Evcil Hayvanlar Bir kedi olsan, seni sahiplenen olur muydu? MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Yapay Zekaya Sor Bir kedi olsaydın seni sahiplenen, evlat edinen olur muydu? Beni kimse sahiplenmezdi sanırım. 😃Sen ama çok güzelsin.. 🦁 Bir kedi olsan, seni sahiplenen olur muydu? Cevapla Evlilik Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Olmazdı 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl sahiplenmesinler beni, ben özgür bir kedi olmak istiyorum 😄 1 9 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Seni zaten kim alsın 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl piüüüh sana be 🥹 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Tükürme bezlerine yazık ahhs Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Elhamdulillah hocam diyeceksin 😌💅 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ben hocalara küsüm Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ya ne içiyorsun kabakçı; ver az bende içeyim 😃 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Lipton ays tii ama sinek çıktı içinden Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Afiyet olsun 🙊 yarasın yaaa ıyy Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Kapak açıktı intihar etmiş sanırım Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl olurdu da Mart ayı düşündürüyor. keşke köpek olsaydık ahs 1 3 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl İşin orasını dert ediyorsan köpek olayı daha fena ama sen bilirsin ahah Yorumla Plüton9 +1 yıl yazdıktan sonra farkettim çaktırma shsjd Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Görmedim ben tamam ahah Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olmazdı çünkü benden kedi olmaz , yırtıcı yabani hayvan olurdu 2 4 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Akbaba falan mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte ortak kim neyden korkup çekiniyorsa o hayvan oluyorum Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Kurbağa da olur musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O komik ayrıca daha yaban yırtıcı Yorumla
AsilayO1 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Olmazdı sokaklarda gezer dururdum. Çok nazlı ve tripli biriyim. Beni çekerse ancak o zaman onun kedisi olurdum. Yoks kaçar giderdim.😃 1 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl ben kedi olsaydım kendimi sahiplendirmezdim sokak kedisi olarak belki aç belki yalnız belki soğuk ama sapına kadar özgür bir hayat yaşardım 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Hahaha yok yaaa sanmıyorum yadaaa olurduu ama olduğuna pişman olurdu😅🤷♀️ Kedi olsaydım ben çok hırçın bi kedi olurdumm çünküsü 😻😅 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Annem sahiplenir diye düşünüyordum, sordum benim huylarımda bir miyav sahiplenmezmiş hayır dedi🥺 ben de onu sahiplenmiyorum hadi bakalım 1 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Hayır olmazdı, sahiplenmesinlerde zaten. Özgürlüğüm dört duvar arasında kısıtlanmamalı. 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Herkes istediği gibi beni alamaz, istediğim mekana giderim. 😃 1 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kesin olurdu bu kadar da eminim. Kedi tüyü var ben de çünkü. 😎 1 0 Yorumla
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Mahalle abisi olan kedi olurdum :D köpeklere gider kafa atardım kimseye eyvallahım olmazdı :D 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Seçilmez, seçtirirdim kendimi. Öyle bir sahiplenme olurdu ancak. İstediğime giderdim. 😂 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Direk beni alırlardı😂 1 14 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hiç sanmıyorum 😎 Yorumla Coraline-0 +1 yıl nidennn🙄🙄 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Sen de hırçınlık var. Enerjin o yönde. Senden çekinen çok olurdu öyle bir durumda Yorumla Coraline-0 +1 yıl İnsan yemem ya😃 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Kediler insan eti yer yalnız 😃 Yorumla Coraline-0 +1 yıl 😂😂tamam ama canlı yemem, ay neyse almazlarsa almasınlar bende gider ayaklarına pislerim tam olsun. Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hep yanlışsın hırçınsın al işte ahah 😃 Yorumla Coraline-0 +1 yıl Cümle düşündürücü🤔 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl İşin yoksa düşün, işin varsa hiç düşünme Yorumla Coraline-0 +1 yıl İşim yok xkskxk ama düşünmem😂 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Oldu o zmaan biz kalkalım ajjs Yorumla Coraline-0 +1 yıl Daha karpuz kesecektik😃 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Geç oldu evde çocuklar aj :d Yorumla Coraline-0 +1 yıl xhahxhs o zamann tutmayayımm goods bays😝😝 Yorumla
Yabancıpanda2 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl hayır olmazdı şirin bir ev kedisi olmaktansa vahşi ve özgür bir kedi olurdum 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Sanmam ben asi sokak kedisi olurdum. Şu yolda millete zıplayan kedi videosundaki gibi olurum. 0 0 Yorumla
