Kişilik & Karakter Psikolojinize ne iyi gelir? Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl İyi geceler gençler Psikolojinize ne iyi gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Sigara sadece 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Kediyi sana yoluyorum o zaman 😂
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Bulunduğum yerden uzaklaşmak ve biraz yalnız kalabilmek çoğu zaman işe yarıyor. İçe dönüş yeni bir başlangıç için en iyi adım bence. 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Sevdiğim şeyleri yapmak şarkı dinlemek arkadaşlarla konuşmak bazen de yalnız kafa dinlemek iyi geliyor 1 0 Yorumla
küçüksoğan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç şüphesizhttps://www.youtube.com/embed/PRn76brG5Do 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. İyi olan piskolojiye bişey yapmaya gerek yok bence 1 0 Yorumla
Orkide0987 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Akşam denize atlamak. Fikri iyi de geliyor şu an 1 0 Yorumla
Sssfffzzz Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Valla şu an aşırı psikolojim bozuk canım sıkkın bi 70lik yeter mi bilmem 1 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. hesabıma giren 10milyon € anında beni kendime getirir 😍😍 1 0 Yorumla
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 776 cevap paylaştı. İnstagram bağımlılığından kurtulmak için buraya giriyorum karşıma çıkan yine bir reels :(((( 0 0 Yorumla
Selinaorselin Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kedi sevmek, müzik dinlemek, uyumak, ağlamak. 0 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Para. Çok para. Daha çok para 🤣 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Şu sıralar iyi gelen pek bir şey yok gibi. 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% 1 yıl Bu toplumdan sıyrılarak iyilesecegimi düşünüyorum 1 0 Yorumla
Fenerligenc34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 101% 1 yıl Kahve ve gece karanlığının sessizliğindeki huzur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sen. 1 44 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Benmi 🤷 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Ben ne alaka Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Iyi geliyorsun Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Ben kendime iyi gelmiyorum sana nasıl iyi geliyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl boş ver orasını ama geliyorsun Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Kimsin acaba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cevap sahibiyim peki sen Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl O manada demedim gizli bey Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Ben de soru sahibiyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tanıştiğimıza memnun oldum kac dönümlük soru sahibisin Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Dalga geçme ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Denizde değiliz ki dalga geceyim Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Çok komiksin ya 😒 neyse Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Estagfurullah asıl komik sensin Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl 😒 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Mevzu uzar daha bir şey demiyeyim iyi geceler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sence iyi mi geceler? Eminmiyiz Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Gizli ve kim olduğunu göstermeye cesaret edemeyen kişi 😄 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Eminim Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Neden sordun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teorikte sende anonimsin tek fark kullanıcı adın var bende ise cevap sahibi yazıyor yani seninde benden farkın yok Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Üye ismim gizli değil cevap sehibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Lila mı gercek ismin? Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Değil fakat kim olduğumu biliyorlar gizli üye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belki kendini yanlış tanıttın 😃bu arada amacım seni rahatsız edip taciz etmek değil Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Rahatsız edemezsin zaten emin ol 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle biniyetim yok zaten Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl İyi geceler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sorumu cevaplamadın sence iyi mi geceler? Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Evet dedim ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet dedim ya Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Niye tekrarlıyorsun dediğimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye tekrarliyorsun dediğimi Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl 😒ya sabır... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya sabır ya sélamet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ? Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ?, Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Susuyorum ve kendimi uçak moduna alıyorum sen papağan gibi tekrarla dediklerimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyide ozaman sıra sana gelecek Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl 🗣️📱 susuyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sustukca sıra sana gelecek Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Ok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ok Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Müzik dinlemek 2 0 Yorumla
Red_Black71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 408 cevap paylaştı. İlgi 1 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Bol bol spor yapmak 1 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eğlence 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. O iyi geliyor 1 0 Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı. Birkaç milyon dolar 0 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Müzik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sigara sadece
Kediyi sana yoluyorum o zaman 😂
Bulunduğum yerden uzaklaşmak ve biraz yalnız kalabilmek çoğu zaman işe yarıyor. İçe dönüş yeni bir başlangıç için en iyi adım bence.
Sevdiğim şeyleri yapmak şarkı dinlemek arkadaşlarla konuşmak bazen de yalnız kafa dinlemek iyi geliyor
Hiç şüphesiz
https://www.youtube.com/embed/PRn76brG5Doİyi olan piskolojiye bişey yapmaya gerek yok bence
Akşam denize atlamak. Fikri iyi de geliyor şu an
Valla şu an aşırı psikolojim bozuk canım sıkkın bi 70lik yeter mi bilmem
hesabıma giren 10milyon € anında beni kendime getirir 😍😍
Müzik dinlemek, tek başına yürümek, deniz havası
İnstagram bağımlılığından kurtulmak için buraya giriyorum karşıma çıkan yine bir reels :((((
Kedi sevmek, müzik dinlemek, uyumak, ağlamak.
Para. Çok para. Daha çok para 🤣
Doğada kamp yapmak
Şu sıralar iyi gelen pek bir şey yok gibi.
Kedy alsam int ihar eder
Bu toplumdan sıyrılarak iyilesecegimi düşünüyorum
Kahve ve gece karanlığının sessizliğindeki huzur
Sen.
Benmi 🤷
Ben ne alaka
Iyi geliyorsun
Ben kendime iyi gelmiyorum sana nasıl iyi geliyorum
boş ver orasını ama geliyorsun
Kimsin acaba
Cevap sahibiyim peki sen
O manada demedim gizli bey
Ben de soru sahibiyim
Tanıştiğimıza memnun oldum kac dönümlük soru sahibisin
Dalga geçme ya
Denizde değiliz ki dalga geceyim
Çok komiksin ya 😒 neyse
Estagfurullah asıl komik sensin
😒
Mevzu uzar daha bir şey demiyeyim iyi geceler
Sence iyi mi geceler? Eminmiyiz
Gizli ve kim olduğunu göstermeye cesaret edemeyen kişi 😄
Eminim
Neden sordun
Teorikte sende anonimsin tek fark kullanıcı adın var bende ise cevap sahibi yazıyor yani seninde benden farkın yok
Üye ismim gizli değil cevap sehibi
Lila mı gercek ismin?
Değil fakat kim olduğumu biliyorlar gizli üye
Belki kendini yanlış tanıttın 😃bu arada amacım seni rahatsız edip taciz etmek değil
Rahatsız edemezsin zaten emin ol 😄
Öyle biniyetim yok zaten
İyi geceler
Sorumu cevaplamadın sence iyi mi geceler?
Evet dedim ya
Evet dedim ya
Niye tekrarlıyorsun dediğimi
Niye tekrarliyorsun dediğimi
😒ya sabır...
Ya sabır ya sélamet
?
?
?,
Susuyorum ve kendimi uçak moduna alıyorum sen papağan gibi tekrarla dediklerimi
İyide ozaman sıra sana gelecek
🗣️📱 susuyorum