Kişilik & Karakter Hayatı tesbih yapabildiğiniz mu? smileyyy_ Takip Et Yoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Olayları sallama durumunuz nedir, yoksa en ufak şeyde kafayı mı yiyenlerdensiniz. Hayatı tesbih yapabildiğiniz mu? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. yapamadım maalesef 1 0 Yorumla
Hakan34hamit Takip Et Xper 4 Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Bak bu kafa önemli tespih mi kim bunu yapabilir ya var mı cengaver mapus damından geçmiş olman gerekiyor. Sen yapmış olsaydın burada olmazdım 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır. Tesbih de güzelmiş 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Olmuyor 1 2 Yorumla smileyyy_ 1 yıl Neden Yorumla Nickbulamadim91 1 yıl Rahat değilim Yorumla
noluyoruzayolll Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Muhatap olduğum kişiye göre değişir. 0 0 Yorumla
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 776 cevap paylaştı. Hayat bizi teşbih yapmış gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yapamadım maalesef
Bak bu kafa önemli tespih mi kim bunu yapabilir ya var mı cengaver mapus damından geçmiş olman gerekiyor. Sen yapmış olsaydın burada olmazdım
Hayır. Tesbih de güzelmiş
Olmuyor
Neden
Rahat değilim
Muhatap olduğum kişiye göre değişir.
Sallıyorum umursamiyorum
Hayat bizi teşbih yapmış gibi
yaptım diyen tesbih olmuştur
evetttttttttttt