AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olmaz. Faydalanmak iğrenç.
Bu faydalandogi da 1 buçuk senelik sevgilisiydi sonra kızın aldatmis geri dönmüş kızla beraber olup takrar bırakmış
Onu kullanmak için dönmüş işte. Böyle birine bırak şans vermeyi, dönüp yüzüne bakmazsın. Ama sen gelmiş sorusunu soruyorsun. Sakin kafayla bir daha düşünmeni öneririm. Çok yanlış düşünüyorsun.
Benle tanışmadan 1 2 hafta önce mi ne kızı yine aramış böyle 10 kere mi ne üst üste aramış yazmış buluşalım falan diye kız istememiş hayır falan demiş sorma işte 1 2 hafta mi ne geçiyor benle tanisoyor
Bunları öğrendiğine göre böyle bir formun, yanından geçmesine bile müsade etmezsin umarım.
bebek gibi davranabilir
Daha önce 1 buçuk senelik sevgilisini 14 yaşındaki akrabasıyla aldatmis o kızı da yine kızın arkadaşiyla aldatmış o dönem yine 15 16 yaşlarindaki uzaktan bir akrabasiyla daha sevgili olmus onu da bırakmış flaan böyle şeyler yapmış
sen niye hergün bu soruyu soeuyosun
Sen sorumu cevapla
bu kızı da zükmek ister
Yaa bazıları değişebilir flaan diyor daha önceki deneme tahtasiydi o zaman bunun için
yok değişmez. O bencil biri
Seviyorsa her türlü olur biraderim.
Daha öncekini de seviyordu 1 buçuk sene sevgili olmuşlar sonra kızı aldatmış kız takıntı mi ne yapmış kızı kullanmış sonra başka kıza gitmiş
Sevse aldatmaz. Sevgisi bitmiştir. 🤷🏻♂️
Aldatmak iyi bişey mi
Sence iyi bir şey mi?
Bu çocuğun yaptıkları ne biliyor musun daha önce 1 buçuk senelik sevgilisini 14 yaşındaki akrabasıyla aldatmış akrabasını da kızın arkadaşıyla aldatmış yine o dönem 15 16 yaşlarindaki uzaktan bir akrabasiyla daha sevgili olmus onu da bırakmış çocuk da o dönem 19 yasinda
Sude, bu çocuktan kimseye yarar gelmez kuzum.
Bunları yaptığında 19 yaşındaymış
Şey diyor onlar aldattığı için aldatmış
Aynen öyle olmuştur. İnandın değil mi sen de
Öyle olsa bile yine yaptıkları kötü ki onlar yaptığı için sende yapıyorsan karakterini satmissin demektir
Helal kız. Aferin. Şaşırttın beni. Beklemiyordum senden.
Bide seviyorsa her türlü olur demissin ama
Sevdiği sürece. Demek ki sevgi bitmiş.
Tamam da bu çocugun yaptıklarına bakılırsa birini sevebilicek gibi mi duruyor
Herkes birini sever gibi ama karaktersizse sevginin çok önemi yok ki öyle arayışlarda değil o çocuk anladığım kadarıyla. Tamam, yazma daha. Yoruldum.
Güvenme fazla
olabilir ya değşebilir
Daha önce yaptıkları nolcak kimse onun deneme tahtası değil
ne yaptıki
Daha önce 1 buçuk senelik sevgilisini 14 yaşındaki akrabasıyla aldatmis o kızı da kızın arkadaşiyla aldatmış o dönem yine 15 16 yaşlarindaki uzaktan bir akrabasiyla daha sevgili olmus onu da bırakmış böyle şeyler bide şeymiş onlar aldattığı için aldatmış
bence terketsen bu ne sapıkça durum pedofili resmen
Olabilir değisebilir demissinde
ya yaşı kaçmış bunları yaparken
19 yaşındaymış
birliktede olmuştur bunlarla şimdi
Yok o kadar olmamistir zannemiyorum
bence boş ver çok sapıkça duruyor
Bide ben bu çocuğun ortaokul mesajları gördüm o zaman küçükmüş tabi ama o zaman bile böyle bir sebgilisi olmuş kızı liseye geçtiği için bırakmış o zamandan belliymiş heralde jdjdjrkr
ya sapkın biraz
Sonra işte lisede isyedigi kızı bulamayınca güzel kız bulmaya çalışıyor tabi ama ona da bakmıyorlar neyse kıza geri dönüyor jrjrjr
ya sadece eski aşklarsa mevzu sorun değil ama saçmalıyor gibi
Çocuk çok değişik çocuk da tip yok biseu yok yaptıkların bak bide
birlikte oldunmu
Hayır daha önce ki 1 buçuk senelik kixla birlikte olmuş wonrs kızı aldatmış işte sonra geri dönmüş kıza kullanıp yine bırakmış bunlar 2 sene önce falan olmuş biz tanışmadan 1 2 hsfta önce mi ne kızı 10 kere üst üste aramış buluşalım flaan diye yazmış kız istememks hayır flaan demiş sonra işte 1 2 hafta sonra mi ne benle tanisoyor oyle
yol ver buna
Her yalnız kaldiginda bu kıza geri donmus heralde
Fazla iyi olamaz