Ben bu söze katılıyorum ya siz?
Gerçeği kabullenin delirmeyin...

Gerçekleri kabullenip aynı zamanda duygulara sahip olabilirsiniz elbette fakat gerçek olmayan şeyi ancak duygularınız sayesinde düşünebilirsiniz. Platonik aşıkların yaptığı gibi...
Ben bu söze katılıyorum ya siz?
Gerçeği kabullenin delirmeyin...

Gerçekleri kabullenip aynı zamanda duygulara sahip olabilirsiniz elbette fakat gerçek olmayan şeyi ancak duygularınız sayesinde düşünebilirsiniz. Platonik aşıkların yaptığı gibi...
Yoo eș değer görmüyorum ben. Yani o kadar da değildir. İnsan hem gerçekleri görüp hem de duygularına yer verebilir. "hiç bir duyguya yer vermemek" abartılı kaçar.
Gerçeklik değişebilmektedir. Biz duygularımızı arındırsak bile olayda varolan kişilerin duyguları olacaktır. Bu ne kadar gerçek olabilir?
Yeniden yapılandırılmış (kurgusal) bir gerçeklikte var olabilir.
Hiç bir duyguya yer vermeden duru bir halde gerçekliğe bakarken. Olayda geçen kişilerinde duygularını de alırsaniz geriye ne kalır ki?
Böyle olursa daha duru olur ama içi boş olur kanımca.. belkide bu salt gerçeklik olabilir.
Gerçeklik bir kapsa , duygular sudur... Kabın kendisini kabın varlığı olarak kabul edeceksek.
İçeride su yoksa yinede eksik olur. Suyuda direk varlığın kanıtı olarak kabul edemeyiz. Yine eksiktir. Bu bakımdan birbirileri ile bir temas içindedir kap ve su. Duygular ile yaşadıklarımız. Kısaca...
Sizin kendi yaratmış olduğunuz özel gerçeklik, bir başkasının genel gerçekliği olamaz.
Herkes kendi kafasını yaşıyor bu deliler arasında gerçeği gören tek kişi olsan ne olur ki.
Onları sadce duygular değil akılları da yanlıs görmelerine sebep oluyor
Her hisseden kafasına göre algılayabilir olayları evet ama bazen de çok duygusuz birisi görmek istediğini gorebılır. Ona inanır çünkü
Tamamen duyguyla alakalı degıl yani gerçekdısı şeylere inanmak.
Duygusuz insan olmaz. O kisim mantiksiz bir eşleştirme olmuş. Şöyle dusunuyorum ben; evet bu oldu, peki bu olay benim değiştirebileceğim bir şey mi? Benden bağimsiz olduysa yapacak bir sey yok. Yapabolecegim bir sey varsa da ne yapabilirim diyr bakarim. Ama olan olmustur. Keske demeyi sevmem
Cevap
5Cevap
Duyguya yer vermemek farklı bir olay. Gerçekleri kabul de etse, duyguya yer verebilir insan.
Değildir. Gerçekleri kabullenirken onun içinde olabilecek duyguları da aslında kabulleniriz.
Bende katılıyorum kısmen
Gerçeklik, mantıklı insanların ileriye dönük eylemidir.
Senelerdirrr bu fotoyuu arıyorummm şaka gibiiii
Bu benim çocukluk halimle 100de 100 aynı ahahah Çokselll
Eizidi kürtlerdenmiş çocuk. Bi fotografçinin ünlü fotolarından
Sanırım doğru olabilir bilemedim
Gerçekler duygusuz olmak değildir karıştırmayın
Değil
Değil
değildir
Doğru
Değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?