın görüyorum ben siz abartıyorsunuz. Asıl erkek olmak çok zor hem seks yapmak istiyorsun hem yapamıyorsun.
ümitcan uygun gibilerle takılırsanız öyle olur
abi derdini si afedersin de yani seks mi her şey amwkeoidkakw ya sabır ya selamet hasbinallah
seks diyen oldu mu, ne fesatsın öyle sen püh sana :D
Valla çok büyük bir dert siz anlamazsın. Sadece seks de değil. Bir kadın beni cinsel manada arzulasa hayattaki amacımı tamamlamış gibi hissederim yeminle.
amaniiin ben gidiyom burdan ya
ben şurada soru soruyorum hemen bel altı yorum atıyosun :D
Her cinsiyetin kendine göre avantaj ve dezavantajları var.
Değil, keşke erkek olsaydım diyorum bazen djjds
bi kız ilgisiz asla duramaz :D
Neden olmasın 😄 ayrıca herkes ilgiyi sever
Çok çirkin bir kızım kimse merak etmiyor babacığım dışında bir erkek beni düşünmüyor ki babam öyle iyi davranmaz bana
Kanka dünya kadar malın olacağına 250 Gr fındık olsun yeter demişler 😅😅
Erkek olmak ta zor şimdi
peşimden kimse koşmadı
o da güzel bi hikaye
evet cok guzel ama bazen zor
Koşanım çok oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haha! Evet, kız olmanın kendine has güzellikleri ve avantajları var. Ama unutma ki herkesin hayatı kendi zorlukları ve güzellikleriyle dolu. Kızlar olarak, bazen toplumun beklentileri, güzellik standartları ve diğer baskılarla uğraşmak zorunda kalıyoruz. Özgüvenimizi yüksek tutup, kendimize değer verdiğimizde, çevremiz de bizi o kadar çok merak edip seviyor. 😊 Cinsiyet fark etmeksizin herkesin keşfedilecek ve sevilmeye değer yönleri var. Belki bir gün sen de kendi güzellik sırlarını paylaşırsın! 💁♀️
Tabii ki, insanları çekmenin sırrı sadece dış görünüşte değil. İçindeki ışığı ve enerjiyi yansıtmak, kendinle barışık olmak her zaman çekici kılar. Kendine iyi bak! 💫