Erkeklerde oluyor mu bilmiyorum en azından ben hatırlamıyorum ama çok nadir kadınlar hariç bunu sürekli yaşıyorum. Neden?

Erkeklerde oluyor mu bilmiyorum en azından ben hatırlamıyorum ama çok nadir kadınlar hariç bunu sürekli yaşıyorum. Neden?
Psikolojik sorunları vardır, sevmekle alakası var demiş birisi ama sanmıyorum. Seven kadın da bazen inatlaşır, 50 kez aynı hatayı yapabilir.
Elbette bu normal değildir, normalleştirilmemelidir.
Ama dediğim gibi, muhtemelen psikolojik sorunları vardır.
Çünkü yapabiliyoruz 😅😅
Şimdi duruma netlik getirelim bazen öylr durumlar varki kendi düzenimi bozmamak için kendi bildiğimi okurum, yaparım.
Ama diğer türlü asla yapma denileni yapmam, inatlaşma olmayı benlik değil.
Bir örnek alabilir miyiz o durumlara?
Benim düzenim bozulacağına onun bozulsun derler yani? Bu da farklıymış bak jsjsk
Meselaa şimdi huzurum bozulmasın diye Türkiye de yaşamayı tercih ediyorum gibi..
Huzurum kalmadı şarkısı çalmaya başladı bunu okuyunca, arabeske bağlattırma jdjdk
Hiç benlik değil sana iyi dinlenmeler 😅😅
Dinlenmeler ne yaa dinlemeler😅
Sorun orada işte, benlik de değil jdjdks
Neyse çıkar elbet zihinden. Başka şarkı bulayım, çivi çiviyi söksün.
Teşekkürler huzurum kalmadı arabesk devam mı😅
Sen yazana kadar öyle bir durum yoktu iyi halt ettin dkkdks
Ben Emre Fel açıcam yaaa gidiyom
Huzurum kalmadııııı fani dünyadaaaaa dırımdırımmmmm
Bilerek yapma spamdan şikayet ederim jdjdks
Huzurum kalmadı fani dünyada
Yapıştı canıma bir kara sevda
Huzurum kalmadı fani dünyada
Yapıştı canıma bir kara sevda
Ben yoksa inatcı biri miyim bak bilemedim ahahahhaha
Var ya sen yazmasan o yorumunun linkini yapıştıracaktım kdksksk
Bence onu yeniden değerlendir ahahaha
Belki biraz tamam 😅😅
Jdjdks
Özgür ruhlu oldukları için bence. Özellikle özgürlüğü bir kere tatmış bir kadına laf dinletmek zordur.
Ee bunun için değil mi zaten binlerce yıldır baskı altında oluşları?
Hayır bu öyle bir şey değil. Özgürlük baska bir şey ki o da başkasına zarar verdiğin yerde son bulur.
Örnek verirsem mesela soruma yazma rahatsız oluyorum desem yazmaya devam eder misin?
İşte hemcinslerinin çoğu bu şekilde yapma denileni ısrarla yapmaya devam ediyorlar. Anlayamadığım için dedim sorayım ama bu tatz sorukara cevap gelmeme durumununyaşayacağım galiba, haklılarmış yazanlar.
Neyse.
Abazanları geçersek senin suçlanmanı da geç o ego sebepli, yapma dediğn halde ısrarla yapan bu döngü 4-5 defa süren erkek var mı?
Yani farklı zamanlarda aynı şey için yapma diyorsun ve aynı şeyi yapıyor?
Bir de o var bak. Bu asla kabul edilmiyor. Sen suçlu oluyorsun.
Oysa kişiyi rahatsız eden bir şeyin yapılmamasını istemesi en doğal hakkı.
Bunu anlayamamak, idrak edememek ciddi bir sorun bence.
Neden bu sorun var onu cidden bilmiyorum.
Bilmiyorum, anlayamıyorum bunu. Ancak bir kadın bunu kadın kafası ile kadın yorrumu ile açıklayabilir herhalde dedim ama cevap bulamayacağım gibi.
