ՏҽӀɑʍՏ , veya birisiyle konuşuyorsunuz diye diğeri soğuk yaparsa ne yaparsınız

ՏҽӀɑʍՏ , veya birisiyle konuşuyorsunuz diye diğeri soğuk yaparsa ne yaparsınız

Olayı dengede tutabilmek çok önemli. Böyle durumlarda laf taşımak, iki tarafa ayrı oynamak çok tehlikelidir. Bunları yapmam, iki tarafın da sakinleşmesini beklerim. Sonuçta sorunu olan ben değilim kendi aralarında çözsünler.
Sadece haklı olduğunu bildiğim arkadaşımı değil yani olayın öncesine bakarak haksız olanın da haklı olan bir tarafı varsa ikisine de apaçık söylerim ki anlayışlı olsunlar ve barışsınlar ama tabi en nihayetinde bunu anlamayan taraf kimse onu haksız bulurum ve o arkadaştan uzaklaşırım
Ona spontane karar veririm. Haklı/haksız gözetmek gerekir. Aman bana dokanmasınlar, yesinler birbirlerini, diyemem yani.
Kesinlikle can 🙏💖
Teşekkür ederim can 🥳🫶
Rica ederim ablam 🥳💙
Soğuk yapanla yolumu ayırırım. Anasınıfı yaşımızı geçtik. Herkes kendi arkadaşlarından ve tartışmalarından sorumlu.
Günaydınn
Günokoooooo, naberrr
Günokooooo iyiyim senden naber
Bugün erken kalktım bi enerjiğim ki üff
ne güzel enerjinden biraz bana da versene ben ölüyorum ://
Neden ki hasta mısın
hastayım biraz maalesef birde uykum var
Ay kıyamisüü, nane limon içicen mi yapıyım
teşekkürlerrr düşünmen yeter 🌸🥺
Çok geçmiş olsun 🥺
Teşekkür ederim arkadaşım 🌸🙏 geçer zaten dikkat edersem
Şu sigara ve kahveyi az biraz azalt be
işte bu imkansız gibi bir şey :D
Azalt sadece bırakma.
Umarım başarırım
Teşkürler şeker şey 😂😂 iyleştin mi
Rica ederim 😂😂 evet bugün biraz daha iyi sayılırım teşekkür ederim 🌺🙏
Hadi bakalım dikkat et. 🎈🎈
Tabi ki, Sende kendine iyi bak 🌺🌺✨
Cevap
27Cevap
Taraf tutmam ama yapıcı olmaya uzlaştırmaya çalışıyorum daha çok çünkü taraf tutmak kavganın ateşini daha çok fitiller ve yangına körükle gitmiş olursun
Taraf tutmam iki tarafı da dinler, ona göre haklıyı haksızı söylerim...
Problemi her iki taraftan dinlerim. İkisi farklı anlatiyorsa bir araya getirmeye çalışır tekrar dinlerim. Ve çözüme kavuşur büyük ihtimal. Tabi ikisinden en az. biri temelli konusmak istemezse ayrı.
Taraf tutma vs. o konuda öyle tavır yapan arkadaşım olursa uzaklasirim soğurum çünkü. Ergence geliyor bu tür davranışlar
Ben kimseye karışmam bir sorun olduysa ikisinin arasında derim. Beni bağlamaz. Arkadaşıma da karşı tarafa da tavır almam. Kimsenin de tarafını tutup savunmam. Ben bana zararı olmayan kimseye durduk yere git demem. Karşıdakine zararı olmuşsa onla karşıdaki kişi arasında. Kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam. Kim de soğuk yaparsa onun seçeneği. İla ki herkes herkesi sevecek diye bir kayde yok.
İki arkadaşımın arasında ki mesele de benimle alakalı bir şey yoksa önce sakinlesmelerini beklerim daha sonra ikisiyle de sakince konuşup barıştırmaya çalışırım, ha yok barışmayız derlerse benim yanımda tartışmayın derim. diğeriyle konuşuyorum diye de tavır almamalı kimse. çocuk değiliz kendi sorunlarını halletsinler bir zahmet
Banane ayol ne yaparlarsa yapsınlar sonra en iyi onlar olur ben kötü olurum ahsjdjhshdh
bunu çok yaşadım ben sdfsdfsdf onlar barışınca beni siliyorlar
sdfsdf bence de
Gördüğüm bir haksızlık varsa söylerim. Eğer çok ciddi bir olay değilse bunun dışında herhangi bir şey yapmam, karışmam, aralarına girmem ya da ikisi arasında seçim yapmam.
birisi onun küs olduğu biriyle konuşuyorum diye bana soğuk yapıyorsa bu onun bencil ve karakterinin oturmamış olduğunu gösterir. arkadaşlık yapmam onunla artık
evet hangisini daha çok seviyorsam ona daha pozitif ayrıcalık yaparım 😃 çünkü ben birisini sevmeyim seversem her durumda yanında olurum
İki arkadaşım tartışma yaşasa açıkçası ben pek karışmak istemem. Çünkü taraf tutmam, sevmem de aralarında neyse problemleri çözmelerini söylerim.
