Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhiç birşeyim yok deme en azından Senin inancın ve bir Allah ın var.
Sana tavsiyem Allah a güven herşeyini Allahtan iste, Haramlardan kaçın ki Allah a yaklaş
Allah bizimle olsun yeterki karşında dünya olsa ne yazar. Kim daha güçlü
Sen haramlardan kaç ki Allah a yaklaş,
Mutluluk, Yalnızlık ve her işin üstesinden gelmek için Bir esma edin hergün oku ayrıca bu konuda farklı
(dua ayet) okunacaklar da araştırabilirsin, Sıkıntı ve darlık için özellikle inşirah suresini bol bol oku mesela daralınca elini kalbine koy 7 defa oku suya oku üfle iç
Bunalım için okunacak (esma , dua) araştırıp okuyabilirsin
Allah sevdiği kul 'a sıkıntı ve darlık verir ki günahlarını döksün ya da sabretsin ki manevi mertebesi artsın, ahirette ki mertebesi artsın, belki öyle sabredeceksin ki
belki Ahirette sonsuz bir hayatta verilen nimetler o kadar güzel olacak ki keşke dayanabilseydim de daha zor u yaşasaydım diyeceksin. belki de kim bilir. Allah bilir.
Yer gök ehlinin sevgisini celbetmek için okunacakları okumanı tavsiye ederim.
Zaten namazı söylemiyorum bile senin için (namaz kıl) özellikle seher vakti ve karanlıkta yapılan ibadetler (namaz) veya gözünü kapatıp şöyle bir esmaya ya da zikr re odaklanarak okuman sana çok farklı şeyler kazandırır
Herşeyi helalinden yapmaya , helalinden yemeye, helalinden bulmaya çalış.
Unutma Allah bize yeter00 Yorumla
En İyi Cevaplar
senin hakkında hiç birsey bilemiyorum ki nasıl mutlu edeyim ki şimdi hiç bir seyim yok derken neyi kast ediyorsun tam olarak açarsan daha iyi anlaya bilirim ama illah mutlu olmak istiyorsan bunun çözümü sendedir arkadaş seni tanımadan seni mutlu edemem ki ama söyle bir tavsiye verebilir aç muziği tak kulaklığını git nasıl olsa havada sıcak çık balkona yıldızları izleye diğer yandan hayellere dal hatta al eline kagıt kalem aklına ne geliyorsa yazmaya başla öylesine birşeyler bak nasıl rahatlıyacaksın
12 Yorumla- +1 yıl
en ii si bşver
+1 yılEn güzelini söylüyorum. Herkesle iletişimini kes. Ama herkesle. Annen baban, kardeşlerin kim varsa artık. Telefonlara cevap verme, sosyal medyalara falan girme. Kendini eve kapat bütün gün dram filmleri izle izle ağla. Depresyona girdiysen bari en güzel şekilde yaşa.
Ve şunu da unutma. Depresyon çok güzel bir şey. Önce içine kapanırsın, her şeyden soyutlanırsın, sonra yavaşça tomurcuklanırsın, gün ışığına çıkarsın, yenilenirsin. Nasıl bilgisayara format atıyorsak aynısını ruhumuza da yapmış oluruz. :)12 Yorumla- +1 yıl
yapcm
- +1 yıl
Bol şans canm :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNefes alabiliyorsun
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTesekkurler
- +1 yıl
bu mu yani? seni bu mutlu ediyorsa git nefesini tut öl ya.
- +1 yıl
belki sadece elimde bu kalmıştır
Cevap sahibi+1 yılVe umutlarını da yitirme olur mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Seni seven seni gözeten bir yaradanın var o okadar büyük bir sevgilidir ki bize nimet verir karşılık beklemez bize güzel suret verir kendisiyle hiç övünmez çünkü o merhametinden ve cömertiliğinden şüphe duyulmaz cenab-ı hakktır ve önce onda kalpten aşkı bulana Allah'ta o kuluna sevebileceği güzel insanlar çıkartır.
24 Yorumla- +1 yıl
yorumları okursn anlarsın inançlym zaten
- +1 yıl
saol :)
yani mutlu olman için illa birimi olması gerekiyor. bazen olan kişi sana en buyuk mutsuzluğu tatdırır. insanlar zaman zaman hayatdan sıkılabilirler, böyle durumlarda kendilerine bir uğraş bir iş zaman geçirecek çeşitli aktivite bulurlar. sende yaşadığın ortam da bir şeyler yarat.