Sende biraz erkek kafası var o yüzden senden gelmez bu cevap jdkdls
Ahahaha jdjdks
kizzz Firuz sana erkek dedi ya bu soran 🙄
Etiket nasıl yapılmaz Şekil 1-A jdkskks
Ahahaha yok yok o anlamda değil o. O zaman hakatetvari olur.
Daha analitik düşunebilme yani, duygusal olmayabklen anlamında o.
Erkeklerle iyi anlaşırlar, oyun falan oynayabirler mesela. Araç falan da iyi kullanırlar.
Normalde kadınların park sorunu yaşadığı bilimsel olarak kanıtlandı ama onlar yaşamaz jdjsk
Gibi gibi.
Firuz sen iltifat olarak aldinsa ben sustum 😂
yok ben parasını verip yaptırmaktan yanayım Firuz herşeyi de ben yapamam yani erillik yapışıp kalıyor o vakit 😂
Ahh bizi gidi bizi 😬🙃
Yorumlarını sevdiğim birisi daha. Neden sizi gidi sizi? Neden yapıyorsunuz bunu? Çöz bu işi jdkdls
Bilmem. Azcik gicigizdir belki 🤏🏻😜
Aaaa hayır o değil jdksk
Gıcıklık ve muziplik yani göstere göstere bunu yapmayı severim, eğlenceli olur ona bir sözüm yok. Gülerek yapmak mesela sempatiktir o ayrı.
Bu ciddi ciddi yapma denileni yapmak. Damarına bastığını, sinirlendirdiğini ve ihalenin sana patlayacağını görerek yapmak.
Bu değilse nedendir dersin?
Bunun farkli farkli sebepleri olabilir. Mesela oncelikli olarak belki karsindaki benim gibi dedigim dedik, kendi bildigini okuyan biridir ve baskarini takmaz 😁😎.
Bir diger alternatif olarak belki o isten senin goremedigin bir cikari vardir ya da aklindaki plan senin dusundugunden cok farklidir
ya da sonuncu ihtimal belki gercekten de giciktir ve seninn sinirlarini zorluyordur 😈
Alttaki değildir bence yani insan evladının sınırlarını zorlamaz herhalde jdjsk
En üstteki gibi olsa fark ederim. Çünkü böyle kadınları seviyorum ben. Hatta hangi konuda bunu yapıyorsa da desteklerim arkasında olurum.
Asi kadın candır. O da değil gibi.
Fakat ortadakini bugün ben de düşündüm ama erkek olarak böyle düşündum diye onaylamadım. Fakat sen de yazınca iyice pekişti şu anda.
Bak boşuna sormamışım, senden tatmin edici cevap gelebileceğini biliyordum.
Teşekkür ederim bu yorum için.
Farkinda olmadan ise yaradim galiba 😬😬😇
Ah beni gidi beni 🙃
İşe yaramak az kalır ya. Mesela İsviçre çakısı gibi şeyler için kullanırım ben o ifadeyi, seninki daha fazla.
Çünkü cidden cevap aradığım bir şeydi bu.
Yaş fark etmeksizin sürekli denk geliyordum.
Şimdi biraz daha oturdu zihnimde sayende.
Ah seni gidi seni djjdk
Piki sevindim adina 🥰
Hi eic'nizi aliriz efemm 🤪
Hadi canım jskks
Bu yorumundan sonra yazacağıım şey keşke yorumdakini cevaba yazsaydın ama yine de eic vericem olacaktı.
Aynı şeyi aynı anda düşünmüşüz jdksk
O zaten kesin.
Ayy karisik bi cumle olmus bu yaa, benim devreler yandi 😵💫😵💫
Aman aman yanmasın daha lazım jdksk
Yani sen yazmadan önce ben de sana eic vermeyi düşünmüştüm. Sana da yazıcaktım sen cevap verdikten sonra.
Icime dogmus bakkk 😇🥰
Tskler simdiden 🙏
Ricalar.
Asıl ben teşekkür ederim.
Cevap
2Cevap
çünkü isterler sadece yapmayı kesmek zorunda değiller
En az onlar kadar karmaşık bu cevap.
