Sizler planlarınızı gerçekleştirebildiniz mi? Sık sık başıma geliyor.. Cuma akşamı binbir umutla girdiğim haftasonundan pazar akşamı yorgun savaşçı olarak çıkıyorum.
Sahi ev işi neden bitmiyor?

Hafta sonu çalışıyorum ama iki gün önce izinli idim. Ümraniye de bir yere gittik. Adamlar hazır ocak ızgara oturak yeri yapmış. Belediye başkanı kim hangi partiden bilmiyorum ama helâl olsun adama. Macera alanı, çocukların hayal gücünü destekleyecek oyun alanları, en önemlisi plastik olmayan kaydırak yapmışlar ki, insanın çocuğunun mutluluk cıvıltısı kadar dinlendirecek bir şey var mı bilmiyorum. İyi eğlendik üstelik 19 Kasım bedava otobüs. Harikâ bir gündü. Bu arada detayı şunun için de veriyorum. "Şimdi kim masraf yapacak?" diyerek evindrn çıkmayan çocuklarını kendisi gibi 4 duvara hapseden ve sonraki haftaya gudubet bir surat ile, herkesin enerjisini emen insan çok etrafımda. Ülkede genelen durum böyle. Herkese tavsiyem, haftanın bir günü gezin yorulun, diğer günü dinlenin. Mğmkünse hayaller kurun, kendinizin dışına çıkın bir rahatlayın mutlu kalın.🙂
İyi eğlenceler bu arada🙂

Cevap
13Cevap
Bir date ayarladım İspanyol bir kızla bakalım neler olacak uzun ilişki sonrası yeni ilişki denemeleri...
Hııımmm hadi hayırlısı
Ders çalışmak
Ders çalışmak
Ders çalışmak
Bu 3'ü arasında gidip geliyorum :D
Ya sen? @saskinomayra
Geç saatlere kadar çalıştım. Yanıma bi iş aldım. İçim alırsa onuh halledeceğim. Almazsa dinleneceğim. Arada belki bi mangal yaparız
Planlar.
Yazlık kiralandı
Araç bakımı yapıldı
Eski Manitalara mesaj atıldı...
😄
saskinomayra oh hayat evlilere güzel nerde abla meteliğe kurşun atıyom :D
Pazartesi planı hazır haftasonu da çalıltığım için
Ne var planlar arasında?
Evde oturup Müge anlı izlemek 😂
🤭 Benim danalar da bazen denk gelince izliyor. Merak edip ertesi gün de takip ediyorlar. Acaba katil kim? Acaba kızı kim kaçırdı? 🤭
Hafta içi olduğu için herkes çslılıyor tek ne yapıyım bende
Ama haftaya pazar izinliyim sabah kahvaltıya gideriz ailecek bi Mesire alanına
Dışarıda kahvaltı keyifli olur. 👍
En sevdiğim şey açık havada kahvaltı
Ben kahvaltı salonu severim bahçeli olacak... Miiissss ama epeydir gitmiyoruz. Onların da gözü açıldı acayip masraflı
Yok ben çayır çimen yayılıp kahvaltı etmem lazım oksijene doymam lazım cıvıl cıvıl kuş sesleri duymam lazım
Hah ben onu mangalı seviyorum
Sabah kahvaltı akşamına mangal
Açık havada kahvaltı güzeldir Gezgin Bey zevkleriniz ve planlarınız iyiymiş 😃🙂
Teşekkürler @Baharın_Kraliçesi buyrun gelin birlikte olsun
haftasonu planları yapmıyorum.
Bakalım
Hazır değil
İşteyim
Çadır atacam :)
Ben fuarda olacağım.
Hep evdeyim maalesef
Tedavi ol