Sadece okuduğunu değil ki. Adam gördüğünü, duyduğunu, bas bas bağırarak anlattığın şeyi bile anlamıyor. Ülkede çok büyük gerizek. lılık sıkıntısı var.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Çok takarsan bu tip yerleri buradaki insanlar gibi değişirsin birilerine oynayarak hayat yaşanmaz kendi bildiğin gibi yaşa değiştirme kendini kötü yönde sadece bazı insanlar takılır gırgır yapar Burada birilerine yaranmaya calısan sözde guru, master her ne ise bu kadar burada zaman geçiren tipler misal buranın en boş tipleri dir sinsiler dir çünkü
Beyinsizlik problemi var, bide beyni olduğunu zannedenler var o daha sıkıntılı sabah poğaça öğlen ekmek arası makarnayla geçiriyorlar günleri aslında ne yerse yesinler o beyinleri gelişmezler
Ben acimasız yorum yapmadım derinde analiz değildi sen daha derin analiz görmedin ajsjejej aslında gerçekleri söyledim benim gibi zeki insanlar gerçektende katlanamıyor bak dövsem alayını elden geçiririm ama kalkar yarında döver misin der bu tipler zaten cüssemden korkuyorlar bazılarının korkusuzluğunu seviyorum ama yani değmeyecek insana lüzum sunulmaz öyle diyeyim
Bizde mental sağlık yok ama değmeyecek insan içinde canımızı yakmayız yani o anlık bende sinir hastasıyım ama kontrol için tecrübe önemli kimse söylediği ile yapmış olmuyor yani ufak beyinler için büyük savaşlara girilmez 🤷🏻♂️
Son zamanlarda çalıştığım yerde müşterilerle irtibata geçtikçe anladım ki maalesef insanlarimizda algilama ve dinleme problemi var soru soruyor ama cevabi dinlemiyor
Türkiye hala skolastik düşüncenin ve modern Ortaçağ zihniyetinin hüküm sürdüğü bir ülke olduğu için sorgulama ve anlama melekelerimize pranga vurulmuş durumdadır.
Eski den ben de çok öfkeleniyordum sonrasında @ptala @ptal gibide anlatamayınca ilkel konuşma biçimini benimsiyorum bu tip insanlara. Var ben sana bir konu anlatmak var sen yanlış anlamak deyince kendi durumunu anlayıp sessizce uzaklaştırıyor tavsiye ederim 😅
Evrilen sadece görünüşümüz ve değiştirdiğimiz çevreden ibaret bence zihin setimiz hala mazide yaşıyor o yüzden ilkel olarak iletişim kurarken zorluk çekmiyorum 😂😂 😂
Yaaa kıyamam siz daha bir de burada yenisiniz modern teknolojinin buzulları işte burası oluyor. Teknolojik buzullara sıkışıp kalan ötzi lerin yaşadığı memleket işte burası ve sinirleriniz daha çok bozulacak bu başlangıç vaktiniz varken kaçın canınızı kurtarın derim 😂😂
Araştırmayı da öğretmek lazım, bilgiye ulaşım eskisi kadar zor degil artık herkesin elinde iyi kötü bir internetli telefon var. Fakat bazi insanlar arastirmayi, bilgilenmeyi boş iş olarak görüyorlar çünkü maddi karşılığı olmayan hiçbir işe istek duymuyorlar. O boş iş bu boş iş o zaman dolu olan ne ulan? Yaşama o zaman boşa oksijen israfı yapip insanlarin canını sıkma.
Yani korkunç seviyede bir algılama problemi var ve teknoloji bu insanlara arastirmaya yonelik hizmetler sunsa da daha çok aptallaştiriyormuş gibi , uygulamalarin odaklanma problemine yol açtigini biliyoruz hepimiz ve zaten algisi dusuk insanlar için ölümcül.. yani beyinleri icin :)
Devlet okulu bize okumayı öğretmedi ki, ezberi öğretti, kopya çekmeyi öğretti. Aralarından sıyrılanlar var elbette ki ama çoğunluğun bir şeyden haberi yok. Üzücü ama eğer bir şey azsa değeri vardır. Bizim gençlerimiz çok, değeri bilinmez.
Devlet okulunda okudum ve ögretmenlerim çok tatli bilinçli insanlardi hala ilkokul ögretmenimin ögrettiği şekilde yaşiyorum hayatı, tam olarak yanlişin nerede olduğunu anlamıyorum, belki aile de çok önemlidir, ama bu ezber kismi ve sığ hocalarin varliğini da reddetmiyorum. Bir sekilde duzeltmeyi cok isterdim ama
Düşündüm bunu fakat kitap okuma bilincini yüklemek derdini anlatmaktan daha zor ve kitap okusa bile anlayacak mı? Benim basit cümlelerimi bile anlayamayan insanlar var.