Kişilik & Karakter Bir kedi olsaydınız 9 canınızı nasıl değerlendirirdiniz? Etipufflezzetli Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor 9 canınız olsun ister miydiniz? Kiminle, kimlerle geçirmek isterdiniz?Her jetonu farklı yerde kullanırdım dnxn Bir kedi olsaydınız 9 canınızı nasıl değerlendirirdiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. ben şanssız olduğum için tek canım olurdu ondan da ölmez sürünürdüm zaten.. 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sokakları ben yönetirdim nasılsa ölmek kolay değil 😄 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Kedi başkan 😂 Yorumla Mario45 1 yıl Hıhım 😄 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Malın biri gelir kesin çiğnerdi beni. 9 canı orada asfalta yapıştırırdım 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Ahahhahahahaha Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Düşünmeye gerek yok. Türkiye'de çok uzun sürmezdi 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Mantıklı 😃 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ordan burdan şurdan değişik atlama sitilleri denerdim 😄 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Deli 😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Şansımızı kullanalım 😂 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Uzun ya ben 8 ini tehlikeli birşeyler denemek için kullanırdım :)) 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl 😃😃 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sevmedigim insanları ortadan kaldırirdim. Insanlıga faydam dokunmuş olurdu 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Hepsini mezara götürürdüm.. 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Hıhı kesin 😂 Yorumla
Nothingqwerty Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl 8'i Türkiyede giderdi sjsj 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Doğru bdhd Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl 8 kere gökdelene çıkıp aşşağı atlardım 1 3 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Slak mısın djjdjd Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl 9 canım yok mu bağışlıyorum işte 😬 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Hayır kurumuna bağışla bariiiiii Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hepsini uçarak kullanırdım 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Uçarak mı Yorumla
Kamdu Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 732 cevap paylaştı. Değerlemdirmem 1 3 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Niyee Yorumla Kamdu 1 yıl Canım bitmesin diye Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Pas tutabiliyorsun Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sevdiğim insanlara veririm 🙄 0 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kullanmazdım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
ben şanssız olduğum için tek canım olurdu ondan da ölmez sürünürdüm zaten..
Sokakları ben yönetirdim nasılsa ölmek kolay değil 😄
Kedi başkan 😂
Hıhım 😄
Malın biri gelir kesin çiğnerdi beni.
9 canı orada asfalta yapıştırırdım
Ahahhahahahaha
Düşünmeye gerek yok. Türkiye'de çok uzun sürmezdi
Mantıklı 😃
Ordan burdan şurdan değişik atlama sitilleri denerdim 😄
Deli 😂
Şansımızı kullanalım 😂
Uzun ya ben 8 ini tehlikeli birşeyler denemek için kullanırdım :))
😃😃
Sevmedigim insanları ortadan kaldırirdim. Insanlıga faydam dokunmuş olurdu
Hepsini mezara götürürdüm..
Hıhı kesin 😂
8'i Türkiyede giderdi sjsj
Doğru bdhd
8 kere gökdelene çıkıp aşşağı atlardım
Slak mısın djjdjd
9 canım yok mu bağışlıyorum işte 😬
Hayır kurumuna bağışla bariiiiii
Yarısını oğluma verirdim
Yaaa 🫠🫠💜