Aşktan öte olabilir bu….
arkadaşlarınızla, ailenizle , Aşkınızla ağlayabilmek önemli mi?

Aşktan öte olabilir bu….
arkadaşlarınızla, ailenizle , Aşkınızla ağlayabilmek önemli mi?
Olağanüstü bir durum yoksa (sevdiğin kadının zor bir hastalık yaşaması gibi) erkeğin kendisiyle ağlaması esasında kadınların çok istediği bir şey değil. Ailenle istediğin kadar beraber ağla gül sıkıntı yok. Karşı cins ilişkisinde kadın kendisi ağlarken erkeğinin dağ gibi durup ona güç vermesini bekliyor. Beraber gülüp ağlayalım lafları masal, zırva
Detaylı yazı ve katkınız için sağolun
Siz de sağ olun
Önemli ama herkesin yanında ağlayamazsın. Arkadaşın düşmanın olabilir, ailenden kişiler kardeşlerin de öyle.
Bir annen baban gerçekten seninle ağlar eğer gerçekten anne baba olabilen insanlar ise.
Bir de seni gerçekten seven sevgilin eşin ağlar seninle.
Senin hüznünü paylaşır, acına ortak olur. Yaralarını sarar. Sana kol kanat gerer. Omuzundaki yükü paylaşır. O yüzden böyle bir insanı bulan kaybetmemek için elinden geleni yapmalı.
Uzun paylaşım için teşekkür ederim
🙏 ✨
Çok çok önemli aynı hissi yaşamak kadar ilişkiyi özelleştiren bir şey yok bence düşün bi sadece o kişiyle ağlayabilirsin çünkü en güvendiğin yer orası yani ayrıca senle ağlayan biri olursa sahip çıkın o insanlara empati yapıp acını anlamış olabilir veya synısını yaşamıştır bu insanlar çok kıymetli ya
Eve haklısınız
Merhabalar
Mutluluğu beraber yaşamak gibi huzuntu ve acıyıdq beraber yaşamak önemlidir. Eğer hayatındaki insan doğru kişi ise beraber ağlamak bile en iyi ilaç gelir sana
Cevap
6Cevap
Beraber tuvalete girmek ne kadar önemli diye soru sormazsın umarım bro ahsh
Haydaaaa o cinsellik sorusu onu etiketi almaya karar verince beraber soracağız😂
Beni karıştırma lütfen :D
Tamam 😊
oldukça önemlidir.
Ben gülerim ağlayamam o an gadası 🙃
Evet çok önemli seni anlayabilen düşünen olduğun gibi kabul eden senle her şeyi yaşayan öyle birini bulurum inşallah
İnşallah 🍀
Beraber aglayabilmek gerçekten önemli çünkü herkes herkesi de gülebilir ama herkes herkesin yanında ağlayamaz. Bu duygusal bir bağ gerektirir.
Bağ✅
Çok önemli ; derdini çekinmeden anlatmak beraber ağlayabilmek bu ikisini yapmadığım kimseye yakın hissedemiyorum
Doğru sök
Söylüyorsun
Doğruyu sökerim 😂
Beraber ağlayabilmek de gülmek kadar önemli çünkü aynı duyguları hissetmek, bunları birbirimize geçirmek ilişkilerde çok değerli bana göre...
Katılıyorum
@SenacCc ne çok ağlaştık beee ikiziiimm 🤧🥹
Siz hiç ağlamayın 🌷🌷
Gülmek var iken neden ağlamak olsun ki.. Hayat kısa ve ömür geçiyor..
Farkındalık🌷
En ince çizgim olabilir, umursanmamak çok ağır bir davranış benim için
Önemli
Herkesle gülebilirsin ama beraber ağlamak çok başka bir durum
Çok başka vurgusu önemliydi teşekkürler
Aynı duyguları paylaşmak ya da karşındakinin ne hissettiğini anlamak güzel şey 🌧
Paylaşım
Ben onun yerine de ağlarim beraber gülelim yeterli.
Bu asktada ailede de geçrli.
Evet haklısın
Önemli ama ben zor ağlıyorum.😅
Ben imkansız 😄
Senin burçtan bir kere ağlamaman imkansız😝
Burcuma uymuyorum ay burcu yıldız burcu gezegen burcu yükselenler burcu aslan ve oğlakmış balık sayılmıyormuşum ben 😃
Köpek balığı mıyım acaba 😄
Hahaah🤣🤣
Çok değerli ve önemli bence gerçekten birlikte ağlayabileceğn insanı bulmak çok zor
Çok önemli. Bu yaşanması zor bir şey olsa da yaşayabilen çiftlere denk gelmiştim.
Ben en cok yalnizligimla birlikte aglamayi seviyorum 😔
Önemli tabiki şöyle burnunu çeke çeke birini boynuna sarılıp ağlamak güzel olurdu
Beraber ağlamak kalplerin ve ruhların bir olduğuna işarettir
Önemli tabi sevdiğim biri olsa, dizlerinde yatıp ağlamak isterdim
Önemli ama ben tek ağlamaktan yanayım
Nedenn
Öyle işte
Ee hadi ağlayalım o zaman
Hadi 😂
tek başına ağlamak daha iyi
Ailem dışında ile hiç kimse
En buyuk rahatlamalardan birtanesi.
Duygudaş olmak önemli
Çok önemli bence