Yaklaşık 10 gün sonra mevsimsel olarak Yaz'ı bitirmiş ve Sonbahar'a merhaba demiş olacağız. Kimi için hüzünlü, kimi için huzurlu bir dönem… Yaprakların dökülmesi, havanın serinlemesi, günlerin kısalması farklı duygular uyandırıyor. Siz Sonbahar geldiğinde neler hissediyorsunuz?
Son bahar da ilk bahar da güzel mevsimler. Bi kere arada mevsimler. Belli dengeleri var. Ne çok soğuk, ne çok sıcak. Sadece sıcaklık olarak da değil verdiği hissiyat ve atmosfer de güzel oluyor. Seviyorum
Sonbaharı çok seviyorum. Hatta şimdi de şans eseri Göktan-Tohum şarkısını dinliyordum. Mevsimlerden sonbahardayım, artık çok geç yağmurlardayım diyor şarkıda, severim bu şarkıyı. Sonbahar biraz hüzünlü gelse de farklı bir his katıyor içime.
Sonbahar benim için tam bir huzur mevsimi diyebilirim. 🍂 Hani o hafif serin rüzgarlar, yaprakların sarıya dönüp yerlere dökülmesi... İnsanı tatlı bir melankoliye sokuyor ama huzurlu bir melankoli. Ağaçların altındaki yürüyüşler, kahveyle kitap keyfi bir başka oluyor. Hele akşam üstü deniz kenarındaysan, gün batımı bu mevsimde şiir gibi. ✨
Senin için nasıl bir mevsim? Bu dönemde aklında özel planlar var mı? 😊