İlkokul ve liseden sonra psikolojim bozuldu?

İlkokul ve lise benim için çekilmezdi. Ben şu herkesin dalga geçtiği ve oyunlara, partilere, gezmelere çağrılmayan çocuktum. Her zaman bir köşede sessiz ve yalnız otururdum. Yine de birileri beni hep sözlü olarak rahatsız eder ya da fiziksel şiddet uygulardı. Ve ben kendimi böcek gibi hisseder olmuştum. Sonra gelişen olaylar da ben güçlendim. Hem fiziksel hemde ruhsal olarak. Artık birinin bana gülmesi ya da hakkımda kötü şeyler söylemesi beni rahatsız etmiyor. ya da artık kimse yolumu kesip para istemeye cürret edemiyor. Ama bugün üniveritenin kapısından girdiğimde her şeye rağmen ben yine yalnız olduğumu fark ettim. Ve içimde bir şeyler parçalandı. Ben hiç bir zaman doğru düzgün bir arkadaşı olmayan biriyim ve bunu sorun etmediğime kendime inandırmaya çalıştım ama yanılmışım. Ben bazen gerçekten üzülüyorum. Sakın asosyal olduğumu düşünmeyin insanlarla çok iyi iletişim kurabilirim bir çok spor la uğraştım. Ama bunu bir türlü atlatamıyorum. Ve arkadaş edinmekte istemiyorum. Ne yapmalıyım? Yani arkadaş istiyorum ama korkuyorum ya tekrar benimle dalga geçer ve beni incitirlerse? Ne yapmalıyım?
İlkokul ve liseden sonra psikolojim bozuldu?