Evet olabilir enerjim genelde yüksek. Birde sohbet muhabbet olduysa iyi geliyor bana. Enerji geldi ama dondum termal içlik giydim battaniyenin altına girdim yatıyorum 😂
Hahaha ya da bir daha görmemek üzere orad sintihar etti 😂 neyse neyse takılmayayım sonra tepkileri alıcam üzerime 😂 Allahtsn seni gördüğünde dona kalmadı 😂
2 dakika kendini gösterdi hadi güle güle dedi gitti kar 😂 ama özledim o eski kar yağda şöyle 1 Mt yağsa. Ne güzel olurdu. Ama kendi hisisyatıma güvenerek Bursa da merkeze yapmaz tepelere yağar
Nedenmiş o ne güzel soğuk hava hastalığı da kırar. İzlemesi de muhakkak güzel ama dışarımda çıkılır. Hahaha güleyim bari 😂 çıkmazsan bende anneme yapmıştım eve getirip ona kar hediye etmiştim 😂
Hahaha sonra beni iyi et diye tutturursun 😂 bünye de zayıftır. Başlarsın hapşırmaya. Hiç gerek yok 😂 ya da yiyeceksin meyveyi vitamini depolayacaksın öyle çıkacaksın sonra kafa rahat 😂
Dışarı çıkmam oynamam evde dururum diyorsun işte tamam bünyem zayıf değil tamam benden de sağlıklısın 😂 neyse biraz öveyim seni de kışkırtma olmasın 😂 derken kar yapmaya başladı 🤣
En İyi Cevaplar