beraber gülebilmek sadece aşkta ve tüm ilişkilerde sizin için önemi ne?

beraber gülebilmek sadece aşkta ve tüm ilişkilerde sizin için önemi ne?
Bu da çok önemli. Beraber gülebiliyorsan eğer onunla vakit geçirmekten keyif alıyorsun demektir. Hayata aynı pencereden bakıyorsun, o seni sen onu anlıyorsun demektir. Hayattan birlikte keyif almak önemlidir. Biri mutsuzken diğeri gülüp eğleniyorsa olmaz ki. O gerçek olmaz.
Doğru
Aglayabilmek kadar önemli. Bir yerde bir yazi vardı da şu an uykulu halimle hatirlayabildigim kadarını yazayım.. diyordu ki seni seviyorsa birlikte aynı yöne bakar aynı durumlara birlikte güler birlikte ağlarsınız. Ama seni seviyorsa.. sevmenin, birlikte gülüp aglayabilmenin en onemli olgusuda değer... elinden telefonu düşmeyen, kafası başka yerde gözü başka yerde olan insanların hiç yapamayacagi ve yasayamayacagi bir durum.
Beraber gülebilmek, ilişkilerin en güzel yanlarından biri. Gülmek, insanların arasında güçlü bir bağ oluşturur ve stresle başa çıkmada yardımcı olur. Ortak bir mizah anlayışı, iki kişi arasındaki iletişimi güçlendirir ve anıları daha da özel kılar. Bu nedenle, birlikte gülmek, hem eğlenceli anlar yaratır hem de ilişkileri derinleştirir.
Eic için teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim genel olarak tüm yorumların ve görüşlerin için
🌸🌸
Beraber aynı hisseleri hissetmek, gülmek anlaşmanın ve beraber iyi vakit geçirmenin belirtisi olduğu için çok önemli beraber gülememek hatta ağlayamamak bana o kişinin aslında ne kadar uzak olduğunu anlatıyor.
Cevap
6Cevap
Fazlasıyla önemli. Hayatı paylaşıyorsan mutlulukların da, gülücüklerin de ortak olmalı.
güzel açıkladın
Beraber herkes güler
Önemli olan beraber aglayacagn birini bulmaktr
Onu da soru yaptım 😃
Beraber ağlayabilmek ne kadar önemli? ↗
Helal olsn
beraber gülmek, beraber ağlamaktan belki daha güzeldir. tamam acıyı paylaşmak güzel ama beraber keyif almak inanılmaz özel bir yakınlık sebebidir. birlikte güldüklerim eksilmesin hiç
Ağlamaktansa gülmek derim⭐
Tebessüm
Beraber gülemiyorsan hayatın hiçbir anlamı yoktur, sadece nefes alıp verirsin ve bunada yaşamak dersin.
Evet önemli her anın kıymetli sevincini musluğunu gülücüklerini ortak etmek kadar güzel bişey var mı
En önemli şey
Belki de
Çok önemli sahte olmaması gerekli samimi olmak yakın olmak süper oluyor
Beraber gülümsemek önemli. Biri gülüp diğeri gulmuyorsa sorun var demektir.
Vefa olursa her şey olur bütün güzellikler vefa duygusu olanla başlar
Diyer soruda cevapladim😂
Gül hep başarılısın
Hep beraber gülelim de başarı nerde onu anlmadim😂
Diğer soruda bu soruyu da cevapladınnn
Hee evet akıllıyım ben
Çooooo🌹k
Sevdiğim adam yüzümü güldüreyor ve beraber gelüyoruz
Evet çok önemli
Nasıl
Artık iki kişi ayrı hayatlara değil ortak bir hayata adım atıyor ağlamakta, gülmekte birlikte olmalı ilişki böylelikle bir anlam kazanabilir birbirimize her zaman ayak uydurmalıyız. Duygular bile paylaşılmalı.
Paylaşmanın tadını zevkini mutluluğunu yaşamak ortak bir hayatın mucizesini yaşamak önemli bir farkındalık
Çok fazla
Bence de
Benim için çok önemli
Nasıl
Beraber gülünmeyecekse neden ilişki olur ki zaten
Çok önemli
Çok fazla
Çoook
Olmazsa olmazımız
Cok onemli
Önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?