Kişilik & Karakter Hava soğuk oldugu için yataktan kalkmak istememek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Havalar soğudu sabahları yataktan kalkmak zor geliyor sizde de durumlar böyle mi yataktan kalkarken zorlanıyor musun? Evettt Hayırr Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hava soğuk oldugu için yataktan kalkmak istememek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Merhaba, evet bence normal bir durum yani insan sıcacık rahat bir yatak varken niye şimdi kalkayım diye düşünebilir. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. evet normal durumdur 0 0 Yorumla
Viego_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Valla öyle 3 hafta önce boxer ile yatıyordumBugün yorgan eşofman 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bugün donarak uyandım soğuk baya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Merhaba, evet bence normal bir durum yani insan sıcacık rahat bir yatak varken niye şimdi kalkayım diye düşünebilir.
evet normal durumdur
Valla öyle 3 hafta önce boxer ile yatıyordum
Bugün yorgan eşofman
Bugün donarak uyandım soğuk baya
Vallahi öyle ya