Benim sinirime gidiliyor. Ne hadle bana karışılıyor? Inadına daha fazlasını yapmaya devam ederim.
Cevap doğru soruya mı geldi acaba dedektif hanım?
Evet, doğru. Çünkü "yapma" demek karıştırmaktır.
Aaa o anlamda, anladım. O tarafa da gidiyor soru doğru.
O zaman şöyle örneklendireyim.
Mesela senin yaptığın bir şey beni rahatsız ediyor, üzüyor, sinirlendiriyor, kızdırıyor vs. ve ben sana yapma diyorum.
Sen bunu tekrar tekrar yapar mısın? Yaparsan neden yaparsın?
Sormak istediğim buydu aslında ama genel olmuş evet senin cevabından sonra fark ettim jdksl
Cevabı verdim aslında. Bana karışılmasını sevmem. Aşmaması gereken sınırlar var. O sınırları aşınca inadına daha çok yaparım. Bana kendi hayat tarzını dayatamaz.
Yani karşındakine zarar versen de devam edersin.
Belki hasta edeceksin ama devam yani.
Değişikmiş.
Neden zarar vereyim ki?
Bak bir üstte şu örneği vermiştim. "Mesela senin yaptığın bir şey beni rahatsız ediyor, üzüyor, sinirlendiriyor, kızdırıyor vs. ve ben sana yapma diyorum."
Sen cevabım değişmez dedin.
Bu zarar vermek değil mi?
Biri sana yapma kötü etkileniyorum diyor ve sen bana karışamaz diyerek onu kötü etkilemeye devam edeceğini söylüyorsun.
Bu sana göre zarar vermek değil de aksine ona fayda sağlamak mı?
Kendi hayat ve fikir anlayışlarını karşı tarafa dayatmakta karşı tarafa zarar veriyor. Olduğu gibi kabul edemeyeceksen ilişkiye başlamayacaksın fikrimce.
İlişkiden bahsetmiyoruz. Mesela annen veya baban diyelim?
Ben bir bireyim. Karışamazlar.
Anladım.
çünkü rahatsız ve seninde bundan rahatsızlık duymani istiyor olabilir, inatlasma uğruna yapıyor olabilir yani şahısla biter bu kadından öte
Nasıl rahtsız yani?
Mesela sen benden pembe don ile espri yapmamamı rahatsız olduğunu söylesen, ben de sen bunu söylemene rağmen yapmaya devam etsem neyden rahatsız olmuş oluyorumdur ki?
yani kişiyle ne yaşadığına ve neyi istemediğin halde sana karşı yaptığına göre değişir bu , ki samimiyet ve mesafede de etken bahane de olabilir bilemeyiz
Sen de yapıyor musun, yapar mısın bundan?
birinin bile bile bam teline basmam ben
basıyorsam gitsin diye yaparım
Beklediğim mantıklı cevap. Yani insan bu sebeple yapar yapsa yapsa. Diğerini çözemiyorum jdkdk
git dümdük sor kurtul bence
Dümdük jdjsk
Hepsjnden farklı cevap geliyor.
Mesela sonuncunun sebebi öyle iyi olduğunu düşünmesi, iyilik yapıyor yani.
Ben de ortak bir sebep vardır herhalde nedenler farklı olsa da sonucun aynı olmasında dedim jdksk
neyin iyiliği sinir harbini mi kuvvetlendiriyor yoksa sabır cekerken sevap mi aldırıyormus sovdurup günah kazandırması da iyilik sayılır mı bilemedim 😅
Ahahahha heh işte mevzu da bu jdjsks
Sen de sorularda severek yorumlaştıklarımdansın senden de çıkmazdı bu cevap jdkdk
ahaha duymak istediğin cevabı verecek bir üye ile karşılaşman dileğiyle
Zannetmiyorum.
Okurdum hep sorulara cevap gelmiyor normal olunca diye haklılarmış.