Ütü-Masası Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Pantherinae ailesinden kükreyen kedigillerden biri olacağımdan cesaret edemezlerdi bence. 0 0 Yorumla
Sandalyehuu Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Benim gibi kediyi kim almasın gözleri büyük ve uysal olan : kedi olmak isterdim dndndndnxndndnndndnd Kediler tatlıdır bir insan olmak yerine bir hayvan olmak daha iyidir 😻 0 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Olurdu çünkü kenarda sürekli uyur sesim çıkmazdı. 1 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Beni de kimse sahiplenmezdi gardaşım 😊 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olurlardı adımı da çiçek koyarlardı bence 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sahiplenilmeyi bekliyorum diyelim 😄 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çok sırnaşık olacağım kesin. Boşta kalmazdim 1 0 Yorumla
Demonist34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sanmam, bi arabanın altında ölürdüm heralde... 1 0 Yorumla
TesettürlüBacınız Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Olurdu. Yakışıklı bir erkeğin kedisi olurdum 1 1 Yorumla Demonist34 +1 yıl Ve o ben olmazdım değil mi mübarek 👳 Yorumla
Belkitiryakii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sanmam çok huysuz bir kedi olurdum ben. 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 342 cevap paylaştı. Aslanlar sahiplenilmez 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 352 cevap paylaştı. Ortada kalırdım jdjs 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 317 cevap paylaştı. Olmazdi sanirim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Olmazdı
sahiplenmesinler beni, ben özgür bir kedi olmak istiyorum 😄
Seni zaten kim alsın 😂
piüüüh sana be 🥹
Tükürme bezlerine yazık ahhs
Elhamdulillah hocam diyeceksin 😌💅
Ben hocalara küsüm
Ya ne içiyorsun kabakçı; ver az bende içeyim 😃
Lipton ays tii ama sinek çıktı içinden
Afiyet olsun 🙊 yarasın yaaa ıyy
Kapak açıktı intihar etmiş sanırım
olurdu da Mart ayı düşündürüyor. keşke köpek olsaydık ahs
İşin orasını dert ediyorsan köpek olayı daha fena ama sen bilirsin ahah
yazdıktan sonra farkettim çaktırma
shsjd
Görmedim ben tamam ahah
Olmazdı çünkü benden kedi olmaz , yırtıcı yabani hayvan olurdu
Akbaba falan mı
İşte ortak kim neyden korkup çekiniyorsa o hayvan oluyorum
Kurbağa da olur musun
O komik ayrıca daha yaban yırtıcı
Olmazdı sokaklarda gezer dururdum. Çok nazlı ve tripli biriyim. Beni çekerse ancak o zaman onun kedisi olurdum. Yoks kaçar giderdim.😃
ben kedi olsaydım kendimi sahiplendirmezdim sokak kedisi olarak belki aç belki yalnız belki soğuk ama sapına kadar özgür bir hayat yaşardım
Hahaha yok yaaa sanmıyorum yadaaa olurduu ama olduğuna pişman olurdu😅🤷♀️ Kedi olsaydım ben çok hırçın bi kedi olurdumm çünküsü 😻😅
Annem sahiplenir diye düşünüyordum, sordum benim huylarımda bir miyav sahiplenmezmiş hayır dedi🥺 ben de onu sahiplenmiyorum hadi bakalım
Hayır olmazdı, sahiplenmesinlerde zaten. Özgürlüğüm dört duvar arasında kısıtlanmamalı.
Herkes istediği gibi beni alamaz, istediğim mekana giderim. 😃
Kesin olurdu bu kadar da eminim. Kedi tüyü var ben de çünkü. 😎
Mahalle abisi olan kedi olurdum :D köpeklere gider kafa atardım kimseye eyvallahım olmazdı :D
Seçilmez, seçtirirdim kendimi. Öyle bir sahiplenme olurdu ancak. İstediğime giderdim. 😂
köşe başında elinde torbayla bekleyen kedimi olur aw gdsgsd
Direk beni alırlardı😂
Hiç sanmıyorum 😎
nidennn🙄🙄
Sen de hırçınlık var. Enerjin o yönde. Senden çekinen çok olurdu öyle bir durumda
İnsan yemem ya😃
Kediler insan eti yer yalnız 😃
😂😂tamam ama canlı yemem, ay neyse almazlarsa almasınlar bende gider ayaklarına pislerim tam olsun.
Hep yanlışsın hırçınsın al işte ahah 😃
Cümle düşündürücü🤔
İşin yoksa düşün, işin varsa hiç düşünme
İşim yok xkskxk ama düşünmem😂
Oldu o zmaan biz kalkalım ajjs
Daha karpuz kesecektik😃
Geç oldu evde çocuklar aj :d
xhahxhs o zamann tutmayayımm goods bays😝😝
hayır olmazdı şirin bir ev kedisi olmaktansa vahşi ve özgür bir kedi olurdum
Sanmam ben asi sokak kedisi olurdum. Şu yolda millete zıplayan kedi videosundaki gibi olurum.
Pantherinae ailesinden kükreyen kedigillerden biri olacağımdan cesaret edemezlerdi bence.
Benim gibi kediyi kim almasın gözleri büyük ve uysal olan : kedi olmak isterdim dndndndnxndndnndndnd
Kediler tatlıdır bir insan olmak yerine bir hayvan olmak daha iyidir 😻
Olmazdı muhtemel ölürdüm
Olmazdı hırçın olurdum kesin ben
Olurdu çünkü kenarda sürekli uyur sesim çıkmazdı.
Beni de kimse sahiplenmezdi gardaşım 😊
Olurlardı adımı da çiçek koyarlardı bence
Kapımda sıra olurdu😂
Sahiplenilmeyi bekliyorum diyelim 😄
Hayır çirşef bir kedi olurdum ben
Ben sahip olurum alırım seçerim.
Çok sırnaşık olacağım kesin. Boşta kalmazdim
Sahiplenmezlerdi beni yaa
Sanmam, bi arabanın altında ölürdüm heralde...
Olurdu. Yakışıklı bir erkeğin kedisi olurdum
Ve o ben olmazdım değil mi mübarek 👳
Olmazdı
Benim insanım olurdu. :D
Sanmam çok huysuz bir kedi olurdum ben.
Evet çünkü çok minnoşum 🐾😌🤣
Aslanlar sahiplenilmez
Olurdu galiba 🤣
Olurdu bence
Olurdu
Mutlaka olurdu
Ortada kalırdım jdjs