Kişilik & Karakter İnsanlara ne derdi olduğunu sık sık sorar mısınız? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor İnsanlara ne derdi olduğunu sık sık sorar mısınız 🤔#KişilikKarakter Güncellemeler1 yıl Süper soru 🥳 İnsanlara ne derdi olduğunu sık sık sorar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Hayır, belli kişilerin derdi umurumda olur gerisi fasa fiso 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Genelde soruyorum gadası 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sorardım artık sık sık derdin ne diye insanlara sormuyorum. 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayır sık sık sormam. Sıklıkla sorduğumda darladığımı söyleyenler oldu, gerek yok o yüzden. 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sormam. Benim derdim basimdan askin birde milletin derdiyle mi ugrasayayim 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Sizin benmle ne derdiniz var diye sorarm 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Soruyoruz da buna değerler mi işte orası önemli 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Sormam ve kimsenin derdini dinlemem. 1 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sormam. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Hayır sormam 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bazen evet😬 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır, belli kişilerin derdi umurumda olur gerisi fasa fiso
Genelde soruyorum gadası
Sorardım artık sık sık derdin ne diye insanlara sormuyorum.
Hayır sık sık sormam. Sıklıkla sorduğumda darladığımı söyleyenler oldu, gerek yok o yüzden.
Sormam. Benim derdim basimdan askin birde milletin derdiyle mi ugrasayayim
Değer verdiklerime sorarım
Eğer arkadaşım ise sorarım
Sizin benmle ne derdiniz var diye sorarm
Soruyoruz da buna değerler mi işte orası önemli
Sormam ve kimsenin derdini dinlemem.
Çok merak etmem
Psikolog değilim
Sormam.
Sen ne iş la diyorum
Hayır sormam
Hayır sormam