Kişilik & Karakter Sonbaharın geldiğini hissetmeye başladınız mı? Etipufflezzetli Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Çoraplarımı giydim, yetmedi; terliklerimi de giydim djdjdEylülde geldi gidiyor ya 🥹 Sonbaharın geldiğini hissetmeye başladınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Evet hava çok soğuk çünkü 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Evet uzun kollu giymeye başladım gadası 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Bende uzun pijamalarımı çıkardım 🥲 Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Aynen dikkat etmek gerek Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Artık baldırı çıplak gezemiyorum evin içinde mesela.. 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Üzdü 🥲🥲 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Görseli görünce sıcaklama geldi. Daha hissetmemisiz 😀 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Benim kanım çekilmiş 😂😂 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu sabah bir haber okudum sıcaklar tekrar gelecekmiş 1 3 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Sonra 15 derece düşecekmiş Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Bir zahanın tadını çıkartalım boş ver Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Anın olacaktı Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Yooo ben hala tarzan gibi takılıyorum. Hala gece cam açık uyuyorum falan 🤔 1 7 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Ateşin fırlamış senin 😂 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Ben soğuk havanın köpeği olmuşum ya 🤤 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Zevksiz ya 😂 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Hiç sorma ya kim kız o sövek suratına suratına 😂 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Adamınaaa kodumun 😂😂 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Allahtan adamlıkla işim yokta kafam raad 😂 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Slak xhxbbxx Yorumla
prenses_z Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı. Evett. Ellerim ayaklarım birkaç gündür buz gibi. Ama sıcaktan yinede iyi. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. sonbaharı anımsatan bir gelişme yansımadı hayatıma 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hava soğudu gerçekten 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Evettt Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. sen kışı getirmişsin ama 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Üşüdüm 😂 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Evet bende patiklerimi giydim 😌🌸 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl 🌸🌸🌸 Yorumla everkeğii 1 yıl 💕💕💕 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. icinede giy o kadar soguksa 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl İçlik mi xjjd Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl corap iclik nasil istersen Yorumla
Gülüşün Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mersindeyim pek değil 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Ne güzel ya 🥹 Yorumla Gülüşün 1 yıl Aynen Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ayak fantezim var ayaklarını atma 😂😂 1 4 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Ayaklarımı atmadım zaten 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😂 olsun içini gördüm ben Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Geniş bi hayal dünyası 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😂 susetipuf Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Bende panduf terlik ne varsa çıkarmaya başladım 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ben patik seviyorum 😅😂 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Evet havalR sogudu 1 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Evet hissettim. Patiklerimi giydim 🥰🌸💖 1 0 Yorumla
ertands3 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl evet hava cok soguk İstanbul'da 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Evet soğudu ya Yorumla
Lautaros Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Ben çıplak dolaşıyorum evde 1 6 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Nerdesin Yorumla Lautaros 1 yıl İstanbul'da 😊 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Aaa soğuk bence xjdn Yorumla Lautaros 1 yıl Sende mi İstanbul'da 😅 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Değilim ama İstanbulla havamız genelde aynıdır 😂 Yorumla Lautaros 1 yıl Şu an üzerimde sadece boxer var terliyorum hatta😅 Yorumla
yürüyenyıkıkkk Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl ay evet sonunda 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Iıııyyyy hep yaz olan bir yere göç edicem 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Terlik ayrı, çorap ayrı, halhal apayrı güzel durmuş kii. 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öhöm öhöm Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Bacağına bileklik niye takıyorsun 0 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geceleri 1 0 Yorumla
Cengizkaan Takip Et Xper 4 Yaş: 37 1 yıl Banada ör :) 1 6 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Ne öreyim Yorumla Cengizkaan 1 yıl Çorap patik :) Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Ben anlarım 😂 Yorumla Cengizkaan 1 yıl Ozm al hediye et ;) Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Olduuuu Yorumla Cengizkaan 1 yıl Hahahah ben aliyim sana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evet hava çok soğuk çünkü
Evet uzun kollu giymeye başladım gadası
Bende uzun pijamalarımı çıkardım 🥲
Aynen dikkat etmek gerek
Artık baldırı çıplak gezemiyorum evin içinde mesela..
Üzdü 🥲🥲
Görseli görünce sıcaklama geldi. Daha hissetmemisiz 😀
Benim kanım çekilmiş 😂😂
Bu sabah bir haber okudum sıcaklar tekrar gelecekmiş
Sonra 15 derece düşecekmiş
Bir zahanın tadını çıkartalım boş ver
Anın olacaktı
Yooo ben hala tarzan gibi takılıyorum.
Hala gece cam açık uyuyorum falan 🤔
Ateşin fırlamış senin 😂
Ben soğuk havanın köpeği olmuşum ya 🤤
Zevksiz ya 😂
Hiç sorma ya kim kız o sövek suratına suratına 😂
Adamınaaa kodumun 😂😂
Allahtan adamlıkla işim yokta kafam raad 😂
Slak xhxbbxx
Evett. Ellerim ayaklarım birkaç gündür buz gibi. Ama sıcaktan yinede iyi.
sonbaharı anımsatan bir gelişme yansımadı hayatıma
Hava soğudu gerçekten
Evettt
sen kışı getirmişsin ama
Üşüdüm 😂
Evet bende patiklerimi giydim 😌🌸
🌸🌸🌸
💕💕💕
icinede giy o kadar soguksa
İçlik mi xjjd
corap iclik nasil istersen
Mersindeyim pek değil
Ne güzel ya 🥹
Aynen
Ayak fantezim var ayaklarını atma 😂😂
Ayaklarımı atmadım zaten 😂
😂 olsun içini gördüm ben
Geniş bi hayal dünyası 😂😂
😂 susetipuf
Bende panduf terlik ne varsa çıkarmaya başladım
Ben patik seviyorum 😅😂
Bana darlanma gelir offf sıcak kljk
Evet havalR sogudu
Evet hissettim. Patiklerimi giydim 🥰🌸💖
Havaları soğudu
evet hava cok soguk İstanbul'da
Evet soğudu ya
Ben çıplak dolaşıyorum evde
Nerdesin
İstanbul'da 😊
Aaa soğuk bence xjdn
Sende mi İstanbul'da 😅
Değilim ama İstanbulla havamız genelde aynıdır 😂
Şu an üzerimde sadece boxer var terliyorum hatta😅
ay evet sonunda
Iıııyyyy hep yaz olan bir yere göç edicem 😂
Terlik ayrı, çorap ayrı, halhal apayrı güzel durmuş kii.
Öhöm öhöm
Havalar soğudu evet.
Bacağına bileklik niye takıyorsun
Ben kışlıkları 3 hafta önce çıkardım bile
Geceleri
Banada ör :)
Ne öreyim
Çorap patik :)
Ben anlarım 😂
Ozm al hediye et ;)
Olduuuu
Hahahah ben aliyim sana