Sürekli alttan alan taraf olmak doğru mu?
ah benim şu insanları kırmaktan korkan inceliğim hep bana acı verdi başka da bir şeye yaramıyor
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sürekli alttan alan taraf olmak doğru mu?
ah benim şu insanları kırmaktan korkan inceliğim hep bana acı verdi başka da bir şeye yaramıyor
Tepkisini bağırıp çağırarak gösteren biri değilim. Son raddede ise kendimi kaybetmeden söyleyeceğimi söylerim.
Alttan almam, bir şey yanlışsa söylerim, söylemezsem rahat edemem ben.
İnsanların kırılması bizimle alakalı değil eleştiriye karşı içlerinde yaralı bir çocuk olduğu için böyleler.
Yani genelde çoğu zaman, çünkü ince düşünen bir insanım karşı taraf beni yalnış anlamasın kırılmasın diye ilişkilerimde çoğu zaman yapıcı olmaya çalışırdim.. işin zor tarafı biraz bizde kalıyordu ama böyle şeyler tek taraflı ilerleme kaydetmesi mümkün değil çünkü iletişim önemlidir uyumlu olmak bir değer görmek ister insan karşılıklı olduğunda güzel olur o ilişki, ama bizi negatife çeken biriyle ben yapamam
Karşı tarafın nezaketi kadar nazik, saygısı kadar saygılı ve verdiği değer kadar değerli davranırım.
Aksi takdirde hep kırılan, üzülen ve değerden düşen biz oluruz.
Eğer bir şeyi alttan alıyorsam bu benim kibarlığımdan ya da sessiz olmanın en iyi cevap olduğunu düşünmemden değil o şahsı zamanı geldiğinde i**n g***ne sokmak için plan kurmamdandır
Her şeyi alttan alan insan zayıftır güçlü erdemli falan değil ayrıca sessiz kalmakta karşındakine vereceğin en iyi cevap değildir sessiz kaldığın zaman daha fazla üstüne gelirler
Cevap
8Cevap
Hayır alttan alacak kadar tahammülüm yok kimse kusura bakmasın...
Sürekli alttan alan tarafım maalesef
Karşılıklı olur bu tür şeyler. Karşılıklı olmazsa alttan asla almam karşı tarafı oldukça üzsem bile. Buna üzülmem çünkü çoğu zaman vicdanımı çok kolay bir şekilde manipüle edip suçu üzerimden kaldırabiliyorum ve karşı tarafı kırdığım için üzülmüyorum.
Öyleydim aşık oldum 3 yıl acı çektim arkadaşım acımı umursamadı ve trip attı gitti sinirlendim yine neden menfaat çıkarına uymadı sonra biri tarafından resim gördüm kazığı hesap sordum kaale almadı orada değiştim alttan almadım
Eskiden alırdım artık almıyorum susarım uzaklaşırım hatalıysam özür dilemeyi bilirim ama alttan almıyorum artık
Öyle olduğum bir dönem oldu birine karşı ve kendime ne kadar saygısızlık ettiğimi iyice anlayınca bir daha yapmadım ve yapmayacağım.
Bir kaç defa alırım sıkarım kendimi hissettirmem yutarım, baktım böyle gidiyor direkt mesafeyi koyarım acımam
Tam bıraktığın görsel gibiyim artık hiç bir şey umurunda değil kim ne hak ediyor ise onu yapıyorum
Hayata bakis acini degistir. 4S kurali hic degismedi.😊
Evet o tarafım ama hiç iyi bir sey degıl olmamak lazım böyle
Sürekli alttan alınca nasılsa bu affediyor diyip daha da üste çıkılır bu hep böyledir
Bence olmamalı sürekli insan kucumsenir
alttan alan olursan ciddiye alınmazsın
asla alttan almam
Alttan almam
Evet
Hayır değilim
Sadece eşime
Ben alamam kbakma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?