10 YorumlaDiğer konusunda 319 cevap paylaştı. Arkadaş edin bol bol gez dolaş gezdikçe arkadaşlarınla güldükçe mutlu oluyorsun ben evde kaldığım günler full film full kitap takılıyorum ağır depresyon yaşıyorum kıskanıyorum ordaki hayatları ama arkadaşlarımla gece dışarı çıktığımda bol bol gülüyorum geziyorum şarkı söylüyorum içiyorum mutlu oluyorum en iyi yolu arkadaşlarla gezmek
00 Yorumla
+1 yılHayatını renklerdirsene yeni bir ortama gir insanları tanı. 1 sene önce bende de aynı sorun vardı gizli depresyon imiş. Kafanı dağıtmaya bak istemiyorsan bile zorla kendini. Mutlu olursun o zaman hayatın tadını çıkar gez toz ya :D Takma kafaya aklına eseni yap :D
02 Yorumla- +1 yıl
ortamdan bol bişeym yok saolsun hepsi bozuk insnlar
- +1 yıl
Sende doğru insanları bul.
Hıcbıseyın olmaması herseyın olmasından daha ıyı. Kafan rahat olur daha cok düşünürsün. Gıtme sansın daha yuksek kaybetcek bıseyın yok. Rahatca riske girebılırsın. Anıden amerıkaya yerlesmeye karar verebılır sonra vazgecıp afrıkaya gıdebılırsın rüzgar neeye sen oraya. Paranda yoksa bı sevdıgın olsun o senın her seyın olsun. Hıcbıseyın yokken herseyın olsun oda senı sevsın sende onun herseyı ol.
10 YorumlaDostum sebebi insanlarda değil kendinde aramalısın, ve bir amacın olmalı hayatta. Kendine bir amaç edin ona ulaşmak için Çabala zaten ulaşana kadar ömür geçiyor ölür gidersin farkında olmadan :)
13 Yorumla- +1 yıl
ulaşamadktan snra nie amç belirleym
- +1 yıl
thaanks yapmaya çşlcm
+1 yılHayatta tutunacak birini arama, kendine değer ver önce, sonra başkalarına yönel. Umudunu kaybetme, geleceğe güzel bak. Karşına çıkacak insanı hayal et.
10 YorumlaÇok saf ve temiz kalpli biri olduğunu burdan anladım şahsen :)
13 Yorumla- +1 yıl
nedense bu yüzden hep kullanılıyrm
- +1 yıl
snra mtsz oolym
Mecbur muyuz... Hicbir seyi olmayan insanmissin ya guya... iki pozitif cumle seni hayata mi baglayacak?
11 Yorumla- +1 yıl
o zmn niye yorum yazdın mecbur değildin
biz seni tanımıyoruz ki ama başını koyacak bir evin, ağladığında başını yaslayacak bir omuz ve bir kap yemeğin varsa ki internete bile girebiliyorsun, sen zenginsin
14 Yorumla- +1 yıl
zenginim ev benm değil babamın oda tapuyu üvvey anneme yaptı şekerm başımı yaslayacak omuz yok genelde yanımdakiler paramı yer ya da gzelliğimden falan yararlanr yanında gezdrr svglm der yemek knsnda sdşrda yyrm
- +1 yıl
insnlrn...
Yanlış başlık bak abazaları toplayacan soruya şimdi.
11 Yorumla- +1 yıl
bir de onlar vr onlara ağızlarının payını veryrm en azından eğlnyrm
Yüksek bir yere çıkıp kendini atmayı deneyebilirsin kesin çözüm =D
11 Yorumla- +1 yıl
inançlym inthr etmem
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnternetten mutluluk arayabilecekkadar teknolojin var bundan büyük mutluluk olamaz
16 Yorumla- +1 yıl
intrntte fal sitelerinden başka bide burdan başka bir yerde taklmyrm
- +1 yıl
ediyrm zaten * hergn çikolata alır parktaki çocuklara dağtrm yaşlı grsm koluna girerim ama yok ağlyrm ynede
- +1 yıl
hap verdi o da uyuttu bir işe yaramıo
Diğer konusunda 616 cevap paylaştı. son model ferrari gönderdim 2 gün sonra gider postaneden alırsın
11 Yorumla- +1 yıl
komkmiş
- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılElin tutuyor, gözlerin görüyor profile göre önünde bir hayat var.
