Rüyalar, genellikle gerçek hayatta ulaşamadığımız ya da deneyimlemek istediğimiz şeyleri simgeler. Eğer hayatımızın bir bölümünü bir rüya olarak yaşamak zorunda kalsaydık, belki de özgürce seyahat etmek veya çocukluk anılarımızı yeniden yaşamak isterdik.
Peki, sen hangi rüyayı seçerdin ve o rüyada neler yapmak isterdin?
Eğer hayatının bir bölümünü bir rüya olarak yaşamak zorunda kalsaydın, hangi rüyayı seçerdin ve bu rüyada neler yapmak isterdin?
Sabah kalktığımda, şirinleri, pokemonu izlediğim, öğlen vakti dışarı çıkıp taso oynadığım, akşam üstü Del Pierro Juventus formasını giyip mahalle maçı yaptığım, paranın ne olduğundan haberim olmadığı zamanları görmek isterdim. Henüz saçlarımın beyazlamadığı, sevdiğim kız ile balkondan anlamsızca saatlerce bakıştığımız o kış günlerini görmek isterdim. Telefonun ne olduğundan haberimin olmadığı, iletişimi mektup ile yaparak mektubun kenarlarını ocakta yakarak süslediğim o günleri yaşamak isterdim. Sadece kendi ağırlığımı taşımak, bunca yükü tek başıma yüklenmek zorunda olmadığım o günlere dönmek isterdim. Yani geçmişi görmek ve mümkünse oradan hiç çıkmamak isterdim…
Bembeyaz bir arka fon eşliğinde yumuşacık havada asılı bir yatak en sevdiğim şarkıları çalan bir müzik çalar. Bu şekilde geçen bir aya ihtiyacım var sessiz sedasız kimseyle iletişimimin olmadığı bir hayal dünyası işte. Kimseye karşı bir sorumluluk yok kimseye hesap verme yok
En etkisinde kaldığım rüya umreye gittiğim ama sadece merdivenlerin başında olduğumu gördüm. Yukarı çıkamadım. Hayatımın bir bölümünü bu rüyamda yaşamak isterdim.
Gerçek anlamda gördüğünüz bu şey söylediğim ile alakalı bir durum. Yükseklik korkusu bu yüzden oluşur. Önceden kaplanlardan dolayı ağaçlarda yaşadığımızdan dolayı genelde 2 tehlike vardı. Biri yüksekten düşme, diğeri ise yılan tarafından öldürülmek. Bu yüzden yılanı gören insanlar istemsizce ürperir :) gen aktarımı
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Eğer hayatının bir bölümünü bir rüya olarak yaşamak zorunda kalsaydın, hangi rüyayı seçerdin ve bu rüyada neler yapmak isterdin?