Yalnız uyumayı hiç ama hiç sevmiyorum sırf bu yüzden uyuştuğum biriyle evlenmek istiyorum başka bir beklentim yok pek birlikte uyuyabildiğim biri var ama her gün uyuyamıyoruz o yüzden evlenmek şart sizce?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ne kadar sacma altındakı sebebı bul ve psikoterapi gıt bun ıcın mı evlenır
Bende sen bu gereksiz gerginliğin için psikiyatriye git :)
yok be ıyı nıyetle yazdım altındakı sebebı bul başını yakma dıye bır ayıcık aynı gorevı gorebılır hdhdhd
Memleket de normal insan yok. Kedi alabilirsin bunun için
Tavsiye için teşekkürler sayın normal insan. Öncelikle “memleket de” değil “memlekette”
Bir erkeğin seni sarıp sarmalamasıyla bir kedinin uyuması aynı şey değil flörtüm sürekli üstümü örter saçımı okşar sever onunla çok güvende hissederim ve hiç üşümem ama yaşam tarzlarımız pek uymuyor o yüzden evlilik var mı bilmiyorum
Sana yolayak bırtanesını uyuyun bununla @Mrengineerac 😂😂
Ne alaka bu?
Buda yanlız uyuyor bırını arıyor evlenmek ıcın
uyumak için evlene dünyadaki tek insansın sanırım. ama unutma yeni evliler geceleri uyumaz:)
Yalnızlık insana ağır geliyor kişi eş arıyor bir sürü sebepten umarım doğru kişi. İle olur
Galiba genel bisey bu. Cevremde Bu dertten çok muzdarip olan insan var...
Birlikte uyuyabildiğin kişi kim ki ben onu merak ettim? 🤔
Konuştuğum biri
Sevgili sanki 🤔☺️
Sevgili olur gibi olduk ama bir sebepten anlaşamadık aramız açıldı ama sonra yine görüşüp birlikte uyumaya devam ettik adı yok henüz inşallah oluruz ve hatta evleniriz de
İnşallah dileyelim o zaman 🙏🏼 benimde göğsümde biri yattığında çok hoşuma gidiyor 🥰
Ne güzel. Dün saatlerce göğsünde yattım ve o şekilde muhabbet ettik onun da çok hoşuna gidiyor. Beni göğsünde yatırıp sevdiği zaman bana korumacı ve sahiplenici bir erkek gibi geliyor çok hoşuma gidiyor. Hoşlanıyorum sanırım ondan
Yarı çıplak veya ilişki sonrası daha da hoşuma gidiyor.🥰 Erkeğim demesi bitiriyordu beni
Dün eve girerken bir tartıştık ama o beni yumuşattı sakinleştirdi sonra işte göğsünde yattım bence bu ilişki sonrasından çok çok daha güzel. Bence dün en güzel gecemizdi
Aynen 😊 tartışma neden çıktı bu şekilde birlikteliğiniz varken 🙄
Bazen hiç atılgan davranmıyor bir şeyler için hep benim söylemem veya adam atmam gerekiyor o gece de ben dışarıdaydım belli bir yere kadar bırakacaklardı sonra o beni alacaktı ama direkt bulunduğum mekandan da alabilirdi bunu teklif etmedi bile ben söylemek durumunda kaldım öyle olunca da tadım kaçtı.
Mesela şu an yanımda olmasını çok istiyorum en son dün uyumadan önce yazmıştım o da sabah uyanınca yazmış ben de 50 dk önce uyanınca cevap yazdım daha cevap gelmedi çok istiyorum yazmasını falan bile
Gece vakti bendede mekân dan alması daha doğru olurdu. Bu sebepten mi tartıştınız
Yaşını sorabilir miyim?
Evet “gelip beni alsan çok güzel olurdu” dedim ben diyince geldi ben de sinirlendim madem gelebiliyorsun neden teklif etmiyorsun diye. Öyle olunca o da birlikte uyumaktan vazgeçti eve bıraktı gitti arabadan sinirli indim. Eve gidince çok sıkıldım gel bu gece uyuyalım bir daha asla yazmam salıyorum seni falan dedim o da lütfen sal dedi. Neyse geldi ama ben çok sinirli ve soğuktum çünkü yine benim söylemem gerekti ama sonra o benimle ilgilenip beni yumuşattı normalde araya soğukluk girince o da soğuyor uzaklaşıyor ama o gece farklı davrandı ne istediğimi anladı sanırım sonunda.
Ben 24 o 28
Yumuşatma da üstüne yokmuş 😄 performansı iyi mi?
Tskıpleselim mi bir sürü yorum olmuş burada 🙄
Sırf bu yüzden evlenmek garip olur. Evliliğin sorumlukları çok. Sırf bu yüzden evlenilmez yani
Olabilir herkesin evlenmek için kendince sebepleri vardır.
Kaç yaşındasın ki
25
Evlen tabiki
Yaşla alakası ne bunun?
Yok ya yaşı öyle meraktan sordum
Yoksa bende evlenmek istiyorum ama erken diyorlar bana
Tercih meselesi, bende evlenmek istemiyorum.
uyumakla bırakmaz
Göz rengin nedir neredensin
#Hükümdar
Evlen😅
Sarılarak uyuyamam bende bunalırım
Saçma