ortaokuldayken ağır başlıydım cıvık değildim herkes benle dalga geçti onlar bana göre değil diye takılmıyordum beni zorbaladılar lisedeyken de geuplaşma vardı kimseyle tanısamadım çünkü herkes ilkokuldan falan arkadaştı ilk iki sene böyleydi sonraki bölüm seçtikten sonra da gittiğim sınıf pek değişmemiş onlar 9u 10u aynı okumuşlar ben yine kaldım öyle onun üstüne hocalar da beni zorbaladı görünüşümden falan bişi diyordum veya yapıyordum herkes illa zorbalayacsk bir şey buluyordu ben de iyice içime kapandim kimseyle konusmadım asperger sendromum da var sosyal biri değilim bu yüzden arkadaşım var ama bu olaylar çok özgüvenimi düşürdü
Güncellemeler
1 yıl
Birine anlattım çok abartıyorsun dedi doğru mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu hayatta özgüveninden ödün vermeyeceksin. Büyüyünce keşke yapsaydım dediklerini hemen şimdi yap. Seni zorbalarlarsa sende onları zorbala kısasa kısas. Asla pısırık olma dik başlı ol. Görünüşünde ne var pardon? Herkes kendi fsrklılıkları ile güzel kıskanıyor olabilirler insanlsr gerçekten iğrenç. Kötü arkadaşın olucağına yalnız olabilirsin elbet karşına iyilerde çıkıcak.
Ben tektim onlar gruptu yoksa karşı çıkardım ama korktum
Görünüşüm de gayet normal insan Allah'a şükür elim yüzüm düzgün ama onlar illa zorbalaycak bir şey buldukları için
Ne yapıyorlar sana. Grup bir şekilde fiziksel şiddet mi uyguluyorlar veya psikolojik? Hemen ailene haber ver kavga olcak diye asla korkma ailen seni korur. Müdüre git şikayet et. Anlatabilirsin sana yol gösteririm.
Okullar çok kötü 12. Sınıfım 10. Sınıfta açık öğretime geçtim hayatında tanımak istemeyeceğin iğrenç insanlar tanıdım bu hayatta polisler okuldan çıkmadı kötü bir okuldu. Okullar berbat insanların gidişatı hiç iyi değil popüler kültür kölesi birey dolu heryer.
bunlar geçti gitti mezun oldum aileme anlattığımda canım pısırıksın karşı çıkamıyorsun diyorlardı ben de kimseye bir şey anlatmadım tek çocukluk arkadaşım da vardı ortaokulda o da o gruba katıldı ve her şeyimi zorbaladı o grupla tek işleri sevgili hakkında konuşmaktı benim bu konuda konuşacak bir şeyim olmadığı için susuyordum 😓
Ben de açığa geçtim bu arada sınıfta kimse bana yanaşmadı sonradan gelmeme rağmen ben de tanışmaya çekindim
Ha pardon bunlar önceden kalma şeyler şu an da asosyalliğinden mi yakınıyorsun seni üzen durum bumu
evet
Okulda çok başarılıydım ama bunlar yüzünden psikolojim bozuldu dersleri saldim dershaneye de gitmiştim orada da aynı şeyler oldu şimdi çalısıyorum geri
Anladım asperger sendromunu kşm teşhis koydu peki merak ettim. Psikoloğa falanmı gittin veya internetten mi gördün? Asosyal olman o yaşadığın durumdan kaynaklı olabilir ama hep asosyal olucaksın diye bir kaide yok. her şey sana bağlı herşeye rest çekip tekrardan sil baştan başlayabilirsin. Kafana takmaman için abartıyosun demiş olabilirler. Yaşadıkların şeylerin yinede üstünde durma bu seni zedeler.
Teşhis konuldu
Psikolojin bozulmadı bozulamaz kendin bu şeyin bu durumun üstünde durursan eğer sadece ruhsal olarak çöküntüye düşersin. İnsanlar kötü dünyada bin tane kötü insan var onlara karşı kendini korumalısın kafana takmamalısın derslerini salma insanlar kendilerinde olmayan şeyleri başkasında görünce çekemezler mutlulukta dahi sende onu görünce ben neden böyle değilim diyerek bencillik yaparlar bahaneler bulur ve yaralarlar güçlü olucaksın
Teşekkür ederim
Öncelikle anksiyetesi olan birisi olarak söylüyorum ki ben bu hastalığı artık anksiyete değil sadece duygusal bir çöküntüdeyim diyerek yorumluyorum 2 senedir anksiyetem var çok kötü şeyler yaşadım yaşıyorum psikoloğa gittim arkadaşa nasıl derdini anlatırsın aynen öyle dinledir ben buny arkadaşıma da yapardım değil mi? Çok benciller hâlâ da sinirliyim bana ilaç yazdılar eczacı tanıdığımdı bağımlılık yapar alma dediler ben bu zamandan beri psikologa adımımı atmadım para için ilaç yazdırırlar sadece bencil insanlar. Demem o ki bu hastalığım var şuyum var diyip kendini kasma üzme sadece üzgünsün. Bunlar senin duyguların okadar.
bılmıyorum ya düzgün insan olunca ben de arkadaş ediniyorum ama bu ortamların hepsi akran zorbalığı doluydu
Rica ederim...
Dediğim gibi takma kafana eskide kalmış şeyler sadece çöpten ibaretler onları hak ettikleri yere bırak ve ilerideki gelecek olan hayatına odaklan
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!