Güncellemeler
1 yıl
Toplumda benı kımse sevmiyor diyenleri çok seviyorum mesela. Sosyal leri hiç sevmiyorum
Güncellemeler
1 yıl
Korkuyorum çünkü onlar sıg ilişki içindeler gibime geliyor. İkili ilişkiler daha güzel ama bu ikili ilişkideki kişi de acayip pozitif dısa donukse ondan da korkarım. Sığ ilşkilere kayıp gitme potansiyeli var çünkü. Çok enerjik yerınde durmuyor. Böyle toplu arkadaş gezilerı yaparlar çok sosyaldırler falan bu kişinin fazla derın olduğunu düşünmüyorum çünkü derın insanlar okadar çok ikili ilişkiler kurmakla meşguldür ki topluma girmeye vakit bulamaz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen depresif ve karamsar olanları kendine piyon olarak kullanacağın kişiler olarak görüyorsun
Alakası yok depresif insanlarla yarısa girmiyorum benı sevıyo mu sevmıyo mu gibi saçma şeyler de düşünmüyorum. Her an ne yapabılır korkusu da yok. Ama hayatı sevmeyen kişiler bana zarar veremez zaten onlar çok tatlış depresifçiklerdir beraber hayata soverız okadar. Kimsye zararı olan korkak üzgün melankolik insan görmedim. Ne cıkarsa pozitif lerden cıkıyo. Hatta bazı pozitif ler karamsar görünüyo göze o aldatıcı işte. Ama ben saf karamsar hayatı sevmeyenleri üzgün insanları arıyorum. Yanı tabıkı mutlu olsunlar ama kafa yapısı hep bir her süre soven her şeyden nefret eden yapıda olsun bu samımı gelıyor işte. Veya pısırık korkak bırını ben çok severim. Zarar gelmez çünkü bana ondan. Ben bana zarar gelmesinden korktuğum için insan tercihimi öyleler yapıyorum sen ne diyosun benı şeytan yaptın
Sus cevap verme
çünkü degismekten korkuyorsun. uxulmek senin güvenli alanın gibi bi şey olmuş. ordan çıkmak istemiyosun çıkma düşüncesi ya da çıkan kişiler seni rahatsiz ediyor. ama çıkmayı denesen her şey daha güzel olucak.
Hayat güzel diyen kendını kandırıyodur ama mantıken böyle olmak zorundayım. İşte pozitif olanlar beni çekmiyo benı çekmeyenler de korkutuyo. Pozitif oldukları için korkuyo değilim aslında. Sadece benle aynı düşünmedik leri için korkuyorum. Farkına vardırmaya çalışsam anlamıcaklar hala laylaylom hayat güzel diyecekler. Bunlar her seyı yaparlar insana bence. ama karamsar insanlar birbirini dinliyo genelde. Ve korkak üzgün kısılerden korkmuyorum onlarla bir yarısa girmiyorum. Ama pozitif insanlar çok gerıcı onlarla yarıs halınde olmalısın böyle arkadaş olduğumu bile hissetmiyorum. Tek gerçek karamsarlık ya
bence sürekli karamsar olmak da insanı yorar. polyannacilik oynayanları ben de pek sevmem ama sürekli karamsar olmak da korkutucu. her şey dozunda olmalı diye düşünüyorum. bk de azıcık bi zamanımız var bunda da üzülerek mi gecircex salla her seyi valla çok da takmamak laxim
Üzgün alandan ckınca sadece kendını kandıran insanlar görüyorum. Yani tabıkı bûn konfor alanından çıkmadan sizi anlatamam ama bana kendınızı kandırıyosunuz gibi gelıyor. Ben egr bu konfor alanındsn çıkıp kendımı kandıracak bir cümle bır öğreti bulsaydım hayatta hala gerçekler değişmeyecekti ki örnek verıyorum hayat çok kötü evet buna da bır yol buldum diyelim kendımce umursamamak ya da çokça yardım yapmak dıyelım. Gerçekler degıstı mı? Hala hiçbir şey degısmeyecek. Bu yüzden karamsarlık tek gerçek bence. Konfor alanı üzgünlük evet çünkü bundan çıksaydım gerçeklere karsı kendımı kandırmanın agırlıgı yük olurdu uzerıme. Ben kendımı dıger insanlar gibi kaldıramıyorym bu yüzden bu depresif alanda kalmak istiyorum. Ornegın erkeklerı de sevmiyorum onları sevmek için bahane bulsaydım hala gerçekler degısmeyecektı onlar kötü varlıklar çok eslıler. Dünya böyle.
Bu yüzden depresiflerden korkmuyorum işte. Pozitif Insanlar haklı olduğunu sanacak her zaman ve benı de üzecekler benı ezerek. Üzgün olmak guzeldır bence. Ama bu hayatımı etkilemiyo zaten. Sadece kafa yapım bu. Arkadasımı da öyle seçmek istiyorum. Yanı hayatımı etkilemiyo her gün mutlu olmaya çalışıyorum zaten sadece karsıma benden daha enerjık bırı çıksaydı bılıncaltım mantıken o gerçeklerin farkında degıl falan derdı. Bu yüzden de korkuyorum
Yengeç misin
Şaka mısın ya burçlara inanan erkeksin bi de utan
Neden