Taraf tutmamı isterlerse bu bencillik olur bu sefer ikisini de silerim😅 kavga ve tartışmanın ortasında kalmaya gelemiyorum
Böyle bir şey oldu ve ikisini de barıştırmaya çalıştım. Böyle bir olayda birini savunup aralarını daha da kızıştırmam.
Taraf tutsam bile kolay kolay belli etmem tarafımı. Çünkü yarın bir gün onlar barışır, kötü ben olurum
Hayır kimseye taraf tutmam kim haklıysa ona göre yardımcı olurum, kendi aralarında konuşarak çözülse daha sağlıklı olacaktır.
İki tarafı dinlerim, hata kimdeyse yüzüne söylerim, kimseye surat yapmam ama yaşananlar aklımın köşesinde yazılı kalır.
Taraf tutmam uzlaştırıcı olmaya çalışırım olmuyorsa kendi hallerine bırakırım ve aralarındaki konulardan uzaklaşırım
O tip durumlar asla taraf tutmam orta yolu bulduran yapıcı bir tavır takınıp, sorunu kökünden çözen bir yapım var
Olaya ne kadar karışırsan o kadar ileride aralarındaki sorunu halledip 3. kişi yaparlar seni soğuk yapan taraf olursa da kapı orada
@Dicle_can sence
Ben annem ve babam tartışınca bile taraf tutmam 😂😂arkadaşım hele hiç Timam çünkü sonra haksız ben olurum onlar barışır
Ben karışmazdım bu tür şeylerde arada kalan bayağı yıpranıyor ama durupta izlemezdim olay büyümesin diye de müdahale ederdim
Şimdiye kadar iki arkadaşım arasında hangisi haklı ise onu savundum, diğerinin soğuk yapması umrumda değil
Hayır taraf tutmam ben herkesle konuşurum. Bundan rahatsız olup beni kısıtlayanla da iletişimimi kendi isteğimle keserim
@Dicle_can yoo
İkisininde hatalarını söyleyip barıştırmaya çalışırım
Hayır ama kimin yanlış yaptığını söylerim arayı bulmalarını sağlarım.
Hayır orta yolu bulmaya çalışırım kesinlikle taraf tutmam
Kim haklıysa onu desteklerim ama ikisi ile aramı iyi tutarım.
Taraf tutmam ikisini ben tartaklatim ikiside raht lasin.
Müdahile etmem. İksi de haklı kavga da bu yüzden.😄
Doğruyu ve sebepleri anlatır ve aralarını düzeltmeye çalışırım
konu benle alakalı değilse ikiside arkadaşımsa taraf tutmam kendi içlerinde çözsünler
Hayır tutmam ne bk yerlerse yesinler bana ne sonra onlar barışıp beni tekliyorlar
Yesinler birbirlerini hic karışamam 🤷♀️😅 herkesin aklı var mantığı var cocuk değiller ya
Hayır karışmam kendi aralarında olan olaylara fazla müdahale etmem.
Hayır onu çok seviyorum diye taraf asla tutmam objektif bakarım olaylara
Taraf tutmam kendi aralarındaki bir meseledir ama haklı olanı söylerim
Valla bende taraf tutma değilde adalet anlayisi vardır hım hakliysa ona göre davranirim
Tutmam ama biriyle konuştuğum için diğeri soğuyorsa kendi sorunudur
Hayır beni ilgilendirmez
Ara bulucu olmaya çalısırım
İkisi de arkadaşım sonuçta
Bu yüzden soğuk mesafeli olurlarsa ben de mesafe koyarım
Hakli olanin yaninda olurum. Haksiz olan herkes yalnizliga mahkumdur.
Barıştırmaya çalışırım ya
Barış bu arada joker sorusunda sana orada yanıt veremiyordum burdan vereyim
youtube.com/shorts/Vx2kuKv7zho?si=--3ZEklOVe5PP5SF
@elleira Joker kırmızı çizgimizdir sfsdf o yetenek de biri olduğunu düşünmüyorum. ama düşüncene saygı duyarım :D
sdfsdf ama iyi oynamış
Kendi hallerine bırakırım taraf olmam
Sevmediğin biriyle konuşursa mesela :D
ama diyelim önceden sorun yoktu sonradan tartıştınız taraf seç der misin yoksa konuşsun banane mi dersin :D
:D :D sinirlendi
Tamam sohbet olsun demiştim sadece sfsdf
Kim haklı kim haksız söylerim yüzlerine karşı..
yok tarafsızım ben :D
Hangisi haklıysa ona kayarım gibi
Yok arabuculuk etmeye çalışırım
Beni ilgilendirmez ama biraz üzülebilirim.
tutmam sanırım
Orta yolu bulmaya çalışırım
kim haklıysa, söylerim
Benim arkadaşım yok 🥲
Seçim yapmamı isteyen kişiyi silerim.
Haklı olandan taraf olurum.
Taraf tutmam. Uzlaştırmaya çalışırım
Hayır orta yolu bulmaya çalışırım
Hayır tarafsız kalmayı tercih ederim.
Hayır. Ben olayın dışında kalıyorum...
"Yiyin birbirlerinizi." deyip izlerim.. 😃😃
haklı kimse onun tarafındayım