Kişilik & Karakter Mutlu olmayimi secersin yoksa/ mutlu etmeyimi secersin? Ecenazkasarcioglu Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Hangisini secersin? Mutlu olmayimi secersin yoksa/ mutlu etmeyimi secersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. mutlu olmak. ama imkansız 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Mutlu etmeyi seçerim çünkü mutlu eden insanlar mutlu olur mutluluğun peşinden koşanlar mutluluğu yakalayamaz… 1 0 Yorumla
Çağhan2734 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı. Her ikisi neden olmuyor? Neden bir taraf acı çekmek ya da bir şeylere katlanmak durumunda? Her şey karşılıklı güzel değil mi? Beklentilerimiz ben taraflı olmamalı 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Mutlu etmeyi sectigim icin cok mutlu hissedemiyorum 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı. arkadaşlıklarla mutlu etmeyi ilişkilerde mutlu olmayı 0 0 Yorumla
ahmetsevda Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl mutlu olmak tabi ki güzel ama mutlu etmek te inanılmaz mutluluk verici bir şey 0 0 Yorumla
Yataktaboşalanboy Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl Mutlu etmeyi sen 😅 0 6 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Lan o sorudan bu soruya gelmissin hjkjh Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Ben mutlu olmayi Yorumla Yataktaboşalanboy 1 yıl Ahahah napim bee her yerde ben varım 😁😁 Yorumla Yataktaboşalanboy 1 yıl Nelerden mutlu olursun seni mutlu etmek isterim Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Yok yok kalsin hgjkj ben Şu an mutluluk aramiom ztn Yorumla Yataktaboşalanboy 1 yıl Mutluluk aranmaz bi anda gelir 😁 şöyle gelip ayaklarından alnına kadar öpünce hoşuna gitmez mi Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mutlu etmeyi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
mutlu olmak. ama imkansız
Mutlu etmeyi seçerim çünkü mutlu eden insanlar mutlu olur mutluluğun peşinden koşanlar mutluluğu yakalayamaz…
Her ikisi neden olmuyor? Neden bir taraf acı çekmek ya da bir şeylere katlanmak durumunda? Her şey karşılıklı güzel değil mi? Beklentilerimiz ben taraflı olmamalı
Mutlu etmeyi sectigim icin cok mutlu hissedemiyorum
arkadaşlıklarla mutlu etmeyi
ilişkilerde mutlu olmayı
mutlu olmak tabi ki güzel ama mutlu etmek te inanılmaz mutluluk verici bir şey
huzurlu olmak
Olmayı
Olmayı
Mutlu etmeyi sen 😅
Lan o sorudan bu soruya gelmissin hjkjh
Ben mutlu olmayi
Ahahah napim bee her yerde ben varım 😁😁
Nelerden mutlu olursun seni mutlu etmek isterim
Yok yok kalsin hgjkj ben Şu an mutluluk aramiom ztn
Mutluluk aranmaz bi anda gelir 😁 şöyle gelip ayaklarından alnına kadar öpünce hoşuna gitmez mi
Mutlu etmeyi
Konuya göre değişir