Her şeyin en iyisini hak ettiğimi düşünüyorum ama sonuç sıfır
güzel bir kızım girdiğim ortamda dikkat çeken bi auram var ama nedense bir tane doğru düzgün insan beni bulmaz nerde sümüklü erkek var beni bulur hem karakter olarak hemde tip olarak en çirkin arkadaşım bile evlendi kocası yakışıklı ve zengin ve çokta temiz dürüst biri benim ilişkilerime bakıyorum hepsi dandik sinirlerim bozuluyor cidden
güzel bir kızım girdiğim ortamda dikkat çeken bi auram var ama nedense bir tane doğru düzgün insan beni bulmaz nerde sümüklü erkek var beni bulur hem karakter olarak hemde tip olarak en çirkin arkadaşım bile evlendi kocası yakışıklı ve zengin ve çokta temiz dürüst biri benim ilişkilerime bakıyorum hepsi dandik sinirlerim bozuluyor cidden
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nasip... Uygun zamanı bekle
güzellik değil srtk olmak lazım
inan hiç bilmiyorum kötü biride değilim tanıyan çok seviyor samimi doğal sıcakkanlı biriyim ama böyle inan hep sümüklü tipler denk geliyor geçen kızlarla oturuyorduk nerden buldun bu tipi diyorlar falan bi kendine bak bi ona
bok atan çok güzelim aldırma onları sen kendin gibisin yapmacık kasıntı özenti falan değil
aşkım evet kendim gibiyim okey ama neden hep böyle tipsiz sümüklü erkekler karşıma çıkıyor yani görsen şey dersin ya bu kız sana bakar mı kanka kes umudu dersin öyle tipler bana yazıyor
onlar olta atıyor, her balık aynı oltayla tutulmaz kendi değerlerini bilmen seçici olman, onlar gibi olamaman eksik bi taraf değil o kadınların hayatlarına baksan ne pis deneyimler yaşamıştır illa da öne çıkmak gibi isteğin varsa seve seve yardımcı olurum
çok çok teşekkür ederim gerçekten🙏 ama ben bu döngüye anlam veremiyorum kimseyide küçümsemek istemem amacım asla bu değil ama o kadar çok tanıdığım var ki gerek arkadaşlarım gerek birinci ikinci dereceden yakın akrabalarım yani bi kıza bakıyorum bi erkeğe aralarında dağlar kadar fark var kız çirkin oğlan yakışıklı ve maddi durumu iyi temiz dürüst vs. vs. hani derler ya çirkin şansı gerçekten öyle yani öyle bir ilgi alaka görüyorlar ki sanki prenses her şeyini öne sürüyor onun için
dönüp kendime bakıyorum alımlı güzel tatlı bir kızım benim yanımda kimse sıkılmaz sohbetim sarar sıcakkanlı samimi içten doğal biriyim zeka desen çok şükür o da var ama karşıma öyle kişiler denk geliyor ki hem tip olarak hem karakter eğitim kültür olarak böyle resmen b*k çuvalları beni buluyor durup bu sefer düşünüyorum acaba ben mi kendimi güzel buluyorum sadece yoksa ben çirkin miyim diyorum veya boyum kısa olduğu için mi diyorum bana bunlar denk geliyor arkadaşlarım geçen şey diyor ay senin çıktıklarında hep sümüklü tiplerdi asla yanına yakışmıyorlardı sen onlara veli nimettin diyorlar yani kendi dengimi istemem suç mu?