Bunu da tecrübe etmiş oldum jdkdk
Mevzuya katkın için teşekkürler efenim.
soruyu gizliden sorup olaya az eksin ekleseydin cevaplar havada ucusurdu 😂
Bak bak bak sen öyle mi yapıyon? Jdksk
Tek gizli sorum veya cevabım yok, yazmam.
Öyle ekşın da yaoamıyorum ya, trole heves ediyorum ama beyin gerçeklikten kopamıyor zor o bende jdkdk
Güzel trolleyenleri seviyorum o yüzden.
sensin cevap verenlerin cevabını beğenmeyen , genele ulaşamayınca duymak istediğin şeyi söyleyen bulamazsin böyle
Cevap verenlerin cevabını beğenmemek derken?
senden o cevap gelmez dedin ya yukarıda hadi onu geçtik firuza erkek demişsin 🤭😅
ama bak ota poka beğeni sallayan narkotik sorunu beğenmiş vitrinlerler yakında gözün aydın 😂
Ahahahah erkek demedim erkek kafası dedim o sende de var djskksk
Aaaa Uberler beğenince mi oluyor?
çıkarır masaya konuşuruz bu konuları da neyse
sende ksnin beleş yaveri gibi herkese ksden bilgiler veriyonda bu detayı nasıl atladin acep😂
Ahahaha süper ifadeler jdksksk
Yardım sayfasında yazmıyor o öğrenemedim ben ne yapayım. Orada yazmayanları senden öğrenicem artık.
pembe don kriterini aşarsan 10 yıllık KS bilgilerimi paylasirim seninle 😂
Ahahahha kahkaha attım, ben de ne zamandır yazmıyor diyordum
Bak yılbaşı yaklaşıyor en azından kırmızı olsun bari djjdksks
Pembe cidden olmaz bize gelişi o, maliyeti kurtarmıyor, taze bitti, cumaya gittim gelicem falan
sen kaybettin bays
Eğer o kişi sizin sevdiğiniz kadınsa sizi sevmiyordur ve öylesine takılıyordur. Çünkü kadınlar ciddi anlamda sevdikleri erkekleri dinlerler.
Bundan emin miyiz? Mesela anne oğlunu seviyordur değil mi? O bile bunu yapabiliyor.
Diğerleri de yani fark etmiyor.
Peki sevmeyen kadın niye bunu yapar?
sorarsan test ediyorlar
Nasıl yani?
İnatçı özelliklerinden kaynaklanıyordur.
İnatçı, vazgeçmeyen, asi kadın iyidir sevilir. Fakat bu başka bir şey. Yani bir insanı rahatsız etmekte de göz göre göre inat etmeyi anlayamıyorum.
Fakat inat etme kavramı var kesin içinde. Peki neden bu konuda inat eder sence?
Garip cidden.
İlgi odağı olmaya çalışan ergen kız tripleri
Bunu çok isterdim keşke o yaş grubunda veya en azından oradan çıkamamışlarda olsaydı ama maalesef 7'den 70'e böyle.
İlgi çekmeye çalışmak hariç bir fikrin daha olur mu acaba? Yani insanın annesi bile ilgi çekmeye çalışmamalı ya. Cidden cevap arıyorum.
Cevabimda ciddiyim. Yeteri kadar ilgi göremeyince dediğim dedik olurlar. Kendi fikirlerinden başkasını kabul etmezler.
Aaa yanlış kelime kullanmışım afedersin. Cevabın ciddi değil olarak yazmak istemedim, çözüm arıyorum demek istedim.
Anladım.
Yaş kaç olursa olsun sebep aynı olur diyorsun, bunu düşüneceğim.
Teşekkür ederim.
Rica ederim.
Sevmediğin hareketi bilerek yapıyordur..
Kasıt var diyorsun yani, peki bir kadin bunu neden yapar?
Sevdiği için yapar..
Nasıl yani?
Sevdiği için mi rahatsız eder, kızdırıp sinirlendirir?
Hem kızdırır hem de kendi sevdiği için yapar.
Garipmiş.
Evet..
Kadından kadına değişir bazıları inatçıdır
Peki birini kötü etkileme pahasına neden inadı devam ettirir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?