11 Yorumla- +1 yıl
ya başlarım parayı sikiyim de şu an hrbi mtlu oldm elin ayağın vr deynce gzn görüo deynce ciddym allaha bin şükür olsun
Senin ilgi ve aile sevgisine ihtiyacın var, da okuduklarımdan mümkün olmadığı görünüyor...
19 Yorumla- +1 yıl
ailem yok ve sevglm de bir tane oldu çok teklf edenm vr ama bn gttm kndmden 10 yaş byk bryle çktm snra o da brktı
- +1 yıl
nerde araylm
- +1 yıl
Arama biçimini değiştirmek zorundasın ama ertleyebilirsin... Bir dönem bende senin gibiydim artık hayatımda bir dönüm noktası oldu ondan sonra bazı kararlar aldım belirli bir amaca yöneldim ve bu amaç için ne kadar sıkılsam da ilerlemeye çalışıyorum. Ben kişisel olarak kızıma saklıyorum bu sevgiyi anne baba gibi olmaz ama fazlası ile mutlu eder... Küçük yeğenimle 5 dakika bile oyun oynasam mutluluğu tavan yaptırıyor cadı :)
- +1 yıl
bnde mtluluğm tvn yapar ama sadece 5 dk
- +1 yıl
çocğm olması için evlnmem gerek beni kmse almaz alsada boşar :D
Sağlık li engelli değilsin bundan daha ne güzel olabilr?
13 Yorumla- +1 yıl
disleksi hastasym ayrca beynmde kist var
- +1 yıl
şkrederm hergn namaz kılarm ama burama kadar geldi
+1 yılabi benim de yok ne var yani takma kafaya bak ben takıyom mu :-/
12 Yorumla- +1 yıl
o yzden mi asık surat yaptn
- +1 yıl
o benim imzam ona bakma sen :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılah canıım üzülme benimde ailemden baska bşeyim yok napıcan işte hayat bu yaşıcaz mecbur :)
13 Yorumla- +1 yıl
sorun şu ki ailemde yok
Cevap sahibi+1 yılkıyamam ben varım ozaman eklerim seni görüşürüz.
- +1 yıl
bşversene
+1 yılmutlu ol demekle mutlu olunsaydı dünya da mutsuz insan olmazdı, içinizi karartmak istemem insanların bazen gerçekten zor zamanları oluyor burada veya başka yerde kimse seni mutlu edemez "yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim, incinirsin" sözün özü
10 Yorumlayanındaki birine gıdıklat kendini mutlu olmassın ama hiç olmassa gülersinnn:)
11 Yorumla- +1 yıl
gıdıklanmyrmki
+1 yılYaşama öl burdaki kimsenin gram umrunda olucağını mı sanıyorsun sen kimsinde seni kim düşünecek hayata bağlanmak için bir nedene ihtiyaç duyan kişiye ancak bunları derim bazen nedensiz yaşamak gerekir -_-
00 Yorumlaal cevap dedıklerımı yaptıgın anda gulmeye baslıyacaksın
https://vocaroo.com/i/s0zjsbXD3UyK03 Yorumla- +1 yıl
sigara bira bile içmeyi beceremyrm bunu yaptm da yne olmuo
- +1 yıl
evet ama beceremyrm o alanda bile becereksz ve salğm
+1 yılne gibi şey yok anlamadım? nerde yaşıyorsun sen ? genel evde mi?
12 Yorumla- +1 yıl
oha * saçmalama
- +1 yıl
ne bileyim açıkça anlat o zaman neye açsın ne -ye muhtaçsın.
- Diğer konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılHobiler edin, kurslara katıl , kendini oyala sevdiğin şeylerle ilgilen, kıyamam :(
05 Yorumla- +1 yıl
gitar piyano keman çalıyrm şiir yazarm resim bale ile uğraştm ama mtlu olamyrm fok balıkları gbym
- +1 yıl
Ne doyumsuzmuşsun yahu :) :P benim hobim bile yok , yanlızım da ama mutlu sayılabilirim :)
- +1 yıl
bunlar mutlu etmiio
- +1 yıl
kşke hç bişeym olmasa ama glsem o olsa yanmda
- +1 yıl
Hayat işte her istediğin yanında olmuyo, kuralına göre oynayacaksın :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlerde bilmediğin herhangi bir akrabandan miras kalabilir
10 Yorumlahttps://www.falci.com/kart.asp
buraya gir mutlu ol...01 Yorumla- +1 yıl
hergn yaptğm şey yalan bnlar
Mutluluk istemeyle gelmez birine vaadedilmisse onu bulur zaten
10 Yorumlahiçbirşeyin yoksa bile ailen vardır gerisi fasa fiso zaten..
00 Yorumlabende çok sıkılıyorum ya. özelden mesaj atsana bana
00 YorumlaBenimde yok? ama ilerde olucagına ınandıgım ıcın yasıyorum.
08 Yorumla- +1 yıl
bn sadece brni istdm oda * oldu gtti herks gbi
- +1 yıl
nasl değiştn * hala yok değişmemişsn pardn
- +1 yıl
geceeleri hç uyuyamdm ki
- +1 yıl
yo beklydm ben kmsee gvnmem
hayatınla ilgili bir şey bilmediğim için bir şey diyemiyorm..
