Hemen hemen herkes özler birşeyleri birilerini anılarını yaşadıklarını hiç görmediğim babamı çok özledim sevdiğimi özledim...

Özlediğim... ama özlendiğimi duymadan, özlediğimi işitmeyecek biri var.
offf be yazarken zolandım :)))
Sevdiklerimi manevi kardeşlerimi çok özledim. Allah herkesi ozledigine kavustursun...
Amin inşAllah kardeşim... Bende özledim... Hiç görmediğim babamı sevdiğimi çocukluğumu özledim... Görüşün için teşekkür ederim
EyvAllah abisi... Her zaman beklerim... Amin inşAllah... iyi geceler
EyvAllah...
Ben yaşamayı özledim bu sosyal medyalar olsun işimiz olsun kafamızı kaldırıp etrafa bakmıyoruz bile
Haklısın kardeşim haklısın EyvAllah görüşün için teşekkür ederim
Karşı koyamıyorum bu hisse özlüyorum takıntılı bir şekilde
Bende karşı kıyamıyorum malesef özlüyorum hiç bıkmadan özlüyorum kavuşursun inşAllah... Görüşün için teşekkür ederim
Cevap
3Cevap
Hemde nasılll... inadı gururu olmasa özletmicekte, canım obenim.
Oğlumu özledim. Bana annem demesini. Sarılmasını. Artık böyle özlemekle yetineceğim
Geçmiş olsun kardeşim hayırdır ne oldu vefat mı etti 😓😓😓😓
Allah göstermesin... babası aldı benden
Amin inşAllah puşt herif niye aldiki
üzüldüm senin için..:((
Bende kardeşim
Boşandığımız için aldı
Mahkeme kardeş çocuk onda mı kalacak hep kaç günde görme hakkın var göster miyor mu sana puşt
Konuşmak istemiyorum
EyvAllah kardeşim Allah yardımcın olsun iyi geceler
Var maalesef özlüyorum
Ben de bende... Rabbim özlemini giderecek vesileler çıkarsın karşına tez vakitte kavuşursun inşAllah... Görüşün için teşekkür ederim
Hayır çıkartmasın karşıma asla tanrı uzak etsin onu benden yüzünü gormeyim sesini duymayim iyi dileğin için saol ondan göreceğim zararı ozlemden görmeyi yeğlerim
Amin inşAllah kardeşim ne bileyim pardon geri alıyorum Rabb'im senden uzak Irak eylesin aklından fikrinden kalbinden hayatından tamamen silmeni nasip etsin adını bile unut o itin.. Hayırlı Geceler
Çok teşekkür ederim kardeşim amin inşallah aklımdan fikrimden de silerim hayirsizi Allah onun cezasıni versin:)
Rica ederim kardeşim... Amin inşAllah... Sil sil gitsin puşt herif tanımadan kıl oldum ona sinir oldum görsem parçalarım şimdi... Amin inşAllah versin... İyi geceler
Görsen dahada kil olurdun görmeden boyleysen yorum çok hoşuma gitti ya iyi geceler kardeşim allah senide ozledigine kavustursun ins
Kesinlikle kardeşim... EyvAllah sevindim... Amin inşAllah...
Var ama bir daha goremem
Hayırlısı öyle deme inşAllah görürsun... Görüşün için teşekkür ederim
Göremem cunki ozlediklerim Öldü.
Rabbim rahmet eylesin benim de babam öldü hiç görmedim onu kucukken vefat etmiş geride kalanlara sağlık sıhhat versin Rabb'im... İyi geceler
Amin basin sagolsun
Amin inşAllah... EyvAllah sağol kardeşim
Ailem hariç kimse ozlemeye degmiyor
Sevdiğim kız da ailemden sayılır evet haklısın... Görüşün için teşekkür ederim
EyvAllah olsa da olmasa da öyle benim için...
EyvAllah kardeşim amin insAllah😊
Var özlem çok garip bı duygu yoğun yaşıyor insan
Benim de var babam sevdigim çocukluğum çok özledim çocuk olmayı özledim kesinlikle... Görüşün için teşekkür ederim
EyvAllah... Kesinlikle öyle herşey daha güzeldi..
Hayır insanoğlu denen varlığı özlemem😏
Peki insankızı... Görüşün için teşekkür ederim
Var. Kim olduğunu biliyorsun kardeşim 😊
Ne güzel biliyorum kardeşim hayırlısı 😊Tez vakitte zaman geçsin inşAllah 😊Ben olamadım bari siz mutlu olun yaaa offff 😓😓
Amin inşallah.
Rabbim senin için de hayırlısını eylesin.
Amin inşAllah kardesim... İyi geceler
Özlediğim kimse yok.
Ne güzel özlemek çok zor keşke benim de özlediğim olmasaydı yanımda olsalardı... Görüşün için teşekkür ederim
Dostumu özlüyorum
Hiç dostum be kardeş hiç 😓😓dost görünen kalleş çıktı çoğu hickimseye dostum demedim demem de dost gözüyle bakmam kimseye... Görüşün için teşekkür ederim
şu an yok.
Hayırlısı belki olur yanındayken özlersin... Görüşün için teşekkür ederim
Olmaz mı be
Olurrrrrr be kardeş olur olmaz mı... Özlediğine kavuşursun inşAllah yanında yanıbaşında olur hep... Görüşün için teşekkür ederim
Haklısın sende imkansız diye birşey varmıdır kardeşim imkansızı imkansız yapan insanlar değil midir... EyvAllah her zmaan beklerim
EyvAllah kardeşim... İmkansız diye birşey yoktur bence insanlar imkansizlastiriyor bahane ediyor... Rica ederim... Geciktim diğer yorumlara cevap veriyordum sıra ile kusura bakma 😊
EyvAllah 😊😊
Var .
Özlediğine kavuşursun inşAllah... Görüşün için teşekkür ederim
Ben babamı hiç görmedim baba dedim mi onu bile hatırlamıyorum 😓Amin inşAllah Rabbim sağlık sıhhat versin sen ve geride kalanlara huzur ve mutluluk versin üzüldüm kardeşim 😓😓
Ben öyle düşünmüyorum kardeş bilmiyorum saygı duyarım dusuncene yaşıyan biri için de üzülüyorum... iyi geceler kardeşim
Var’
Özlediğin ne varsa kavuşursun inşAllah... Görüşün için teşekkür ederim
Hickimse yok
Belki de özleniyorsundur keşke benim de özlediğim olmasa babam yanımda olsa özlemesem onu ya da sevdiğimin yanında olabilsem özlemesem onu... Görüşün için teşekkür ederim
EyvAllah
Yok .
Himm bende yok demek isterdim özlememek isterdim... Görüşün için teşekkür ederim
sadece dedemi özlüyorum..
Var, geçmişimi.
Bende... Görüşün için teşekkür ederim
var olmazmı
Kavuşursun inşAllah kavuşşan da hep özle yanında bile olsa özle... Görüşün için teşekkür ederim
rica ederim bir ara kavuşma hayali kura kura gerçeklikten uzaklaştım/ bazen diyorum acaba kavuşursam akıl saglımımı yitirirmiyim diye o yüzden belkide saglıklı olan bu diyorum
EyvAllah kardeşim hayırlısını nasip etsin Rabbim yar ve yardımcın olsun
E illaki :)
Ne bileyim belki yoktur... Olmayanlar da var.. Görüşün için teşekkür ederim
Yok.
İyi bence özlemek zor acı hüzünlü bende senin gibi demek isterdim özlememek isterdim.. Görüşün için teşekkür ederim
Var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar