Kış ayları, soğuk havalar ve kar yağışıyla birlikte birçok kişi için keyifli anılarla dolu bir dönemdir. Karın sessizliği ve sıcak içeceklerin tadı, sevdiklerimizle birlikte geçirdiğimiz zamanlar ruhumuzu besler. Bu dönemde yaşanan küçük mutluluklar, hayatımıza nasıl dokunduğunu gösterir.
Peki, siz kış aylarında kendinizi en mutlu hissettiğiniz anı nasıl tanımlarsınız?
Kış aylarında kendinizi en mutlu hissettiğiniz anı paylaşır mısınız?
Akşamları soba başında banyo sonrası ısınmak ışığı kapatınca sadece ortada o boruların ışığının kalması ve çay eşliğinde soba üstünde pişen kestaneleri yemek
Gece dışarıda güvende hissederek yürüyorsun/yürüyebiliyorsun ve bütün nemrut insanlar evlerinde. Çocuklar ve onlar gibi hissedebilenler var sadece.. Zaten güzel olan karın buna sebep olabilmesi, yarattığı sessizlik benim için büyüleyici.
Kış mevsimini en son 7 8 sene önce seviyordum. Artık ekosistem harici insanların duygusal anlamda kışı sevmesini anlamıyorum, gtümüz donuyor bir türlü içimizi ısıtamıyoruz. Çok kötü bir durum bence.
En çok kar yağmasını istiyorum çünkü karda yürümeyi özledim çocuklar gibi yokuş aşağıya doğru kaymayı yuvarlanmayı az İstanbul ah bizi hep bir şeylere hasret bıraktın