Mesela doğru bildiğiniz yanlışlarınız olamaz mı? Her şeyi doğru bildiğinizi zanneder misiniz veya kendinizi eleştirir misiniz?

Mesela doğru bildiğiniz yanlışlarınız olamaz mı? Her şeyi doğru bildiğinizi zanneder misiniz veya kendinizi eleştirir misiniz?

Kendini tanımak bazen sonsuz bir idrak ve kavrayış gerektiriyor
Kendimize ne kadar derinden baktık
Yoksa hala kendimizle iki yabancı mıyız?
En sevdiğin kahvenin icecegn rengin ne olduğunu bilirsn
Ama neden en sevdiğin şeylerin bunlar olduğunu sen bile bazen bilemezsn
Bazen bir şeye olan bağlılığın bir çocukluk travması bile olabilir ama sen bunu anlayamazsın
Ya da zaaflarını biliyor msn onları törpüleyebiliyor msn onlarla baş edebiliyor msn kendine karşı ne kadar şevkatlisn
Kendine özeleştiri yaptığında ortaya neler çıkıyor
Bunlar hep bir sır
İnsanım. Yapmam dediğim ne kadar hata varsa yapmaya müsait, yürümem dediğim ne kadar yol varsa hem yürüyüp hem ayaklarıma batan dikeni çıkarabilirim.
Kendimi bazı duygu durumunda tanıyamıyorum. Çok sinirli iken ya da çok severken, süreci atlattıktan sonra "napıyorum ben ya" diyebiliyorum. Çoğu zaman sigaya çekiyorum kendimi, eleştiriyorum.
Kendimi tanıma sürecindeyim. Değişimin ve dönüşümün asla son bulmayacağı bir alemi tanımak bir ömür sürece elbet.
Ben böyle olmamalıydım demekten imtina ederek, süreci götürmeye çalışıyorum sona kadar.
Rica ederim hak ettiniz.
Kendimi tanımayı öğreniyorum. Kendime değer verip sevmeyi öğreniyorum. Kendime nefes alma hakkı tanımayı, suçladığım zaman bu sesi kısıp kendimi böyle de sevmeyi deneyimliyorum.
Doğru bildiğim yanlışlar yaptığımı kabul edebiliyorum😊
Teşekkür ederim ☺
Ne demek 🙂
Evet tanıyorum hiç kimsenin tanımadığı kadar.. Evet bazen yanlışlarım oluyor ama bunun bilincindeyim ve o yanlışları zamanı gelince tek tek hepsini düzeltiyorum..
Cevap
6Cevap
Evet tanıdığımı düşünüyorum..
evet tanıyorum tabi ki de
Herkesten çok. Ama herkes tanıyamaz o net.
Yok tanımıyorum insan kendini herseyini zamanla anlar a buda varmış ben böyleymişim vs diye ama öz eleştirisi yüksek olanlar kendini tanımaya çalışır. Yoksa hep bir kalıptaymış gibi hissedip onu dile vuranlar dışardan nasıl olduklarını göremezler
Bu şarkı çıktığından beri her gün en az 5 defa dinliyorum.
Kimse kendini tanıyamaz aslında.. Tanımak mümkün değil. Çünkü hepimiz deriniz. 70 yaşına gelen bir adam mesela hayatında hiç düşünmediği ve yapmadığı şeyleri bir anda yapası geliyor.. sebep? O da bilmiyor. Eğer kendini taniyabilmis olsa bilebilirdi sebebini.. bize kalan tek şey kendimizi anlamak ömür boyu.. nasıl ki mesela karşımıza çıkan bir insana şefkatle davranıp dinliyorsak insan kendini de dinlemeli aynı şekilde..
Evet kendimi yeteri kadar iyi tanıyorum. Ve tabii ki de doğru bildiğim yanlışlar oldu önemli olan bunların doğrusunu öğrenebilmek. Her şey doğru bildiğimi düşünmüyorum ve her zaman öz eleştiri yaparım
Fazlasıyla tanıyorum. Kendini benim kadar iyi tanıyan insan görmedim desem abartmış olmam. Tüm kusurlarımın, yaptıklarımın, yapmak istediklerimin, doğrularımın, kişiliğimin fazlasıyla farkındayım.
Yeri geliyoe ben kendimi bile tanıyamıyorum asla yapmam dediğim şeyleri yapıncs aynaya bakıp bu sen değilsin neden yaptın diye kendime kızıyorum
Olabilir elbette. Her şeyi doğru bilemem. Mutlaka yanlış bildiğim şeyler de vardır. Herkesin vardır
Karmakarışık haldeyim yeteri kadar tanımıyor olabilirim
Pek detaylı tanıtmıyorumçok değişken bir karakterim var.
Uzun zamandır kendimi hiç tanıyamıyorum.. kendimi eleştirdiğim doğru..
Dakikada değişen bir insanlarız nasıl taniyalimki kendimizi ruh halimiz sabit degil
İnsan kendine sırdır. Kendini tanıdıkça, hakikatle arasındaki yakınlık artar!
Hayır dört dörtlük olduğumu düşünmüyorum yeri geldi mi kendimi eleştirmeyi bilirim.
Doğruyumdur ama illaki yanlışım vardır kimse 4/4 lük değildir
Yanlışlar seni kötü insan yapmaz aksine güçlü tecrübeli insan yapar
hayatımı idame ettirecek kadar tanıyorum
Güzel cevap 😀
Evet tanıyorum kendimi.
Hala kendimi tanımaya çalışıyorum.
%96 diyelim)
Bence onu 50 yap.
Yaş 26 ise daha görecek çok şeyin var. Kendini deneyimleyeceğin çok alanın olacak.
Süper:)
Çok iyi tanıyorum
Tanıyorum
Elbette
Tanımıyorum
Yok kendimi tanımıyorum
Hayır
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?