Kişilik & Karakter Özlediğin biri ya da bir şey var mıı? moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Benim var ya geçmiş seneleri özledim belki de "geçmişteki ben"i özledim bilemiyorum 😌: ) Özlediğin biri ya da bir şey var mıı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Hayır yok maalesef kimse 1 0 Yorumla
sadecesmilexc Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Lisede platonik olduğum kişi, onu görmek beni mutlu etmeye yetiyordu 1 0 Yorumla
iceMochaa Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl var ama anlatması güç. çocukluğumda babamın işten gelmesini beklemeyi özledim. 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. 2 yıl önce bende ki olan o disiplini çok özlüyorum diye bilirim 1 0 Yorumla
Sjsjskakaka Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Özlediğim şey çocukluğum, annem, sorumluksuz yaşamım 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Kendimi özledim "( 1 1 Yorumla moonlight012 1 yıl Galiba ben de ya soruyu sorarken düşündüm bayağı bunu 🥹 Yorumla
Daгкdesiгe_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yoktur 1 1 Yorumla moonlight012 1 yıl Sende özlem duygusu yok zaten 😒 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tabiki kendim. 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Var. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Evet var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır yok maalesef kimse
Lisede platonik olduğum kişi, onu görmek beni mutlu etmeye yetiyordu
var ama anlatması güç. çocukluğumda babamın işten gelmesini beklemeyi özledim.
2 yıl önce bende ki olan o disiplini çok özlüyorum diye bilirim
Özlediğim şey çocukluğum, annem, sorumluksuz yaşamım
Kendimi özledim "(
Galiba ben de ya soruyu sorarken düşündüm bayağı bunu 🥹
Var kaybettiklerimiii...
Yoktur
Sende özlem duygusu yok zaten 😒
Tabiki kendim.
Var.
Pederi özlüyorum.
Yok özlediğim
Ozledgim kimse yok