bu tamamen yobazlaşmış insanların donlarının içerisinden yıllardır yıkılamayan toplum algıları ile büyüyen çirkin güzel karmaşasına sürükleyip denklik oluşturmaları. sevginin benim için mantıklı bir olayı yok tamamen dünyalıktır kişi kendi hayatını yaşar kendisi için yapar tüm bunları bir partner yüzünden sana dışardan baktıklarında sınıflandırakları bir alay konusu yapmaları kendi aşşağılıkları yaşadığın coğrafyada aklı başında kimseye rast gelemessin insanlar neyi niçin yaptıklarını bilmeden birşeylerin kölesi olarak konuşmalarına giyimlerine hayatlarına yansıtır bunlar senin düşüncene dahi yer vermemen gerek alt sınıf insanlar senin sorgulaman gereken kendin değil bu yosun tutmuş beyinler olmalı karşına iyi biri çıkmaması da bi bakıma adımlarından kaynaklı sen hayat kaliteni seçtiğin zaman yargılayacak değil seni anlayacak insanlar la karşılaşırsın ilk olarak arkadaş çevreni ve seni gerileten tüm şeyleri bi kenara bırakıp sonsuz düşünce karmaşalarından ne istediğini bulman gerek
çok mantıklı konuşuyorsunuz ama şunu söylemek isterim sanki biraz yanlış anlaşılmışım gibi ben tipe bakan biri değilim aşk sevgi için bunlar önemli değil öyle olsa zaten sevgili olmazdım hiçbiriyle ama mesele şu genel olarak bakıyorum genel olarak konuşuyorum çirkin kızların yanında gayet yakışıklı adamlar
güzel kadınların yanında çirkin adamlar sadece tip olarak düşünme bunu her anlamda güzel kadınlarin yanındaki adamlara bakıyorum 2 lafı bir araya getiremeyen varoş tipler
çirkin kadınların yanindaki erkeklere bakıyorum adam kız için her şeyi göze almış onun için her şeyi yapıyor
ben sadece dengimle olmak istiyorum ya ciddi diyorum ama nedense daha karşıma yakışıklı benim için her şeyi yapan beni prenses gibi hissettiren biri çıkmadı sanki var ya ziyan oluyormuşum gibi hissediyorum
olay tipte değilki zaten ben sorudan başka bi çıkarım yapmaya çalıştım sizin sorunuz buymuş bende felsefeye yapıyorum 😁 yani denklik kavramı paraya görede ölçülür kıvrak zekayada. çok güzel kızları ya güzelliğinle ya da kandırarak gelecek vadederek elde edersin tam olarakta bunu yapıyorlar o gördüklerin, arka planda çok fazla şey dönüyor komik olduğundan çıkarı olduğundan vs vs birlikte olanlar var. algılara takılmadan konuşursak sana denk gelmemesi ne yazıkki şuanda prenses gibi hissedilmeyi isteyen kızları yatağa atma zihniyetinde düşünen erkekler bekliyor
aga sonuna kadar haklısın sen bu işi çözmüşsün zaten ne diyim ki şimdi ben :d
dalgamıydı iltifatmı ya da hala sorun cevapmı bekliyor nereyi kaçırdım tam olarak :d
kanka sen bu site için biraz fazla iq'sin ya
2 saatir çirkinim diye zırlayan sensin gelmiş alay ediyor bu kadar alçalmanı sağlayan özgüveninle sümüklü tiplerin kucağında başarılar seni yetersiz fahıse 🖕
üzdün :( aslında iltifat etmişim burası için fazlasın diye yine yanlış anlaşıldık canın saolsun ne diyim
trol dolu olduğu için alay ediyorsun sandım kusura bakma
* falan ayıp oldu da neyse
fahıse biraz ağır oldu
savunma mekanizmam biraz argolu şu gülücük :d ve sen buraya fazlasın ya demek bi alay olarak düşündürdü çok trajikomik bir olaydı neyse yardım istersen mesaj atabilirsin iyi geceler
kanka sana demişim ki IQ olarak bu siteye fazlasın niye hemen kötü anlam çıkardın ki ben onu anlamadım o kadar seni mantıklı bulup en sonunda seni niye kötülemek istiyim :d neyse teşekkürler iyi geceler dilerim
Ve hala bakşresin dimi
nerden bildin🤣
üniversitede senin gibi iyiler vardı, bi tık ötesi arkadan verenlerdi
ya şöyle hiç sevgilim olmadı değil teklif eden yok benden hoşlanan yok demiyorum inan var ama hepsi sıradan basit vasıfsız tipler yani benim seviyemde değiller hem tip hem kültür açısından
Merak ettim şimdi tipini
boyum kısa belki o yüzden kaybediyorumdur ama yüzüm fiziğim çok güzel ciddi diyorum bak abim evlenecekti yengem gelin olacak kuaföre gittik bana makyaj yaptılar saç yaptılar gelinden daha çok bana iltifatlar geldi fotoğrafımı çektiler paylaştılar falan o kadar çok beğeni mesajları falan aldım ki
yani hangi ortama gitsem bi göz odağına giriyorum aşırı sevimli buluyorlar beni ve bi albenimin olduğu söylenir
Peki ben nasıl görebilirim seni
maalesef :)
Saçlar ne renk
koyu kahve boyalı değil
Boy?
1.45 :)
Memeler?
75 c bazen 80 a
Bazen nasıl ya neden büyüyor
sütyenle alakalı değişiyor kalıbı vs. ama genelde 80
Dolgunmuş bayağı. Popiş nasıl
fena değil orta
Şöyle bi şaplak atsana 🤗
Libidon nasıl genelde?
iyi geceler kardeşim
* yapmayacam tm
Kanka tm ya kızma
Huhu
tamam bidaha açma ama
Soru cevap?
Özür dilerim kanka
Neredesin
olur
tamam
Hadi gel
Yas kaçkş
24.
Özgüvemle alakalı
özguvenim gayet yerinde sıcakkanlı samimi biriyim arkadas canlisiyim bana yazan yok benden hoslanan yok demiyorum var cok kisi yürüyor ama diyorum ki hiçbiri dengim değil
Konumla da alakalı olabilir Okul vs br durumda çalışıyor musun
yok
Ok
Hasetsin.