Kişilik & Karakter Kız gibi küsmek tabiri varsa beyler hiç küsmüyor mu? _gunes__00 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bu ne saçma tabir Güncellemeler1 yıl Küsüyorsa bu tabir niye var? Kız gibi küsmek tabiri varsa beyler hiç küsmüyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. ben küsmem tabi ki de 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Hemcinslerini aşağılamak için kullanılan cümleler. Karrrı gibi trip atıyor, prenses bunlar, etek de giyersiniz gibi cümlelerle doğrudan kendilerini aşağılıyorlar düşük zekalılar :d 0 0 Yorumla
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hem kiz gibi kiz gibi diyolar hem de kendileri öyle davranıyorlar anlamiyorum 0 3 Yorumla _gunes__00 1 yıl Hahahaha Hangi konuda kendiyle çelişmiyor ki bunlar? 🤷♀️ Yorumla Qassanovaa 1 yıl Bide bize derler Yorumla _gunes__00 1 yıl Evet Yorumla
all_we_need_is_love_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kız gibi küsmek ne demek bilmiyorum ama biri ile konuşmama kararı alırsam bir daha konuşmam. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Bizde küslük olmaz siliyoruz direkt 0 2 Yorumla _gunes__00 1 yıl Küsünce konuşuyor musunuz? Yorumla Rascoln36 1 yıl Hayır Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı. Kusuyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ben küsmem tabi ki de
Hemcinslerini aşağılamak için kullanılan cümleler. Karrrı gibi trip atıyor, prenses bunlar, etek de giyersiniz gibi cümlelerle doğrudan kendilerini aşağılıyorlar düşük zekalılar :d
Hem kiz gibi kiz gibi diyolar hem de kendileri öyle davranıyorlar anlamiyorum
Hahahaha Hangi konuda kendiyle çelişmiyor ki bunlar? 🤷♀️
Bide bize derler
Evet
Kız gibi küsmek ne demek bilmiyorum ama biri ile konuşmama kararı alırsam bir daha konuşmam.
Kızlar daha çok küsüyor diye
Bizde küslük olmaz siliyoruz direkt
Küsünce konuşuyor musunuz?
Hayır
Alakası yokken onlar daha prenses
Kusuyor
Küsüyoruz