Selam sevgili gençler,
Kızlarla sohbet ediliyor mu tatlı tatlı?
Sohbet etmeyi bilmiyor birçoğu. Cidden bu konuda kitap okuyun, Edebiyata ilgi duyun, kendinizi geliştirin kızlar.
Kediye köpeğe konuşsan ondan daha iyi.
Haksız mıyım?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam sevgili gençler,
Kızlarla sohbet ediliyor mu tatlı tatlı?
Sohbet etmeyi bilmiyor birçoğu. Cidden bu konuda kitap okuyun, Edebiyata ilgi duyun, kendinizi geliştirin kızlar.
Kediye köpeğe konuşsan ondan daha iyi.
Haksız mıyım?

Evet kardeşim. Öyleler. Genelde hep, ilk soruları ne iş yapıyorsun olur, statüne göre adam yerine koyarlar, statünü beğenmezlerse, yaa diyip üzülürler, pek hoş sohbet olmazlar. Egoları, kibirleri, kendini beğenmişlikleri, küstahlıkları, çoğunda vardır. İstisnalarda var tabi. Bir keresinde 18 yaşında bir kızla tanışmıştım, evime özel ders vermeye geliyordu, gitar çalmayı öğretiyordu bana, onunla yaptığım sohbet, muhabbet, çok eğlenceliydi, yemin ediyorum çok mutlu etti beni, güldürdü, eğlendirdi. O gittikden sonra işe gittim, gece vardiyesine, tüm gece mutluydum. Ve dopamin hormonları, (mutluluk hormonu yani) okadar yükselmişti ki. Gün boyu kendimi mutlu ve enerjik hissettim. Onun ayrı bir yeri var bende. Unutamadım onu, keşke gitmeseydi. Aramıza eski sevgilim girdi. Birazda kendisi kendisini çekti. Sevgilim var diye.
Erkeklerin sohbetten anlayışı karşı cinse ilk dakikadan +18 yaklaşmak olduğu için, kızlar da bunu reddeder hamle yaptığında size göre kızlar sohbet etme özürlü oluyor değil mi sohbet profesörü seni
Benim gördüğüm budur, üniversite ortamında her türlü insanı gördüm senin göremeyeceğin kadar kadın ve erkeği görüp tanıdım.
Kadınlar kendini kültürel olarak geliştirmekte zorlanıyor artık. Günümüz kadınını TV'de abuk subuk şeyler izlemek, saçma sapan şeylerle meşgul olmakla nasıl kendini geliştirebilir.
İlim yok ilim
Üniversitede üç beş insan görüp sosyolog triplerine girme bu bir. Demek ki alt seviye bir insansın ki hep öylelerine denk gelmişsin bu kadar kolay genelleme o yüzden yapıyorsun bu iki. Saçma sapan şeylerle meşgul olmak konusuna gelince.. böyle bir sitede böyle bir konu açıp saatlerce anonim kişilerle yorumlaşılıyorsun bence televizyon izlemek daha mantıklı bu da üç sayın fındık bey 🤫🤫😄😄
Cevap
2Cevap
Hepsinde değil de birçoğunda sohbet etme özürlülüğü var
Haklısın. Erkekler güzel sohbet yapıyor ama kızlar selam bile vermek istemiyor genel olarak
Hepsi değil bence erkeklerin bazılarında da bu sorun var sadece kızlar değil yani
Biliyorum çoğu dediğini ben de yazmak istedim bu da benim yorumum senin böyle sert yorum yapmana gerek yoktu
Bu arada edebiyatla iç içeyim, okuma sıkıntımı sorgulayacak biri değilsin. İyi günler.
Bir kıza bu kadar sert yorum yaparsan bu yorumu alırsın yani beni çok tanıyor musun da okuma sıkıntım olduğunu biliyorsun edebiyatla kalkıp edebiyatla yatıyorum
Hayır sadece kadınlarda bu durumun olmadığını açıklamak istedim ki neden kendi cinsin hakkında bir şey yazmadın sende de sorun var yani sanki
Bu okuma-anlama sıkıntısı değil sadece kadınlar hakkında yorum yapıyorsun ben de bu durumun erkeklerde de olduğunu açıkladım, sana bilgilendirme olsun diye. Edebiyatta bilgilendirme vardır. Bilmiyorsun galiba.
Tamam tamam ya sadece açıklamak istedim amacım kötü değildi yani
Kendimi açıklayınca kendimi daha iyi hissediyorum
Teşekkür ederim 🙂
Teşekkür ederim ya 🤩🤩🤩
Ne icin belki de hep cinsellik konusmak istediğiniz icindir
He he
Sanmam
Ne bagiriyun
Sese geldim
Dayı hele git torunlarini sev
5 yaşındayım
Sevim koş hesabımı kapatacaklar