İnsanları tehtıt olarak algılıyorum sadece çaresiz ve karamsar olanlardan korkmuyorum napmalıyım?

Karamsar üzgün yıkık insanlardan korkmuyorum. Çünkü üzgünlük tek gerçektir. Diğerleri çok korkunç. Ama ben gibi karamsar depresif biri bulamıyorum. Bulsam bile o kafadan cıkıyolar benı bırakıyolar. Hayat güzel mi neden mutlusunuz ki samimi değl işte güzel diyenler. Napmalıyım

Güncellemeler
1 yıl
Toplumda benı kımse sevmiyor diyenleri çok seviyorum mesela. Sosyal leri hiç sevmiyorum
Güncellemeler
1 yıl
Korkuyorum çünkü onlar sıg ilişki içindeler gibime geliyor. İkili ilişkiler daha güzel ama bu ikili ilişkideki kişi de acayip pozitif dısa donukse ondan da korkarım. Sığ ilşkilere kayıp gitme potansiyeli var çünkü. Çok enerjik yerınde durmuyor. Böyle toplu arkadaş gezilerı yaparlar çok sosyaldırler falan bu kişinin fazla derın olduğunu düşünmüyorum çünkü derın insanlar okadar çok ikili ilişkiler kurmakla meşguldür ki topluma girmeye vakit bulamaz
İnsanları tehtıt olarak algılıyorum sadece çaresiz ve karamsar olanlardan korkmuyorum napmalıyım?