Kişilik & Karakter Tatlı dil seni deliğinden çıkarabilir mi😏? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 712 Yapay Zekaya Sor yummy 👅Çıkardıktan sonra ne yapacağımı düşünürüm 😏Keyifli geceler.. 🥂Checkmate 💋#smell Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar teşbih sanatından bu kadar uzak olmayın ya :D yılan benzetmesine takılı kalmaktan alt anlamı kaçırmışsınız her neyse Tatlı dil seni deliğinden çıkarabilir mi😏? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evett kimler yılanmış bakmaya geldim jsjs 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Ben deliğe sokmayı severim, çıkmayı değil. 😬 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Tatlı dile kanmıyorum artık😬 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Yok ben karşımdakini deliğinden çıkarıyorum.😅 1 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hoşlandigim kisiyle yuksek ihtimal kanarim 🫣🫣Yoksa imkansiz 😅🤣😎 2 0 Yorumla
Gardenyas Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Hayır ruhum kalbim tüm benliğimi yanıt vermesi muhim ve yılan değilim hamdolsun delikte saklanmıyorum korkak bir embesil yaratık değilim.. 1 0 Yorumla
вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Dil değil dilin sahibi önemli her tatlı dile çıkmam deliğimden 😅 2 0 Yorumla
Kara_gece Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bu zamana kadar pek olmadı, realistim sanırım.Fotoğraf ilginçmiş. 1 0 Yorumla
ELiF_ACAR Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 93% 1 yıl Zor daha önce çıkardı ama şimdi ben baya bi dibe girdim. 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Neyse ki yılan değilim. Mağaramda mutluyum ben :D 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Hayır çıkaramaz dilini keserim o kişinin eğer kötü niyetliyse şaka tabi sdafsfs 1 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kim olduğuna bağlı. Uyutabilir de tatlı tatlı sjsjssj 1 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl O kişinin samimiyetine gerçekten inanırsam olabilir. 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Evet, tatlı dil her zaman etkilidir benim için 1 0 Yorumla
pizzayiyenananas Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Yok ben çok dediğim dediğim ya ister istemez takarım 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Beni güzel bir rakı sofrası çıkarır😉🥛✨Tatlı dilinin gerekçesine bakarım🐍👅🔪 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bu abla görselle neyi nereden cikartacagini belli ki biluyor 0 0 Yorumla
cafecrown Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yani. Herkesi ne kadar delikten çıkartırsa beni de o kadar çıkartır. 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. O dilin kime ait olduğu önemli. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Çıkarır yeriz o dili 1 0 Yorumla
ɱαѵเεℓɱαร Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bu aralar kendinizi yılan gibi hissediyorum.. 1 1 Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 yıl Kendimi* Yorumla
Alfadoomm Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Benim yılanı çıkarır ben garanti veriyorum 1 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Elbette tatlı dil çoğu zaman işe yarar 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çıkarılm galiba hkhhj 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Samimi bir tatlı dile hayır diyemem.. 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Yok o kadar kolay değil. 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. çıkarım hemen 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Çıkarttığı olur herhalde 😂 1 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. yılan değilim ki 1 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çıkarabilir 1 1 Yorumla HeartofFire 1 yıl uuu :D Yorumla
Excitementanil4511 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet çıkarıyor hem de çok fena 0 0 Yorumla
KotuAdamxx Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı. Dili nasıl kullanacağına bağlııı 0 0 Yorumla
necdko Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 666 cevap paylaştı. Kimin dilin nasıl dilliyor 🤷♂️ 0 0 Yorumla
VuR-KaN Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 892 cevap paylaştı. ben deliğe giriyom da çıkarabilen olmadı 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. çıkarabilir 1 0 Yorumla
kalpexoldu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Of maalesef evet 1 1 Yorumla kalpexoldu 1 yıl Ama her konuda ya da her zaman değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Evett kimler yılanmış bakmaya geldim jsjs
Ben deliğe sokmayı severim, çıkmayı değil. 😬
Tatlı dile kanmıyorum artık😬
Yok ben karşımdakini deliğinden çıkarıyorum.😅
Hoşlandigim kisiyle yuksek ihtimal kanarim 🫣🫣
Yoksa imkansiz 😅🤣😎
Hayır ruhum kalbim tüm benliğimi yanıt vermesi muhim ve yılan değilim hamdolsun delikte saklanmıyorum korkak bir embesil yaratık değilim..
Dil değil dilin sahibi önemli her tatlı dile çıkmam deliğimden 😅
Bu zamana kadar pek olmadı, realistim sanırım.
Fotoğraf ilginçmiş.
Zor daha önce çıkardı ama şimdi ben baya bi dibe girdim.
Neyse ki yılan değilim. Mağaramda mutluyum ben :D
Hayır çıkaramaz dilini keserim o kişinin eğer kötü niyetliyse şaka tabi sdafsfs
Kim olduğuna bağlı. Uyutabilir de tatlı tatlı sjsjssj
O kişinin samimiyetine gerçekten inanırsam olabilir.
Evet, tatlı dil her zaman etkilidir benim için
Yok ben çok dediğim dediğim ya ister istemez takarım
Beni güzel bir rakı sofrası çıkarır😉🥛✨
Tatlı dilinin gerekçesine bakarım🐍👅🔪
Neyim ben yılan mıı
İki tatlı sözün beni kandırabilmesi zor.
Bu abla görselle neyi nereden cikartacagini belli ki biluyor
Yani. Herkesi ne kadar delikten çıkartırsa beni de o kadar çıkartır.
O dilin kime ait olduğu önemli.
Çıkarır yeriz o dili
samimiyse evet
Bu aralar kendinizi yılan gibi hissediyorum..
Kendimi*
Benim yılanı çıkarır ben garanti veriyorum
Yılan değilim bilmiyorum
Kimin dili olduğuna bağlı
Elbette tatlı dil çoğu zaman işe yarar
Çıkarılm galiba hkhhj
Samimi bir tatlı dile hayır diyemem..
Tabi, dil yılan için önemli
Sen bir yılan değilsin ki ama!!
Yok o kadar kolay değil.
Yok be zorumdur ben😏
O anki duruma göre değişir