Şöyle mesela regl ağrısı, karanlık sokaklardan geçememe korkusu gibi vesaire vesaire...

Şöyle mesela regl ağrısı, karanlık sokaklardan geçememe korkusu gibi vesaire vesaire...

Kadınların dekolte merakı. Ciddi ilişki yapamıyorum sırf bu yüzden.
Oranızı buranızı göstermekten zevk aldığınızı da kabul etmiyorsunuz ya en çok o güldürüyor.
İsteyen istediğini giysin ben sadece kendi kadınım olacak potansiyel kişiler için konuşuyorum. Hayatınıza girecek olan erkeğe saygınız yok ve erkekler bunu hiçbir zaman anlayamayacak. Çünkü siz ikili oynamaya devam edeceksiniz
Kadınların asla anlamayacagi şeyler sevgiliyken aska duygusallık özlem hiisiyat olmayacağı ve tamamen bedeninizle ilgilendiğimizi anlamamalari ve atm olsak da dahi sonunda o bedene sahip olacağımızın garantisi olacaksa o şekilde atm olduğumuz vesaire vesaire
Kadınların erkekleri anlayamayacağı, erkeklerin de kadınları anlayamayacağı çok şey var. Karşılıklı olarak "biz daha çok çekiyoruz" demek yerine anlayışlı olup herkesin kendi sıkıntısını çekmesi daha mantıklı.
Teşekkürlerrrr 😄
bizi ne zaman anlamislarki bizi ne zaman insan yerine koyup savunmuslarki bizi ne zaman adam yerine koymuslarki birak ya hickimsenin bizi anladigi yok duvara konusuyoruz iste
Cevap
31Cevap
regl ağrısı ya da doğum sancısı olabilir.
Biz erkeklerde de empati kurma yeteneği vardır tabi pek çok şeyi anlamaya çalışırız da pek çoğunda maalesef akıl başka yerlere gittiği için bunu başaramıyor ve tabi bazı kadınlarda da bu var o sebeple bunun cinsiyetten ayrı olarak karakter ile alakalı olduğunu düşünüyorum
Karanlık sokaklardan geçememe korkusu dedin de aklıma ne geldi. Ortaokuldayım, Sınav dershanesine gidiyorum. Sınıfta da güzel bir kız var ama öyle böyle değil. Bi gün sınıfta konuşurken kız dershanenin arkasındaki karanlık yoldan geçerken korkuyormuş, erkeklerin karanlık yoldan geçmeleri çok hoşuma gidiyor demişti. Sırf kızın gözüne girmek için tüm sınıfın erkekleri oradan eve gidiyordu hey gidi günler.
Regl ağrısını bir erkeğe anlatabiliriz. Hemen bir damaryolu ve serum içerisinde 100 ünite östrojen. İnanılmaz kasılma yapıyor ve kemikleri kıracak derece de ağrı yapıyor 😁
Mantıklı kdkskd
Ne istediğini bilemeden devamlı talepkar olmak ve sürekli memnuniyetsizlik hali
Sonsuz haklılık ve asla hata payını kabullenmeme
Neden soruma gelen cevaba yorum yapıyorusn
Herkesi babası gibi zannetti pkkli cano. Oyle bedavadan atip tutmak yok.
Bak sen ne güzel ağrılarını korkularını anlatmışsın böyle hanımefendi olana can feda. Gelmiş milleti tahrik ediyor lale, sadakatsizmisiz sevmiyormusuz vs... Sokuk kan beynime sicradi sabah sabah, sulalesine atlayacagim onn inşallah dava acar da adresini öğrenirim.
Sen kusura bakma rahatsizlik verdim. Iyi günler
Tamam da neden bu kadar ağır konuştun daha nazik olabilirdin
Nezaket hak edene verilir bak seninle nasil konusuyorum? Engellemis bir de laf atip atip kaçıyor.
Biraz daha nazik olabilirdin neyse
Olabilir, tanımadan herkesi suclayinca tutamiyorum kendimi. Kusura bakma tekrardan
Neyse iyi günler
Iyi günler
Sevgi sadakat değer bunları bazı insanlar anlayamıyor hanımefendi
Doğrudur bayım
Bende korkiyorum karanlık sokaklardan geçerken , bende geçemiyorum
Yaa dmfmfmfkf
Evet süperkahramsn değiliz sonuçta
Yani evet
Bizde sizin gibi korkuyoruz
Tabi her insan korkabilir
Ben anlıyorum. Ama erkekler genel olarak sığır, anlamazlar
Anlayacaklar ama yaşlanıp elden ayaktan düştüklerinde.. Geç olsun da güç olmasın demişler..
Sizi anlamak istemiyoruz yeterince yorgun düştük bu hayatta
Okey
Sevgili olunca ver gönlünü rahatlar orspi değilsin sevgili olmadan ver orspisin su kadın kafasını bir türlü anlayamıyorum mantıksız
Erkeklerin esasında anlamayacağı şey yoktur, kadınların anlayamayacağı şeyler vardır.
Şu kızların saçma tripleri bitmedi gitti. Erkeklerin öldürülme oranı kadınlardan kat kat fazla
Karanlık sokaklar dan geçerim sorun değil de..
Regl tabikide istesekte hiçbir zaman anlayamayız..
Çünkü kız olan sizsiniz biz değil..
Kızları anlamıyorlar en basiti bu, 😂
“Çalışmak istemiyorum ev kadını olucam”
Doğum ve gebelik süreci de olabilir
Regl ve terkedilme sonrasi psikolojisi
Anlarız işimize gelmezse anlamayız
Doğum sancısı diyelim Anneler 🙏🏻
Bence de regl ağrısı 😂
Regl ağrısı
Kime ve neye göre. Göreceli bir durum
Sevgili değiliz kankayız modeli.
Erkeklerin geneli cins hiç birsryden anlamazlar