Ağlamak biraz abartı olmuş ama hiçbir şey bilemeyiz belki sevgili olarak içinde bitirmiş olabilir ama insan olarak seviyordur. Hani şahsen benim eski sevgilim ben evli olduğum bir vakit ölse ve bu haberi alırsam üzülürüm ben, hani kim olursa olsun birinin öldüğünü duyarsam ve tanıdığım biri ise daha önceden tabii ki de üzülürüm.
Eski sevgiliyi es geçtim sonuçta bir insan ölmüş yani duygusuz bir insansan umursamazsın zaten ama şahsen üzüleceğimi düşünüyorum hani aşırı bir şekilde değil
Ya ağlarım demiyorum zaten ağlarsam eşimi gerçekten büyük saygısızlık yapmış olurum oturup da saatlerce üzülmem ama içimde Ufak da olsa bir üzüntü olur benim. Ve benim yaptığım gibi aynı davranışı eşim de sergilerse bir şey demem ama oturup üzülürse günlerce saatlerce ağlarsa tabii ki de ayrılırım hatta
Valla şöyle söyleyim eski her zaman eskidir. Benim dün ayrıldığım kişi yarın ölse haberim olmaz çünkü bitmiştir yani. Demek ki haberi olmuş bakıyormuş. Ne olursa olsun dünyanın en berbat hissi olmalı. Özellikle bir kadın bunu asla kaldıramaz.
Erkek ortak arkadaş varsa ve öğrenmişse olabilir bir şey demem ama kendisi araştırıp hani takip ediyormuş sonra o zaman gerçekten de çok kötü bir his dediğin gibi
Adam abartmış ölüye ağladı diye ev mi terk edilir ya. Ölüm bu ağlanır yani. Hiç tanımadığımız şehit haberine çocuk ölümlerine ağlıyoruz da eski sevgiliye niye gözyaşı dökülmesin
Haberi olma kısmına bir şey diyemem. Benimkiler dünyayı yaksa haberim olmaz. Öyle dertlerim yok çok şükür. Yani eşine nezaketen lavaboya falan gitse hoş olabilirmiş. Ama yine de büyütülecek konu değil. Önemli olan o an ağlandı ve bitti mi yoksa yas devam mı ediyor.
Bu kadar paranoya fazla ama.. emin olmadığı bir şey. Eşi onunla görüşüyordum mu demiş.. o ölünce dünya başıma yıkıldı mı demiş.. Altı sene nasıl evli kalmış bu arkadaşın o halde.. hem insanlığımızı mı yitirdik.. belli ki genç bir yaşta vefat etmiş.. hiç tanımadığımız insanlara bile oturup ağlıyoruz.. hayır öğüt vereceğinize birde gazlamayin bari arkadaşınızı.. altı yıl dile kolay..
Büyük konuşmakla ne alakası var? Bir kadının asla ama asla bunu yapacağına inanmam. Senin karşında kocan başkası için ağlayacak sen de “kıyamam yaaa duygulandı” diyeceksin öyle mi? Buna sen inanıyor musun? Eğer öyleyse sende sorun var demektir.
Vefat eden eski sevgilisiyle benimle evliyken herhangi bir diyaloğu olmamışsa.. Allah rahmet eylesin derim.. ama görüştüğüne dair elimde bir kanıt varsa ancak evi terk ederim.. ağlaması bunu kesin böyle olduğunu ispatlamaz.
Bak kardeşim ya çok iyimsersin ya da bir sıkıntı var. Benim eski sevgililerimden herhangi biri ölse haberim bile olmaz çünkü ESKİ. Demek ki bakılmış, araştırılmış.
Kanka sen çok farklı yerdesin ya. Ben kedime 15 gün ağladım. Oralar ayrı. Senin kocan karşında eski sevgilisi öldü diye ağlayacak sen de bunu diyeceksin öyle mi? Yapma…
Ben olaya cinsiyet olarak bakmıyorum açıkçası hangi taraf yaparsa yapsın kötü bir durum. Kıskanç biriyim bir de asla kaldıramazdım bu durumu güzel kardeşim değilim çok şükür hahahah