Bana bir enerji geliyo, zamanımı boşa harcamadığım için mutlu oluyorum

Bana bir enerji geliyo, zamanımı boşa harcamadığım için mutlu oluyorum

Huzurlu hissediyorum. Okuduğum kitap güzelse çok iyi vakit geçiriyorum okurken. Kafa dinleme yöntemi benim için. Bir ay okumasam eksikliğini hissederim hemen.
Kendimi bildim bileli okurum. 11 yaşımdan 15 yaşıma kadar olan dönemde hikayeler yazardım. Halen ara ara yazıyorum. Seviyorum ben kitapları.
Bir iki yıldır doğru düzgün kitap okumuyorum. İki üç ay önce Erlend Loe'nun Doppler'ini okudum. Aslında okumak istiyorum ama hayatta düzeni sağlayamamış olduğumdan okumuyorum bilinçli olarak. Ama okuduğum zamanlada kendimi dış dünyadan soyutlama, kitabın evrenine veya anlattığı konuya odaklanmak ve bir şeyler öğrenmek bana zevk veriyordu.
Söyleyecek şeyleri olan bilge insanlara kulak kabarttığım ve onların fikirlerini yakalabildiğim için seviniyorum. Boş konuşmayan, saçmalamayan ve düşünmenin önemini bilen insanların bir zamanlar da olsa var olduğunu hatırlattığı için derinlere dalıyorum
Mutlu oluyorum, sanki yeni yerler görüyor yeni insanlarla tanışıyor gibi oluyorum. Okuduğum kitapta betimlemelerin fazla olmasına bayılıyorum yaa 🌸🧚🏼♀️
Cevap
13Cevap
Bana da öyle ne güzel kendinle meşgul olmak, ne güzel şey okumak
Ben iyi hissediyorum tabi ki de severim. kitapları
Ruhumun deşarj olduğunu hissediyorum gadası
Uzun zaman önce yitirdim bu alışkanlığımı maalesef..
Başın sağ olsun mu denir ne denir
Allah kavuştursun de..
Allah kavuştursun🙄
Ben kendime nazar degdiriyorum ve okumayı bırakıyorum 😅 yaşayamayacağım farklı hayatların icindeymis gibi hissediyorum
Nasıl nazar değdiriyorsun ya😂
Mola vermişsin gibi düşünelim ya🫠
kitap okumak benim uykumu getiriyor ya
bir kaç sayfa okuyunca hemen göz kapaklarım ağırlaşıyor :D
Uygun kitaba mı denk gelemedin acaba
bilmem belki de
Oldukça seküler marjinal narsist egoist hissettiriyor pü pü pü maşallah
Bu görüşün etrafında yıldızlar mı uçuşuyor yoksa ben yanlış mı görüyorum
Okuduğum kitap özellikle romansa bayılırım o icindeki olayları sanki ben yasiyormusum gibi okuyorum ve kitapi bitirmeden kalkmiyorum bitince de ağlıyorum ya hüğhüğhüğ akdmxkckcmfkskdk
Uzun zamandır okumadım
Yazıklar olsunn
Kendimi dedektif gibi hissediyorum ve bu müthiş bir şey. Kitabın konusunu anlamaya çalışırken falan çok keyif alıyorum.
Merhaba,
En son Küçük Prens'i okudum. Güzeldi, mutlu ediyor, ufkunu açıyor, zamanım değerleniyor kıymetli geçiyor!
Sıkıcı. Çok nadir yazar var beni kitaba bağlayan. Onları da en fazla 2 günde bitiriyorum ve geriye kalan şey kupkuru gözler ve boyun ağrısı oluyor. Kısaca ağrılı hissettiriyor.
Kısa süreliğine sıkıntılarımı alıp götürüyor. Huzurlu hissediyorum.
Dediğin gibi zamanım boşa gitmiyor hissi çok iyi hissettiriyor..
Bilginin bir parmak hareketi kadar yakın olduğu bu dünyada kitaplara sarılmak dünyanın en özel anlarından birisi
Çok doğru
Kendimi şu doğada hiçbir kaygısı olmayıp beyaz elbise giyen kızlar gibi hissediyorum
Ben uyumadan önce okuyorum uyku diyebilirim 😇
kitabın konusuna göre değişiyor,
Neler okuyorsun genelde
bu aralar dünya klasikleri ve bazende kişisel gelişim,
Sanki bilge seviyesine ulaşmışım gibi 😄
Uzun zamandır kitap okumuyorum...
Başka diyardaymıșım gibi hissettiriyor
Çok güzel 😍 bu aralar sık sık okuyorum
o kadar rahatliyorumki cok iyi hissetdiriyo
Enerjime enerji katılıyor.
dikattimi topluyor niyeyse
Kafamı dinlendiriyor
Başka diyarlara götürüyor kopuyorum dünyadan
Ben uyuyakaldım
Yanında da çay, kahve olursa tadından yenmez.
aydınlanmış rahatlamış
İyi hissettiriyor
İyi hissediyorum
Çok güzel bir hissss
Çok severim
Iyi. d
Boş geliyor
zaman gecirio sadece
Hiç okumadım
Rahatlatıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?