Kişilik & Karakter Haftasonu tatiline hazır mısınız? Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Alarmlar kapandı mı 😄 Güncellemeler1 yıl 10 saat sonra süper olmasa da olurdu bence 😂😂 Haftasonu tatiline hazır mısınız? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Gök gürültüsüne uyandim ekmek almaya bile çıkamıyorum 😒 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. tatilim yok ki maalesef. 0 4 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Çünkü çalışmıyorsun, bide maalesef demiş 😂 u Barış_LonelyForever 1 yıl e yalan mı 😂 sdfsd Degisik_-_ 1 yıl Ya barış ya 😄 trolleme ksüyeciklerini 😂😂 u Barış_LonelyForever 1 yıl @Degisik_-_ 😂😂 tamam trollemem
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hazırım evde bol bol uyumaya 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Tatil miii..Hafta sonu temizliği diyorum ben ona 😏 0 2 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Bu gerçekle şu an karşılaşmak istemezdim 😄 Yorumla flaneurx 1 yıl Karsilas birazdan basliycam 😁😁 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Biz zengin değiliz ki cumartesi de ise gidiyoruz beeeee. Ah zenginlik işte 🤣 0 2 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Yaşlılık 😒 Yorumla perlamare 1 yıl Hıh, hiç de bile. Zenginlik. Tatil değil ki cumartesi bize 🤣 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. + Yaklaşık 20 gündür tatil yok. Bir o kadar zaman daha olmayacak. 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Hazırım çiçeğim 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Yarın da çalışıyorum.. 0 2 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Kötü kader. Yorumla tiryakinimtiryakin 1 yıl Kaderimse çekerim.. Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yarın öğlene kadar uyumak istiyorum 🥺😀 0 2 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Benimde hayalim ama ne hikmetse hafta içi yataktan spatulayla kazıdığım çocuklar hafta sonu 8 de ayakta 😭 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Değişmez kural o zaten umut etmesi bile güzel oluyor ama😂😂 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Evvet 0 1 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Narkos mutlu 😂 Yorumla
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 459 cevap paylaştı. Kapatamadım ellerim titredi 🙂 0 2 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Nedeennn hemen kapa 😄 Yorumla AloneReber 1 yıl Cesaretim yok anlasana 🙂 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. İznim bitiyor ya ne ara geldi haftasonu 0 12 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Hafta sonu iş başı mı olur 😄 Yorumla Zorunne388 1 yıl Nöbete gideceğim maalesef bizde haftasonu başı yok Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Doktorluk mu Yorumla Zorunne388 1 yıl Evet Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Çok kutsal, size emanetiz Yorumla Zorunne388 1 yıl Estağfurullah önce Allaha Yorumla Degisik_-_ 1 yıl O başka tabi ki. Ama kayıtsızca güvenilen meslektesiniz Yorumla Zorunne388 1 yıl Sizlere layık olmaya çalışıyoruz her birimiz Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Bu kadar mütevazi olmayınız aaa 😄 içime içime mahçup oldum valla. İşiniz zor, bu hayatta en zor meslek insanla uğraşmaktır ki bide hasta insan. Allah sabır merhamet ve güç kuvvet versin sizlere her bir doktora Yorumla Zorunne388 1 yıl 😊 Ya estağfurullah olur mu öyle şey çok teşekkür ederim Yorumla Degisik_-_ 1 yıl 🧿✨🎈 Yorumla Zorunne388 1 yıl ❤️ Yorumla
Hasan-ARSLAN Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. 2 gün tatilde acccaip uyumuşum yaa 😉🤌🏼👍🏼 0 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. çok hazırım daldım bile 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Oyy hazırım şimdiden bitti bile 0 0 Yorumla
abdu4234 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı. Hazıırıııııııııızzz 😅😅 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Çok hazırım 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yooo isteyim😂😂 0 0 Yorumla
VuR-KaN Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 892 cevap paylaştı. napcan hafta sonu. 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Benim dün başladı 0 0 Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı. İşlerim var onları halledicem 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. ben hep hazırım zaten 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% 1 yıl Tatil yok bana 0 2 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Hergün tatil 😂 Yorumla TantuniSultanSülüman 1 yıl Vay vay nispet eder bide :) Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Hazırımm evet 0 1 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Ben bile hazırım 😄 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Evet haziriz 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hazırım tabi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Gök gürültüsüne uyandim ekmek almaya bile çıkamıyorum 😒
tatilim yok ki maalesef.
Çünkü çalışmıyorsun, bide maalesef demiş 😂
e yalan mı 😂 sdfsd
Ya barış ya 😄 trolleme ksüyeciklerini 😂😂
@Degisik_-_ 😂😂 tamam trollemem
Hazırım evde bol bol uyumaya
Tatil miii..
Hafta sonu temizliği diyorum ben ona 😏
Bu gerçekle şu an karşılaşmak istemezdim 😄
Karsilas birazdan basliycam 😁😁
Biz zengin değiliz ki cumartesi de ise gidiyoruz beeeee. Ah zenginlik işte 🤣
Yaşlılık 😒
Hıh, hiç de bile. Zenginlik. Tatil değil ki cumartesi bize 🤣
Hazırdım, soruyu geç farkettim.
Hazırım çiçeğim
Yarın da çalışıyorum..
Kötü kader.
Kaderimse çekerim..
Yarın öğlene kadar uyumak istiyorum 🥺😀
Benimde hayalim ama ne hikmetse hafta içi yataktan spatulayla kazıdığım çocuklar hafta sonu 8 de ayakta 😭
Değişmez kural o zaten umut etmesi bile güzel oluyor ama😂😂
Evvet
Narkos mutlu 😂
Kapatamadım ellerim titredi 🙂
Nedeennn hemen kapa 😄
Cesaretim yok anlasana 🙂
İznim bitiyor ya ne ara geldi haftasonu
Hafta sonu iş başı mı olur 😄
Nöbete gideceğim maalesef bizde haftasonu başı yok
Doktorluk mu
Evet
Çok kutsal, size emanetiz
Estağfurullah önce Allaha
O başka tabi ki. Ama kayıtsızca güvenilen meslektesiniz
Sizlere layık olmaya çalışıyoruz her birimiz
Bu kadar mütevazi olmayınız aaa 😄 içime içime mahçup oldum valla. İşiniz zor, bu hayatta en zor meslek insanla uğraşmaktır ki bide hasta insan. Allah sabır merhamet ve güç kuvvet versin sizlere her bir doktora
😊 Ya estağfurullah olur mu öyle şey çok teşekkür ederim
🧿✨🎈
❤️
2 gün tatilde acccaip uyumuşum yaa 😉🤌🏼👍🏼
Hayır tatilim yok
çok hazırım daldım bile
Oyy hazırım şimdiden bitti bile
Hazıırıııııııııızzz 😅😅
Çok hazırım
Yooo isteyim😂😂
napcan hafta sonu.
Cumartesi pazar mesaideyim