Kişilik & Karakter Kandırıldığınızı hissettiğinizde ne yaparsınız? Prenses034 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor O an tepki mi verirsiniz ya da sohbeti mi direk kesersiniz veyahut neler yaparsınız Güncellemeler1 yıl Süper soru seçilmiş 💅🌺🥳 Kandırıldığınızı hissettiğinizde ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Hayata devam ederim. Oturup ağlayacak halim yok ya. 0 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Konuşmaya devam eder yalanlarıyla mutlu olmalarına içten içe hayret ederim. Farkındalık lanetini yaşıyorum. 0 0 Yorumla
0_Nyks_0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Hayatıma devam ederim manipüle edildiğimi anlarsam hele 0 0 Yorumla
yalnızlıkhissi26 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sessis sessis giderim. İçimden ağlar susarim 0 0 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bir daha o kişi ile muhatap olmam 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl Önce tepki verip sonra iletişimi keserim 0 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Susuyor ve ortamı terk ediyorum 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Ben tepki vermem pis hain planını izlerim pisliğin 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı. Bakarız gerektiği zaman gerektiği şekilde 0 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok mu kandırıldın 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sohbeti keserim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayata devam ederim. Oturup ağlayacak halim yok ya.
Konuşmaya devam eder yalanlarıyla mutlu olmalarına içten içe hayret ederim. Farkındalık lanetini yaşıyorum.
Hayatıma devam ederim manipüle edildiğimi anlarsam hele
Sessis sessis giderim. İçimden ağlar susarim
Bir daha o kişi ile muhatap olmam
Önce tepki verip sonra iletişimi keserim
Susuyor ve ortamı terk ediyorum
Kırılırım ve kırıcı konuşurum.
Ben tepki vermem pis hain planını izlerim pisliğin
Bakarız gerektiği zaman gerektiği şekilde
sohbeti keserim
Sohbetı keserım
Çok mu kandırıldın
Sohbeti keserim