00 Yorumlaistiyorsan konuşabiliriz :)) bana yardim eden olmadi yalnızlığa aşık olurken bari sen olma
04 Yorumla- +1 yıl
ben yalnız değlim ki yalnz olmak için önce olman gerekio ben yokum bile
- +1 yıl
alamyrm bnye kaldrmıo lan sgrada içemyrm
+1 yılHiç bir şeyim yok diyorsun, sonrada şu var hayatında diyin diyorsun. Hiç birşeyin yoksa birşeyler edinmelisin, öyle hayat geçmez
06 Yorumla- +1 yıl
edinemyrm herşey herkes gidio en son tokamı sevdim o da kaybldu
- +1 yıl
:) yaşını tam bilmiyorum ama benim gibi sende gençsin daha, umudunu yitirme, en umutsuz kaldığın zamanda karşına öyle fırsatlar çıkıyorki insanı tekrar hayata bağlıyor. Şuanda bende senin gibi bir durumdayım, daha öncede olmuştu, beni hayata bağlayacak şey karşıma çıktı ama geri gitti, olsun ama bakben yine yenisini bekliyorum, bir gün gelecek bende ona daha çok sahip çıkabileceğim. Sende böyle düşün, eminim seninde başına gelmiştir bu en umutsuz zamanda çıkan fırsatlar, sığınacak limanlar. Bu arada toka için üzülme biyerden çıkar :)
- +1 yıl
çıkmaz emnm toka moka istemyrm hiç bişi istemyrm onu istyrm o da yok kmse yok bir eşya bile yok
- +1 yıl
Dünyanın adaletsizliği + ya - verir - ye + verir. O gittiyse sen varsın, geleceğin var. Gidene takılıp kalma, etrafında hak edenler ara, birazda moralini topla
- +1 yıl
sigra bile içemyrm lan
- +1 yıl
Bak o kadar kötü duruma hiç gelmedim, her zaman koymuşumdur kahvemi yakmışımdır sigaramı, 8 dk için istediğim herşey benimdir ve benim olanlar 8 dk sonra közün içinde kaybolur. Yak birtane kafanı toparla, aksi taktirde psikoloğa düşersin.
neden bu kadar mutsuzsun
12 Yorumla- +1 yıl
hayt şartları
+1 yılben varım yetmezmi :))
112 Yorumla- +1 yıl
tanmyrm bile
- +1 yıl
olsun tanamadan mutlu ol istersen tanısrısn ama tekrar mutsuz olma sonra ::))
- +1 yıl
insanları tanıdıkça dahaçok sorunum oluo
- +1 yıl
bilmem benim kimseyle sorunum olmadı hep ii gecinmeye bakarım tartısssamda
- +1 yıl
bni kullanrsn emnm
- +1 yıl
burdan ben seni nasıl kullanayımki sen seni kullanan yüzünden herkese düşman olmusun tanımadan kimseyi bilemezsin bende burada beni kullanmak isteyenle karsılastım
- +1 yıl
ya da ispatını nasıl yapayım
- +1 yıl
ben kandıracak kapasite yok ne bir kızla muhabbet ettim ne cıktım kandırcak olsam yaşadıgım şehir cok müsait
- +1 yıl
nkü herkes arkmdan vurdu kmsdeye gvenmyrm
- +1 yıl
nereye kadar gidersinki böyle cok mu yüz verşyonki
- +1 yıl
yo hiçbişeye hyr diemyrm mesjda hayr diosam reelde hayr diemem bir de yalanda söyleymyrm
- +1 yıl
ben iş yerinde öğrendimki kimseye iyilik yaramıyo yumusak davranırsan iice sunuda yapıver bende yalan söyleyemem gecen işe geldim zoırla uyduramadım bişey ben yine iyliğimi yaparım üstüme cıkarlarsada indiririm
+1 yılsen meleklerin yer yüzü şubesisin :)
16 Yorumla- +1 yıl
ama kullanıolar beni
- +1 yıl
kullandırtma sende kendini.
