Kişilik & Karakter En son hangi istisna, hayata bakış kaidenizi değiştirdi? minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Bazen bir doğru yanlış çıkar, bütün doğruları sorgularsın. En son hangi istisna, hayata bakış kaidenizi değiştirdi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yaşamış olduğum bir olay diyelim 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. sağlık sorunları. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Bazen çok büyük hüzünlerin altında çok mutlulukların çıkabileceğini öğrendim 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İyilik yapmaktan vazgeçmeyen biri karanlığımi aydınlığa çevirdi. Şok oldum meğer mümkünmüş kipkirli hissettikten sonra bile tertemiz olabilmek 2 0 Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yaşlı bir dede. Akıllı bir mollo ve pişman bir hırsız. Ön yargılı, kibirli ve bencil olduğumu hatırlattı bana 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Beni değiştiren yaşadıklarım ve yeni farkettim gerçekten kuzenim küçüklükten beri tuzak kuruyor Allah ıslah eylesin 1 0 Yorumla
OrhanDeli Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl bu yaştan sonra doğrularımı değiştirecek istisna olmuyor. ama gönlüme bir çizik attı bir nurinnisa:)) 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Ay oralar çok karışık ya buralara yazılmaz anlamaz kimse 1 0 Yorumla
içimidökmekiçinn Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Ben yapınca bisey olmaz diyip başkası yapınca elestirdigim biseyi farketmem 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Son zamanlarda çok fazla istisnaya maruz kalıyorum istinad duvarı misali örülen... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Az sayılmayacak bir zaman dilimi geçirdiğim mesai arkadaşımın hakkımdaki yorumunu duyunca hayata bakış açım değişti... 1 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Gerçekten güvenebileceğimi hissettiğim insanlara karşı düşüncemin değişmesi, kolay kolay yanilmam ama insan bazen yanilabiliyormuş. 0 0 Yorumla
özgürruhluminik Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Çok hoş bir adamla tanışmıştım o erkeklere bakış açımı değiştirdi 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Muhalefetin muhalefet olmadığı … 1 0 Yorumla
Derin_Dondurucu Takip Et Xper 3 Yaş: 30 1 yıl İyi düzgün ya da doğru cümle kuranların aslında beş para etmediklerini. Görünüşe aldanmamayı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yaşamış olduğum bir olay diyelim
sağlık sorunları.
Bazen çok büyük hüzünlerin altında çok mutlulukların çıkabileceğini öğrendim
İyilik yapmaktan vazgeçmeyen biri karanlığımi aydınlığa çevirdi. Şok oldum meğer mümkünmüş kipkirli hissettikten sonra bile tertemiz olabilmek
Yaşlı bir dede. Akıllı bir mollo ve pişman bir hırsız. Ön yargılı, kibirli ve bencil olduğumu hatırlattı bana
Beni değiştiren yaşadıklarım ve yeni farkettim gerçekten kuzenim küçüklükten beri tuzak kuruyor Allah ıslah eylesin
bu yaştan sonra doğrularımı değiştirecek istisna olmuyor. ama gönlüme bir çizik attı bir nurinnisa:))
Ay oralar çok karışık ya buralara yazılmaz anlamaz kimse
Ben yapınca bisey olmaz diyip başkası yapınca elestirdigim biseyi farketmem
Son zamanlarda çok fazla istisnaya maruz kalıyorum istinad duvarı misali örülen...
Az sayılmayacak bir zaman dilimi geçirdiğim mesai arkadaşımın hakkımdaki yorumunu duyunca hayata bakış açım değişti...
Gerçekten güvenebileceğimi hissettiğim insanlara karşı düşüncemin değişmesi, kolay kolay yanilmam ama insan bazen yanilabiliyormuş.
Çok hoş bir adamla tanışmıştım o erkeklere bakış açımı değiştirdi
Muhalefetin muhalefet olmadığı …
İyi düzgün ya da doğru cümle kuranların aslında beş para etmediklerini. Görünüşe aldanmamayı
Hiçbir istisna kaideyi değiştirmezmiş gerçekten
Hatırlamıyorum