Kişilik & Karakter Kalbinizde kırılmadık yer kaldı mı KScanlar? u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Mazlumun ahı aheste aheste alınırrBırakın kazandım zannetsin zavallı 😌 Kalbinizde kırılmadık yer kaldı mı KScanlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl yapıştırdım kalbimi 😌 onarımı ise ALLAH yaptı… 1 3 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Çabuk iyileşir o halde 😌 merakettimmişte 1 yıl tabii ki ❤️😌 u cαssíєєє 1 yıl ❤️😌
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Kalbim yeterince alıştı artık umursamıyor 1 1 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Aslanların tecrübesi Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Kalmadı maalesef onlar kazandı biz kaybettik 1 1 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Deme öyle Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. kırılmak hafif kalır Si.. kilmedik yer diyecektin bence benim bir kulağımın arkası kaldı 😂😂 2 0 Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Önceden ponçiktik şimdi parçaponçiğiz 1 2 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Uyş Yorumla StoneeCold 1 yıl 🥲 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Kot pantolon gibi her tarafı yama çizik sökük 1 2 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Vah Yorumla Gof34 1 yıl Vah ki ne vah Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hayır 🥲 1 0 Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 800 cevap paylaştı. Kalp kaldı mı diye sormak lazım 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Söylemem onu da kırarlar🥺 1 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kalmadı sanırım. Ufalıyorlar şu an. 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. İzler kalsa da çok şükür yenilendi🙏😌 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Hep yamalı ya 😂 1 2 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Ahaha patchwork Yorumla Semih6934 1 yıl Hahaha 😂 Yorumla
KhalTrex Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı. Kalmadı. 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl Kalmadı ama yine de kalbimi onarabiliyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yapıştırdım kalbimi 😌 onarımı ise ALLAH yaptı…
Çabuk iyileşir o halde 😌
tabii ki ❤️😌
❤️😌
Kalbim yeterince alıştı artık umursamıyor
Aslanların tecrübesi
Kalmadı maalesef onlar kazandı biz kaybettik
Deme öyle
kırılmak hafif kalır Si.. kilmedik yer diyecektin bence benim bir kulağımın arkası kaldı 😂😂
Önceden ponçiktik şimdi parçaponçiğiz
Uyş
🥲
Kot pantolon gibi her tarafı yama çizik sökük
Vah
Vah ki ne vah
Hayır 🥲
Kalp kaldı mı diye sormak lazım
kalpsiziz çok şükür
Söylemem onu da kırarlar🥺
Kalmadı sanırım. Ufalıyorlar şu an.
İzler kalsa da çok şükür yenilendi🙏😌