- +1 yıl
of of
- +1 yıl
anlat istersen ne gibi sıkıntıların var.
- +1 yıl
mtlu oldm grk yok
- +1 yıl
iyi sevindim arkadaşım iyi geceler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu be nde düşünüyorum zaman zaman. Hiç bişeyim yok :(
03 Yorumla- +1 yıl
bn artk ölmk istyrm
Cevap sahibi+1 yılÖlme sen bebek, üzme bizi. Daha sen güzel günler göreceksin. Kim bilir belki bugünlerine güleceksin nasıl böyle düşündüm diye.
- +1 yıl
ölemem zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi bir dişisin fotoğraf koysaydın daha mutlu olurdun
02 Yorumla- +1 yıl
sende pisliksin foto koydum diğer hesabımda yavşayan sayısı 3 kat artıo istatistik yaptm
Cevap sahibi+1 yılben iyi niyetle söyledim herkesi aynı kefeye koyma derim
Gizli Üye(30-35)+1 yılibadet et huzur bulursun
11 Yorumla- +1 yıl
edyrm
annen...
11 Yorumla- +1 yıl
kaybettim
nasıl yalnızlık bunalımlardasın ya böle:(
18 Yorumla- +1 yıl
sen buna yalnızlık mı diyosun ben buna bildiğin lanet diorum
- +1 yıl
blmyrm üstmde büyü var die hocaya gittim büyü var ama ben de çözeemem dedi kesn yalan söledi
- +1 yıl
hergüb nas felak ayetel kürsi okur evden öyle çıkarm
- +1 yıl
araştrym saol
- Diğer konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılsakin ol yak bir sigara ve derin bir hassss çek
02 Yorumla- +1 yıl
sigara bile içemyrm * ağzıma alırken öksürüyrm içki de içemyrm kusuyrm
- +1 yıl
o zaman derin bir hasss çek yaşıyorsun ve herşey senin elinde.
+1 yılSana ne ısmarlayayım bir ara?
06 Yorumla- +1 yıl
bn kendi kendi kendme ısmarlarm
- +1 yıl
gördün mü. işte mutlu olmanın yolu kendi kendine ısmarlamakmıs sana göre.
- +1 yıl
bnu hergn ypyrm
- +1 yıl
belki de mutsuzlugun bundandır. birileri ısmarlasın 1-2 kere
ben degil tabi - +1 yıl
başkasının parasnı yemem yani yapamyrm
- +1 yıl
Ya onunla alakası yok
neyse bosver sen mutlu olamıcan
allaha sığın
12 Yorumla- +1 yıl
yapyrm ama direnecek gücüm kalmadı
Birini Bul !
12 Yorumla- +1 yıl
kmsei sevemyrm
+1 yılhiç düşünmeeee ben varımmm... :)
00 Yorumla
+1 yılailen var mı?
14 Yorumla- +1 yıl
cık
- +1 yıl
arkadasın kardeşin?
- +1 yıl
çıkarcı arkdşlrm
- +1 yıl
hmm o halde yanlış yerde arıyorsun mutluluğu peki ya senden hiçbir cıkar beklemeyen bir arkadaslık teklif etsem?
gıdıklasak?
10 YorumlaPizza var lan.
00 Yorumlahayvanları taklit et
04 Yorumla- +1 yıl
en çok taklit ettiğim hayvan inek çalışkanım çnkü iyi bir üniversitye giderm byk ihtimal sorun şu ki kazandğm parayı emnm ben yemem zaten parayla da mutlu olamyrm
- +1 yıl
onların bizm gibi ruhu yok
çikolata <3
00 YorumlaAilen yok mu
09 Yorumla- +1 yıl
annem vefat etti babam da bir tane karı aldı karı da beni evde istemio birini sevdm o da benden 10 yaş byktü o da bırktı gitti g*t gibi ortadym kalacak yerm bile yok babam vr bir o gelmedeen eve giremyrm falan öyle işte çok bok
- +1 yıl
saol al işte mutlu edemysnz şu var deseniz ya
- +1 yıl
idare eder
- +1 yıl
helal lan * valla mutlu oldum başlığı kapatablrm çok ciddiyim elim ayağım var yazablyrm allaha şükr bnları yaşayp yazamasaydm daha beter olrdm
- +1 yıl
sevdm seni
ben varım
00 Yorumla
+1 yılmutlu ol :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem