Sosyal medyada bugün bir kız bakalım dedim neymiş sohbet edecez sohbet edecez. ne sohbetmis arkadaş ben buluşmadan yokum dedim çektim gittim. sohbet etmeye mi oynuyoruz burada
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Buluşmayan kız değil bu
Adam gibi sohbet edip seni tanıyıp birbirinize uygun musunuz diye anlamak için ilk sohbet edilir
Daha sonra ya belki sen sevmeyip konuşmayı kesersin ya da ikiniz birbirinize ısınırsınız ve iki tarafın gönlünce hoş bir buluşma düzenlenir
Evlilik programı mi bu hem sosyal medyadan ekliyorsun hem de direkt buluşma mi arıyorsun? Bakış acın çok saçma
Elbette sadece sohbet için kendi gönüllerini pohpohlayan, ciddi olmayan bir kesim var ama bu kesime de denk gelip gelmediğini ilerleyen zamanlarda gene sohbetin gidiş yönüyle anlayabilirsin
Kısacası bu kafayla zor buluşurlar seninle
Bulusmasin sanki sonunda buluşan çıkmayacak
Aynen öyle işte kimsenin oyuncağı olamam ya evet ya hayır
Ama kendini çok şartlamışsın bu konunun birilerinin seni parmağında oynatması ile alakası yok ki. Dedıgım gibi çoğu kız seni tanımak için boyle bir cümle kurar. Sonucta bu devirde öyle önüne gelenle buluşmak sosyal medyadan benim acımdan bi tık korkutucu
Ama direk bulusanlar da var hepsi de aynı değil
Emin ol buluşmadan o ilişkiden bir şey çıkmaz sahtedir
Bana cesur kız lazım afedersin ama korkak kızla yapamam ben
O direkt bulusanlarla hiç karşılaşmadım iyi cesaretmiş.
Seni zorlayacak halım yok tabii ki ama zaten sen istediğin türden kızları buluyorsun anladığım kadarıyla
Başarılar
Teşekkürler benim yaptığım doğru olan insanlar sosyal medyada aylarca konuşup kandiriliyorlar onlar gibi mi olsun sonum yani?
Ya afedersin ama onlar malın tekiler
Sana aylarca uzak mesafe olmamanıza rağmen hiç buluşma yat kalk sosyal medyadan sohbet et dedigimi hatırlamıyorum.
Bak en fazla 2 3 hafta ara ara sohbetler döner ki eğer sohbet sararsa ve birbirinize ısınırsanız bu 1 hafta bile olur ondan sonra buluşursunuz zaten ama baktın aradan zaman geçti hala buluşmuyor, sen zeki birine benziyorsun engeli basarsın zaten
Öyle olmuyor işte insan bırakamıyor devam edince en iyisi hiç bulasmamak
Evet zeki olmasam herkesin oyuncağı olurdum 😁 zeki biriyim
Sırf seninle direkt buluştukları için 'cesur' diye sınıflandırıyorsan kızları eskortlar tam senin aradigin katagoride oluyor bir düşün ıstersen
Ayrıca burada direkt buluşan kızlara o denli bir hakaret etme amaçlı demiyorum bunu sadece senin, cesur ve korkak kız anlayışın için yardımcı oldum ;)
Birine 1 2 hafta içinde bağlanmak enayilik oluyor ama zeka da denebilir sanırsam 🤔
Olsun ben eskort da olsa benle olduktan sonra aldatmazsa sorun yok neden sorun olsun ki
Adi üstünde cesur bır kız aldatmak sadece küçük bir çılgınlık olur 🤭
Erkekleri sırf egosunu tatmin etmek için sohbet manyağı olan kız yerine eskort aldatan kızı tercih ederim ben
Edelim tabi inmisin cinmisin ne bilecek, ne istiyorsun hemen gğnübirlik ev tutup senle beraber olmasını isterdin paşam
Ağa öyle değil işte ilk başta buluşmak istemeyen hiç bulusmuyor emin ol hiç bulusmuyor
Bunu deneyimlemişsin anladığım kadarı ile ama birde şöyle düşün sohbetini beğenmediği için buluşmak istememiş olabilrmi, o açıdan baktınmı hiç
Sohbet etmedim ki direk konuya daldim
Deneyimledim tabi
Deneyimliyim 😁
Sonrakilerde tamam öncekilerde durum nasıldı
Bilmm ki
Hiç uğraşamam bulusmayan kızla
Napayim öyle birini